Jump to content

Suppleme

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. Sounds good to me! :-) Would be good if you could include a combination of the checkout_shipping & checkout_payment pages. An extra page that is not necessary IMO - could lose impatient customers..
  2. Suppleme

    [Contribution] STS v4

    Has anyone managed to get the Product Reviews to display underneath the Product Description when using the product_info.php.html template? I can't figure it out.
  3. Suppleme

    Reviews on Product Info Page v1.0

    Should this code still work? When I try it, it looks as though it is not picking up any data from the database, as it always returns "There are currently no reviews for this product" even though there is! I think this is one of two things: 1. This piece of code is old and does not work with osc rc2.2a. $reviews_query = tep_db_query("select r.reviews_id, r.customers_name, r.date_added, rd.reviews_text, r.reviews_rating FROM reviews r, reviews_description rd WHERE r.reviews_id = rd.reviews_id AND r.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' AND rd.languages_id = '" . (int)$languages_id . "' ORDER BY r.date_added DESC LIMIT " . MAX_REVIEWS); Does it look right? 2. Or the code is not picking up the PRODUCT ID, hence is returning the following: else { $info_box_contents[][0] = array('align' => 'left', 'params' => 'class="smallText" valign="top"', 'text' => NO_REVIEWS_TEXT); } Is there a test I could do to see what the problem is?
  4. Hi, The problem I have is, I only recently installed SEO URLs and Google is still using the old url rather than the new one despite the use of a sitemap. eg. Google has url as: mysite.com/product_info.php?products_id=31 The proper url is: mysite.com/brand-product-size-p-31.html I do not want Google to use the first url to access the product. Will installing this contribution resolve this issue? Thanks...
  5. Suppleme

    Header Tags SEO

    Hi Jack, If you mean this section: NOTE 2: If you are using STS and a product_info template, use this code instead: <table width="794" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center">$text_viewing $text_viewing_title</td> </tr> <!--- BEGIN Header Tags SEO Social Bookmarks --> </table> I have already inserted this code into my catalog/product_info.php file. I have re-read the instructions and cannot see what I have done wrong. Thanks
  6. Suppleme

    Header Tags SEO

    Thanks for the response Jack. I have disabled STS and it works correctly on the standard installation. The problem must be getting it to work with STS. Example: http://supplemento.co.uk/bsn-axis-120-caps-p-37.html I have put the following code into my STS Product Info template. Is something else required? <!--- BEGIN Header Tags SEO Social Bookmarks --> <?php if (HEADER_TAGS_DISPLAY_SOCIAL_BOOKMARKS == 'true') include(DIR_WS_MODULES . 'header_tags_social_bookmarks.php'); ?> <!--- END Header Tags SEO Social Bookmarks -->
  7. Suppleme

    Header Tags SEO

    Good Day, I am using Header Tags SEO, SEO URLs with STS. I use the product_info STS html template and have put the Social Bookmarks Include into that template on my Product Information page. It displays, but the link is not correct. It displays: http://www.facebook.com/share.php?u=http://mysite.com/-p-.html&title= The product name is missing from the link making it invalid when clicked. The Social Bookmarks works great on the Category section. Any ideas why it is doing this? Also, I want to use the Facebook "Like" button on my products, so it tells the user how many FB users have liked the page. Will this be supported in the future? Can you suggest a way this could be achieved now? Many Thanks
  8. www.supplemento.co.uk

  9. www.supplemento.co.uk

×