Jump to content

annuity

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @@burt Just noticed that Category title seo override isn't working on my shop. Running up to date Edge version on php 7. Category breadcrumb override is working fine and so are both product seo overrides. I haven't made any changes i can think of that would cause this to stop working. Can you confirm it should be working on a fresh install? If so i can then investigate further.
  2. annuity

    Google XML Sitemap SEO

    @@Denzel @@Jack_mcs Hi Jack, Having trouble installing this on my BS Edge site php 7. Got 500 error at googlesitemap/index.php with default settings. So i went through the index.php file and sitemap.class.php and made all the usual changes. Hard coded paths and changed class construct, changed mysql to mysqli and commented out require for filenames but nothing seems to work. I've tried disabling seo urls in case that was causing an issue but didn't change anything. Unfortunately because it's giving 500 error i've got nothing to work off in diagnostics or error log. Can you offer any advice as to what might be causing the issue? Denzel it seems you got this working on edge. Can you elaborate on any other changes you had to make than the ones i've mentioned above to get it working?
  3. @@raiwa Yeah good points you're right. I'm happy to leave things as they are. One last question, can you recommend a one page/simpler checkout add on that works with PWA or that is the most compatible with PWA? Commercial or free.
  4. @@raiwa Many thanks for confirming that. I wonder if it's possible for me to change the behaviour so that it lets anyone checkout as a guest regardless of if they have an account or not? I have over 40k account holders who once I install this contribution on the live site will all get that error message if they try to use the guest checkout. My goal is always to make checkout as smooth and unobtrusive as possible. Idiot proof if you like, and error message's of any kind that can be avoided are the enemy of that.
  5. @@raiwa All installed now. Many thanks for your help. One thing I wanted to check is that prior to installing this contribution I placed a test order on my site, which obviously involved creating an account. After installing this contribution, when I try to place a new order, but as a guest, using the same email address as I did before it won't let me proceed past the PWA Account page and gives a message saying that the email address is already in the system and I must either login or use a new one. I was under the impression that this contribution would let a customer checkout as guest regardless of if they had previously created an account with the same email address or not. Is that not correct?
  6. Hi Raiwa, Many thanks for getting back to me. So just to check, for now should I avoid overwriting my files with the hardcoded tables or will it be ok and not cause any errors? Regards, Rick
  7. I've hit a snag with the install and hope someone can help if possible as i'm a little confused. The instructions seem to indicate that newer EDGE versions are using hardcoded table names. I have the latest Edge version from Guthub yet in admin/orders.php my table names are TABLE_ORDERS not orders. I've checked on Github http://github.com/gburton/Responsive-osCommerce/blob/master/admin/orders.php and the orders.php file is the same as mine. Am i missing something?
  8. Just beginning my install of this contribution on a new site and wanted to let you know in the list of new files it's missing the following line. \includes\languages\english\account_pwa.php
  9. Also is it possible to set the elements within the container to equal height as well? For example in grid product listing the price and buy now buttons are at different heights as you look along the row of products depending on the length of the product title. I would like each element(product image, title, price & buy now) to be level regardless of title length. I wonder if a work around would be to set the price & buy now element to a fixed point from the bottom of the container? So you would have different white space between the title and price and buy now elements but the price and buy now elements would all be level across the row of products.
  10. Great mod thanks very much for your hard work. I was wondering is there a way to add the same equal height functionality to the sub-categories section on a nested category page please?
  11. annuity

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Ok i've managed to install a new class to handle manual redirects so that ones sorted but the other issue of www.domain.com/-c-.1.html not redirecting and showing a 404 page is still happening. I thought of simply adding -c-.1.html and categoryname-c-.1.html to my redirect array but it gives a redirect loop. I have noticed the 404 page when the url is www.domain.com/-c-.1.html is not the USU5 404 page so it seems for some reason when the url is www.domain.com/-c-.1.html it does not even enter into the system so to speak and the server rejects it before that. But if i add any letter into the url before the hyphen for example www.domain.com/Z-c-.1.html the redirect works. I thought this could be a configure.php or .htaccess issue but both look fine. Could it be something on my server? I have root access so can tweak anything i just need to know what. Anybody got any suggestions please?
  12. annuity

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    As I can't PM Robert and i first posted on here on 16th August without reply, if there are any coders out there reading this please reply on this thread or PM me with a quote as i need to get these 2 small issues fixed and move on with my life. Time is money. I need www.domainname.com/-c-1.html to redirect to www.domainname.com/category-name-c-1.html. This is for twitter links. I need manual 301 redirects to work as my categories can get deleted at anytime and i need to be able to manually redirect the old urls without clogging up the .htaccess file. Thank you
  13. annuity

