Jump to content

DogFoodIT

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    ben
  1. DogFoodIT

    KissIT Image Thumnailer

    Fix to my problem is here: http://forums.oscommerce.com/topic/388022-kissit-image-thumnailer/page__st__40#entry1647749 page 3 in this thread. download new image.php and upload it. Thanks Robert, fantastic contrib. BIG Thumbs up mate.
  2. DogFoodIT

    KissIT Image Thumnailer

    Hi All, I have just installed this add-on to my cart (2.3.1) to replace an older thumbnailer and it was so easy to install and is now generating images alot faster than the last one i was using, so thank you FWR!! Well Done!! But! lol, always a BUT! It is working for about 98% of the images but not all, it seems to generate a thumb at 0kbs, like a dummy file, I have tried to delete the generated image and refresh the page but it seems to do it on the same images. I have looked at the images and they seem to look ok "named well" so i am stuck to find the problem. see attached image any help would be appreciated. Kind regards, Ben
  3. DogFoodIT

    MIGS Payment Gateway with CommWeb(CBA) Credit Card Error

    Well i'm back on again Bob and just had a mind storm. I have been having some issues with the MIGS module and not getting orders in the OSC database. I thought to myself that its doing the same thing that the old PayPal mod did way back. that is accepting the payment but not processing the order. Now i believe the payPal mod creates an order before leaving the site?? and then updates the status when the payment has been completed reducing the no order issue. So my question is this, has anyone re-created the MIGS mod to replicate the PayPal habits? or can it be done? If you have some spare time might be worth a shot. I can't say that i'm good enough to implement this code. I did have a 5 minuite brouse through the PayPal code but once again got lost and closed it. to return another day! Just a thought cheers. Ben
  4. Hi John, Fantastic ad-on mate... I have noticed a few bugs with my installation. No Manufactures show in the dropdown fields Unable to update any values (will allow to edit but will not update) No Tax class showing in dropdown fields error when changing settings (Something went wrong! Please contact webmaster in order to solve this.) any help would be appreciated, thanks in advance. Ben
  5. lost my mind, why can't i remember!

  6. lost my mind, whay can't i remember!

  7. DogFoodIT

    MIGS Payment Gateway with CommWeb(CBA) Credit Card Error

    @@Bob Terveuren Hi Bob, I know this is an old post but i havent been on for ages and thought i would so the courtesy and reply. We have been advised by the bank to not use the merchant hosted page but the hosted payment page from the MIGS. @@deltrum I have PM'd you re this.
  8. DogFoodIT

    MIGS Payment Gateway with CommWeb(CBA) Credit Card Error

    Thanks Chris, Is there a replacement for the same type of process as we have a commWeb setup by the bank to work with the MIGS payment plugin. Ben
  9. Hi All, I have installed the latest release of MIGS payment module and have run into a few little issues, hoping someone out there could shead some light on the matter. running 3 stores 2 x OSC 2.2 RC2A 1 x OSC 2.3.1 it has installed fine on all three sites and seems to be processing ok until the end of the process when you get redirected back to the store to confirm the order. It will give an error and instead of redirecting back to the conformation page to complete the order it redirects back to the payment option page to select a payment type, even after the CommWeb has approved the payment and returned a "00" status. So the problem is this: the customer will be caught in an endless loop of ordering. order, pay, error. order, pay, error...etc.. so when i check my merchant account the payments have been received, with no OSC order.... each order will send me this error reporting email: Secure Hash was not able to be verified against the Secret Hash, possible tampering with response I have done: double checked the Merchant ID double checked the secret hash double checked the access code problems i think it could be: comments (POST): contains apostrophes ", (, ) and characters that need to be escaped out - this is done by (looks to be both ends) OSC and CommWeb. could this be issuing the error? Reason I ask is that when I get the error reporting email from the MIGS payment gateway the POST data for comments looks different. What I sent: I would like to Sign for my order Please deliver between and ( ) and ( ). I would like to Sign for my order Please deliver between and ' ' and ' '. What has came back in the email: I would like to Sign for my order Please deliver between and . Completely removed ' ' and ' ' from the POST data besides that i have absolutely no idea to why the errors happen, i have tried to read the code but still unsure, any help would be appreciated. Thanks Ben
  10. DogFoodIT

    The Feedmachine Solution

    Did this ever get answered? I use this with my 2.2 stores and would like to use it on my 2.3.1 stores. thanks in advance.
  11. DogFoodIT

    CSS Menu

    i am having the same issue as this. my site is catfood.com.au/index.php any help would be great, using STS thanks Ben
  12. DogFoodIT

    [Contribution] oscThumb

    Hey all little prob with my oscThumbs!!! setting up a few sites with a few changes. now i have set one site up perfect with thumbs and when i have uploaded the entire site to a different URL & server i have issues with the thumbs showing images. the new site is running with netregistry on a Zeus Server i have emailed them about the GD library (as it looks like OSCThumbs uses this) but they are unsure to what it is as am I. working site: catfood.com.au/index.php NOT working site: sydneydogfood.com.au/index.php (odcThumbs turned off. also have issue with seo URL's on this server) below is some server settings: Server Host: ws-shared-2 (127.0.0.1) Server OS: Linux 2.6.26-24lenny1-cfs-stats Database: MySQL 5.0.51a-24+lenny4 Server Date: 19/10/2010 11:49:30 Datebase Date: 19/10/2010 11:49:30 Server Up Time: 11:49:30 up 5 days, 3:47, 0 users, load average: 4.10, 4.53, 4.90 HTTP Server: Zeus/4.3 PHP Version: 5.2.13 (Zend: 2.2.0) any help with this would be much appreciated. PS: the netregistry tech support advised i can have the server changed to Apache server if requested. although i have no idea if this would work. Thanks.
  13. Thanks Jack i will give it a try...
  14. hi guys, yep 404 error! went over the install seems ok, but when i set to ON i get the 404 error... version: Ultimate SEO 2-2.2d-10 here is the .htaccess file that is on the server. AuthType basic AuthName "petshops.com.au" AuthUserFile /hsphere/local/home/USERNAME/petshops.com.au/_vti_pvt/XXXXXXX.pwd AuthGroupFile /hsphere/local/home/USERNAME/petshops.com.au/_vti_pvt/XXXXXXXX.grp Require valid-user # -FrontPage- IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti* order deny,allow deny from all allow from all order deny,allow deny from all # Begin Ultimate SEO V2.2d Options FollowSymLinks RewriteEngine On # RewriteBase instructions # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below. # http://www.mysite.com = RewriteBase / # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/ # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/ # Change the following line using the instructions above RewriteBase /catalog/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-by-(.*).html$ all-products.php?fl=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9] ).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-po-([0-9] ).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING} # End Ultimate SEO V2.2d not sure if this line would change anything??? IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti* running OSC 2.2-MS2 please help, this is a fantastic contrib and i have it running on other shops but just got this error on this one... site: http://petshops.com.au/catalog/index.php thanking you all in advance. Ben
×