Jump to content

james66

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    james
  1. james66

    [Addon} Modular Front Page

    Thank you for your quick reply Jim - I really appreciate your generosity of spirit - without folks like you, folks like me would be trying to paint websites in crayon. I have tries copying the featured.php to the folder as suggested but I just got the same problem. I think I will have to resort to comparing all the main files of my site that does work with your add-on with the files of my second site where the problem is. I will post the results but it will probably take a week or so for me to find the time. Thanks again and if you or anyone else has any suggestions in the meantime I would be happy to hear them. James
  2. james66

    [Addon} Modular Front Page

    Firstly - great add -on which is much appreciated. I have used it on one site and it works perfectly. When installing on a second 2.3.1 site, I can get the category images on the front page but when going into the admin area and trying to add more parts of the front page module to the site I get this just above the listed sections in the admin panel: Warning: include_once(includes/functions/modules/front_page/featured.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/andiluc1/public_html/includes/modules/front_page/featured.php on line 39 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/functions/modules/front_page/featured.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/andiluc1/public_html/includes/modules/front_page/featured.php on line 39 Heading Title New Products Warning: include_once(includes/functions/modules/front_page/featured.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/andiluc1/public_html/includes/modules/front_page/scroller.php on line 38 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/functions/modules/front_page/featured.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/andiluc1/public_html/includes/modules/front_page/scroller.php on line 38 I just assumed I had messed up so decided to start over but I got the same result. I checked again and all of the files are in the right place. I don't think I need to point out that my total knowledge of php and osc could be painted on the back of a postage stamp with a six inch brush. I have got some other add-ons on the site but don't know how to solve the above. Could someone please take pity on me and tell me where I have messed up?? Many thanks in advance, James
  3. james66

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Thanks for the quick reply Jim - maybe just wishful thinking re 2.3.2? There is no sign of robots in the head. Here are the module settings: Add a robots meta tag to all pages. Robots Meta Tag True Sort Order 50 Noindex Tag False Noindex on Flags sort,tab,mfr,price,type Nofollow Tag False Nosnippit Tag False NoODP Tag False Noarchive Tag False Noimageindex Tag False What I know about meta tags and seo could be written on a posrage stamp with a six inch paintbrush so any pointers you can give would be very much appreciated. Best wishes, James
  4. james66

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    I am using v2.3.2 and have installed modular_seo_header_tags_1.4.2.tar When using the free meta tag analysis sites they all tell me I have not got the robots meta tag installed on my site. I have installed this on the site control panel, the php file is in the right place and set to true and all of the other meta tag php files seem to be working - can someone suggest what I am doing wrong? Many thanks, James
×