Jump to content

bobviper13

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bobviper13

  1. bobviper13

    [Contribution] STS v4

    hello, back again hopefully this time after i post i'll figure it out again. Having one issue with the year make model contribution working with sts, not sure which or who is at fault to be honest. Here is what is happening. When I only had a few year make models into the db everything was fine. Now it will not load the next drop down. My question is when I have the following code in my sts_user_code.php : $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'year_make_model.php'); $sts->stop_capture('ymm', 'box'); does it only run the script once then shut it off? do I need to add something so that it can reload the script when something is selected from the drop downs? I am sorry if this is a silly question, I am very new to php any help would be appreciated.
  2. bobviper13

    [Contribution] STS v4

    I was able to get the year make model infobox working, my mistake I think I was altering the sts_user_code.php incorrectly its working now!
  3. bobviper13

    [Contribution] STS v4

    Hello, okay so really new to all this stuff but have powered my way through most of it till now, i've hit a wall, Using a temple for sts and can't get the year make model contribution to work. Everything shows up in the product info section properly but i can't get the drop downs which i want in the left column to show up at all. I have tried adding it as a box that didn't work just was hoping someone here could look at the code and see if it was possible. Thanks year make model contribution: http://addons.oscommerce.com/info/6684/v,22
×