Jump to content

Frank19

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Frank19

    Ultimate Seo Urls 5 Pro

    Any progress so far with this bug? I'm having a very similar problem. If I select a manufacturer and then attempt to use the "show" drop-down box to show only one product type for that manufacturer, the link takes me back to the main index page. The same thing happens if I am in a category listing and then select a manufacturer from the "show" drop-down box. Thanks!
  2. Frank19

    Featured Product Support v1.5.4

    I recently installed this contribution and the featured products seem to be working except for two things: 1.) The New Products module still appears. The Featured module did not take the place of the New Products module but instead was simply added to the end. 2.) The Featured products always stay the same and do not seem to change when I click into different categories. Did I miss something? Here is my page so you can see what I mean: http://www.ffie.com/catalog Thanks.
  3. It just seems odd to me that only the "show" drop down box functionality would not work. When I view the page source code I can see that the drop down is correctly attempting to reference the manufacturers by their database ID, but for some reason I'm automatically redirected to the index page each time. I assume it has something to do with the link between the Ultimate SEO links and the way the drop down traditionally links to manufacturers.
  4. My configure.php file looks like this: define('HTTP_SERVER', 'http://www.ffie.com'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.ffie.com'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.ffie.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.ffie.com'); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/'); Perhaps I should try installing your contribution instead...
  5. Update: Double checked my installation and everything matches the instructions. Not sure why this drop down box is not working when Ultimate SEO is turned on. Could it be a setting I'm missing? Do you know where in the code I can look specifically for something that might affect this?
  6. Confirmed that the option does work when I turn the contribution off and use standard url's. I will double check each step of the installation today to see if I missed anything. Thanks!
  7. My installation of this contribution is working perfectly except for the "Show" drop down box at the top of the "Please Choose A Product" search result page. When you select a manufacturer from this drop down menu it just takes you back to the main page. Here is a screen shot of the area I am talking about: I'm running v2.2 RC2. Here is a link to my page: www.ffie.com/catalog. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
×