Jump to content

pixelsoul

Members
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Chris
  1. pixelsoul

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hmm now it shows the text from shipping.php Oops.. forgot to change the global file settings ;)
  2. pixelsoul

    [contribution] Simple Template System (sts)

    :( Nobody knows how to add external pages with STS ?
  3. pixelsoul

    [contribution] Simple Template System (sts)

    :( I wanted to install the page editor to make additional pages: http://www.oscommerce.com/community/contri...rch,page_editor But the content does not apper in the frontend, i suspect its because of stst template? Is there any way to add aditional pages with STS ?
  4. hmm THis is so weird i have tested about everything today.. and i have figured out that it only does not work with the dutch language files ???? When i switch to english i can see them perfectly :huh: :o Does anybody know what could be causing this ?
  5. >_< Hmm i also notice that it does not add anything to the products_description table, that is why he can't find them... Anybody knows why this can happen :o
  6. hmm cant edit my message but in the admin it goes all fine: and in hte products table they look like: 1866 1 OSTMX1490100 noimage.jpg 56.4000 2005-05-15 15:07:49 2005-05-15 15:07:49 NULL 0.00 1 0 7 0 Edit Delete and products description: 1147 4 Stuur 22x760 chroom Stuur chroom diameter 22mm, lengte 760mm, hoogte 8... 39 Edit Delete 1148 4 34 [code] :(
  7. Hi I checked and you are right it's not STS it's very weird when I have the contents of the shop that is allready there, it does not work but with the normal test products it does work ? Im getting kind of desperate,does anybody have an idea why it would not work with content that is allready in there? It does add links but when you click them it says products not found :'(
  8. Hmm your right i triedit with only the template plugin added and it still works wondering what it can be :s
  9. :( I have tried this on a test installation and it works great, but now i tried it on a site with the sts template contributions and it dows not seem to work, it adds products.. but without product name, when you clock on them it says product not found? Does anybody know a solution?
  10. pixelsoul

    Easy Populate

    >_< hmm it is v 2.2 // define the project version define('PROJECT_VERSION', 'osCommerce 2.2-MS2'); Could the sts template be in the way or something way it would not work ?
  11. pixelsoul

    Easy Populate

    Thx will have a look but i thought that file was modified for sts template contribution i just hope it was not overwritten :(
  12. pixelsoul

    Easy Populate

    :'( Hi I have installed Easy Popluate on a test installation and it works great, but now im trying to install it on a live server and it says, and the products appear without product name, only a price when you click on them they say product not found? Could this because the other install is from 2.1 because it says in the readme that it will only work with ms2. Is there any way to check the version, it;s about half a year to a year old :'(
  13. Ah i see i think the sts template contribution is the cause of that thanks ill see if i can fix this :ph34r:
  14. Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /home/www/gadgetwarehouse/shop/includes/functions/database.php:13) in /home/www/gadgetwarehouse/shop/includes/functions/database.php on line 13 Does anybody know why these errors show up.. :o
  15. pixelsoul

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I can't edit it anymore.. but i fixed it the dutch laguage packet was wrong :)
×