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Further to my previous post above. I have moved hosts and on a fresh install it is still displaying the same behaviour so please could anyone who has oscommerce 2.3 and the latest version of USU5 pro(r205) installed please take just 10 seconds to check the following for me: Go to your home page ie. www.yoursite.com Click on any category/product/manufacturer ie. www.yoursite.com/category-c-1.html In your browser manually change the URL to ie. www.yoursite.com/-c-1.html Press enter Do you get a 404 page not found or does the URL change back to www.yoursite.com/category-c-1.html? Also is anyone using the manual 301 redirects in includes/modules/ultimate_seo_urls5/includes/uri_redirects_array.php? Does it work for you? I can't get anything to 301 redirect even the examples given in the original file, which is: <?php /** * * ULTIMATE Seo Urls 5 PRO ( version 1.1 ) * * * @package USU5_PRO * @license http://www.opensource.org/licenses/gpl-2.0.php GNU Public License * @link http://www.fwrmedia.co.uk * @copyright Copyright 2008-2009 FWR Media * @copyright Portions Copyright 2005 ( rewrite uri concept ) Bobby Easland * @author Robert Fisher, FWR Media, http://www.fwrmedia.co.uk * @lastdev $Author:: Rob $: Author of last commit * @lastmod $Date:: 2010-12-21 22:45:02 +0000 (Tue, 21 Dec 2010) $: Date of last commit * @version $Rev:: 196 $: Revision of last commit * @Id $Id:: uri_redirects_array.php 196 2010-12-21 22:45:02Z Rob $: Full Details */ /** * Array of URIs to be 301 redirected * @package USU5_PRO * @example 'hardware-c-99' => array( 'index.php', 'cPath=1' ) redirects the specific uri hardware-c-99 to the current uri for cPath=1 */ /* $usu5_uri_redirects = array( 'hardware-c-99' => array( 'index.php', 'cPath=1' ), 'hardware-c-101' => array( 'index.php', 'cPath=1' ), 'de/hardware-c-101' => array( 'index.php', 'cPath=1' ) ); */ I have tried removing the /* and */ but no matter what i do i can't get anything to 301 redirect. Also should the old URL like hardware-c-99 in the example above not be hardware-c-99.html? I have tried it with and without anyway but as i say nothing will 301 redirect i just get a 404 page not found. Every other part of the contribution is working perfectly. The weird thing is i have other websites with older versions of USU 5 that redirect -c-1.html correctly and manual 301 redirects work perfectly so i don't understand why with this latest version i am havng these issues. I have root access to the server so can change anything if required. I need to get manual 301 redirects working because i don't have control over my categories so they could be changed at anytime and i need to be able to 301 redirect from the old categories to the new ones. Thank you.
  14. It's a weird one and i'm also concerned that www.mysite.com/?manufacturers_id=4 returns the correct manufacturers page and doesn't redirect to the correct seo url or cause a 404. I've uninstalled everything and re-installed USU5 to test and the manufacturers box works fine. So i don't understand why it's not working with your version. I also noticed with USU5 that www.mysite.com/?manufacturers_id=4 redirects to the correct seo url but the problem i have with that contribution is -c-1.html, -m-1.html and -p-1.html don't redirect and just 404 but your version redirects them correctly to category-name-c-1.html, manufacturer-name-m-1.html and product-name-p-1.html. I need a mix of both contributions it seems! Damn you computer gods!
  15. Hi Jack, Many thanks for getting back to me. As far as i'm aware everything is as standard with regards FILENAME_DEFAULT. I have checked filenames.php and FILENAME_DEFAULT is defined as define('FILENAME_DEFAULT', 'index.php'); . I have looked at "view source" on my site and the html for the manufacturers drop down is showing as the following: <div class="ui-widget infoBoxContainer"> <div class="ui-widget-header infoBoxHeading">Manufacturers</div> <div class="ui-widget-content infoBoxContents"><form id="manufacturers" action="http://www.amysite.com/index.php" method="get"><fieldset><select name="manufacturers_id" onchange="this.form.submit();" size="1" style="width: 100%"><option value="" selected="selected">Please Select</option><option value="6">Canon</option><option value="4">Fox</option><option value="8">GT Interactive</option><option value="9">Hewlett Packard</option><option value="5">Logitech</option><option value="1">Matrox</option><option value="2">Microsoft</option><option value="10">Samsung</option><option value="7">Sierra</option><option value="3">Warner</option></select></fieldset></form></div></div> The URL in the "action" part shows action="http://www.mysite.com/index.php" so it seems the index.php bit isn't being passed through when you actually click on a link. Is that the problem? I didn't have a problem with this drop down when USU5 was installed so i will have a look at the code for it and see if i can spot something that might help. Do we need to change this bit select name="manufacturers_id" to something like select name="index.php/manufacturers_id" ? Also do you have a solution for the "please select" link to not be a link or to direct to the homepage when clicked?
×