Jump to content

ckpepper02

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ckpepper02

  1. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Ok, I'm gonna go out on a limb and call my problem SOLVED!! Somehow moving the project to the production server cleared up the issue. Go figure! Thanks for being willing to help.
  2. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Yes I am running Paypal Express also. I have not seen anything regarding this error when searching. I tried to rename the function to something other than cmp(), but it just gives me the same error with the new name I created. Thanks for the heads up regarding the Real Time Quotes. That one actually stopped working for me b/c I moved the project to the production server and now I'm getting a different error. I'll try this contrib on the new server and see if I get the same function error. ho humm...
  3. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    In case anyone was having the same problem I was with this contrib where the call back to the shopping cart causes a Fatal error: Fatal error: Cannot redeclare cmp() (previously declared in /includes/modules/shipping/fedexwebservices.php:225) in /includes/modules/shipping/fedexwebservices.php on line 225 I found a different contrib that works really well here: http://addons.oscommerce.com/info/1462
  4. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Is there another FedEx module for OSCommerce? This one is not working!!
  5. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Tried renaming the function in case its used somewhere else and I get the same error with the new function name. Please someone help! This issue is keeping me from finally launching the website!
  6. ckpepper02

    help with fedex web services

    Still have not fixed the issue. But I did see that the cmp function was wrapped inside a foreach method. Tried moving it outside of that foreach and I got the same error on a different line. So no real progress here.
  7. ckpepper02

    help with fedex web services

    I don't know why the code pasted in with a captial '$B', but it's a '$b' in the code as well.
  8. ckpepper02

    help with fedex web services

    Line 225 starts here: function cmp($a, $B) { if ($a['cost'] == $b['cost']) { return 0; } return ($a['cost'] < $b['cost']) ? -1 : 1; } usort($methods, 'cmp'); I tested and turns out that this error only occurs when using Paypal Express payment module with it. After the users selects shipping, they are sent to paypal to log in. This error shows up when paypal sends them back to checkout.
  9. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Ok looks like my problem above is limited to using Paypal Express module. When the user is sent to paypal to log in, then they are sent back to the checkout, the error occurs. Any ideas?
  10. ckpepper02

    FedEx - Web Services v9

    Anyone getting this error? I'm using Paypal Express as the payment module, I go through and confirm my paypal information and this comes up after clicking continue.
  11. ckpepper02

    help with fedex web services

    I need this answer also!
  12. FOUND IT!!! Line 152 of catalog/includes/modules/better_together_promo.php Change return tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product['products_image'], tep_get_products_name($product_id), $width, $height); To: return tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product['products_image'], tep_get_products_name($product_id), x, x); x being the number you want to set it to.
  13. Hi Nancy, I'm trying to do this too. I've poked around and it looks like I need to edit the catalog/includes/modules/better_together_promo.php file. Looks as if there is a global function called get_products_image that would need to be edited. Can't find where that variable is though.
  14. ...and I'm just plain silly. I was expecting the product to automatically add to the cart when the linked product was purchased. Sorry. My misunderstanding. It IS REALLY WORKING now. Thanks for your hard work on this contrib.
  15. Actually this is a separate issue. I was able to install the module, but it still is not showing up on the order confirmation page. It does show up on the correct product info pages though. I'm going to retrace my steps and see if I missed anything, but just wanted to know if you knew of anything off hand?
  16. Hey SWGuy, Great job on the module first off. I've installed and setup the module, but I'm not getting the discount showing up on order confirmation page. I have the sort order unique as specified in the instructions, but no dice. Any ideas?
  17. Nevermind. I must have downloaded the wrong version somehow. I got the BetterTogether for 2.3.1 and it seems to be working now.
  18. Hi I installed your module, but when I go to activate it in the Admin panel I get I've looked over it a bunch a times and I've installed everything from the package. Is there something I'm doing wrong? I'm using OSC version 2.3.1
  19. ckpepper02

    Get 1 Free

    Ah, thanks.
  20. ckpepper02

    Get 1 Free

    I think I figured it out. array( 'code' => FILENAME_GET_1_FREE, 'title' => BOX_CATALOG_GET_1_FREE, 'link' => tep_href_link(FILENAME_GET_1_FREE) )
  21. ckpepper02

    Get 1 Free

    Ok, thanks. I just downloaded 1.3 and I'm attempting to modify catalog/admin/includes/boxes/catalog.php but it looks like the structure is different than specified in the installation instructions. The install.txt says to look for this: '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>'; But that is not found, I only have this: array( 'code' => FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, 'title' => BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED, 'link' => tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED) ) Any suggestions? Could I simply skip this step?
  22. ckpepper02

    Get 1 Free

    Ok thank you, I'll give it a try. My package seems to be missing catalog/admin/includes/functions/get_1_free.php, can you tell me where to download it again?
  23. ckpepper02

    Get 1 Free

    Instead of Get One Free, is there a way to buy one get one at $x price?
  24. ckpepper02

    USPS module help

    Nevermind I got it! VERY IMPORTANT STEP!!! Uninstall the module (click "-remove" in the admin panel) and then re-install it after you get moved to the production server by USPS. You'll need to re-enter the user id and password they gave you. Now mine works like a charm. Thanks folks!
  25. ckpepper02

    USPS module help

    I've gotten USPS to move me to the production server and I still get the socket error. Any ideas?
×