Jump to content

nashefm

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Michael
  1. nashefm

    Products Attributes Sort v1.0

    THIS IS WHAT I HAVE POSTED BEFORE: “ i installed the EN-FR-DE Attribute Sort with Attribute Clone 1_8_3 where the clone options works fine; however if i want to put a new attribute for a product under Porduct Attributes and click on "Insert" it give me this error: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (null, '109', '1', '15', '0', '+') [TEP STOP] please keep in mind the number change every time; i did everything the right way but not sure when its doing this, any advice? “ AND THIS IS THE REPLY I GOT: “If you look in the product_attributes table you will see there are probably 7 fields in it. The insert statement in your post only has 6. Therefore you need to change the code to insert data into every field. HTH G” HOWEVER, THIS REPLY IS GREAT AND I THINK IT’S THE RIGHT ONE, BUT I HAVE NO IDEA WHERE TO GO AND FIX IT… AND CHANGE IT FROM 6 FIELDS TO 7 FIELDS? PLEASE ANY SUGGESTIONS OR FILES I CAN CHECK OR START WITH? ANYTHING WOULD HELP? THANK YOU ALL!
  2. THIS IS WHAT I HAVE POSTED BEFORE: “ i installed the EN-FR-DE Attribute Sort with Attribute Clone 1_8_3 where the clone options works fine; however if i want to put a new attribute for a product under Porduct Attributes and click on "Insert" it give me this error: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (null, '109', '1', '15', '0', '+') [TEP STOP] please keep in mind the number change every time; i did everything the right way but not sure when its doing this, any advice? “ AND THIS IS THE REPLY I GOT: “If you look in the product_attributes table you will see there are probably 7 fields in it. The insert statement in your post only has 6. Therefore you need to change the code to insert data into every field. HTH G” HOWEVER, THIS REPLY IS GREAT AND I THINK IT’S THE RIGHT ONE, BUT I HAVE NO IDEA WHERE TO GO AND FIX IT… AND CHANGE IT FROM 6 FIELDS TO 7 FIELDS? PLEASE ANY SUGGESTIONS OR FILES I CAN CHECK OR START WITH? ANYTHING WOULD HELP? THANK YOU ALL!
  3. nashefm

    Attributes Sort Error

    i believe you are right i do have 7 fields and there are six in my statement; however i am new to this and i have no idea where i should go and fix that! any advice?
  4. ok so i installed the EN-FR-DE Attribute Sort with Attribute Clone 1_8_3 where the clone options works fine; however if i want to put a new attribute for a product under Porduct Attributes and click on "Insert" it give me this error: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (null, '109', '1', '15', '0', '+') [TEP STOP] please keep in mind the number change every time; i did everything the right way but not sure when its doing this, any advice?
×