Jump to content
Latest News: (loading..)

zpupster

Members
  • Content count

    339
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zpupster

  1. zpupster

    Header Tags SEO

    hello, i installed 3.28 on an oscommerce 2.3.1 and i recently added a page pdfs.php. i added this thru a contribution add a new page. when i go into admin section> Header Tags SEO V 3.2.8> page control the new page is not being picked up. other pages i added are being picked up . i compared the 2 files and they are the same. what am i missing?? craig
  2. zpupster

    Header Tags SEO

    hello jack, another clue:\ php files not picking up the title keywords and the description. aboutus, advanced_search, advanced_search relults, conditions, contact_us, cookie_usage, faqs,featured_products, and some others. php files that are picking up title keywords and the description. index, product_info, specials. it seems i am might be missing some code for the pages not picking up the manually added title desc.and keywords. thanks, craig
  3. zpupster

    Header Tags SEO

    i can not figure this out for the life of me. i do not have default title keywords or description or title checked and never did. i tired playing around by checking and unchecking the boxes in page control. but always i end up with the pages listed under page control using default title,default keywords and default descriptions. sorry for not getting right back to you . i am in the middle of a moving. craig
  4. zpupster

    Header Tags SEO

    oscommerce 2.3
  5. zpupster

    Header Tags SEO

    sorry i know i was u nclear opening the certain pages in the browser. for example: if i open products_new.php in the browser : <title>Default title</title> and Default Title is listed in the tab in IE but in page control- New Products is the title. but for specials.php <title>Specials</title> and Specials is the Title i manually put in Page Control. and Specials is in the title on the Tab in IE9. so i was wondering why is it picking up some titles and not others?? craig
  6. zpupster

    Header Tags SEO

    hello header tags help, i installed header tags awhile ago, i used page control and manually filled in titles in the Page Control. when i open the pages listed there some are showing the titles and others say default title. i am not sure what other information to give. i did look over the install directions and did not see anything pertaining to this problem. thanks, craig
  7. zpupster

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    hello, i have had GC on osc2.3 working now for about 2 months. Now I have noticed that it does not subtract inventory level, has anyone seen anything on this struckout googling the problem. thanks, craig
  8. zpupster

    Header Tags SEO

    thanks Jack and mvanderhoff, i still do not understand why i would receive triplicate titles in configuration>> headertags seo. when the file came from a good backup. anyway, i went into the db and deleted the triplicated titles down to a single title. i also duplicated the erro i had earlier: setting in admin section configuration>> Header Tags SEO >> Automatically Add New Pages >> FALSE when i deleted reviews.php from admin section headertags Seo >> page control>> selected the file and deleted. and checked the website. Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in /home/comta3/public_html/includes/header_tags.php on line 89 although, this time i restored header_tags.php from the one included in Header Tags SEO V 3.2.8. no triplicates! and after refresh-- reviews.php is deleted. thanks, craig
  9. zpupster

    Header Tags SEO

    hello Jack, i was deleting some of the php pages in header tags seo. i received this error: Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in /home/comta3/public_html/includes/header_tags.php on line 89 i restored headertags,php from backup and everything is ok. now in the configuration section of header tags seo all options are listed in triplicate. how did this happen?? thanks, craig
  10. zpupster

    Header Tags SEO

    Thank you that did it. Craig
  11. zpupster

    Header Tags SEO

    hello Jack, i am using osc 2.3 in Header Tags SEO V 3.2.8>Page Control in the admin section, in the option box Select an option, i am selecting 'Show all files'. I will go to a file (i.e. this.php) and choose delete-- a pop up appears: Do you really wamt to delete this.php this only deletes the the entry in Header Tags, not the Actual file, pressing ok. it resets the page with Select an option defaulted at Show all files, with no php pages listed. if i reselect the option to - Select a File and then Show all files--- the files list but this.php is still there, it is not being deleted. thanks, craig
  12. zpupster

    Sitemap SEO

    hey Jack, the styles are working now i think it is a problem with my editor it needs to be closed for the styles to show. but i do not have any images on that page. craig
  13. zpupster

    Sitemap SEO

    hello Jack, great addon-- i used this for 2.2 this is the first time installing on 2.3.1. i installed 1.9 and everthing so far is fine. one weird problem the styles do not show up on sitemap.php page. it is just plain, checked the stylesheet and everthign is ok, any ideas?? craig
  14. zpupster

    Google XML Sitemap SEO

    hey jack, i did a find and replace 289 to 555. i did not get a success when i ran the sql. just the #1 row affected. i checked the database and the admin it looks like everthing is ok. have to look around a bit to see if all works. thanks you for all your hard work. craig
  15. zpupster

    Google XML Sitemap SEO

    hey jack , thanks for replying. tried the [color="#000000"]VALUES [/color][color="#666600"]([/color] [color="#000000"]NULL[/color][color="#666600"],[/color][color="#008800"]'Google XML SEO'[/color][color="#666600"],[/color][color="#008800"]'Google XML Sitemap SEO Options'[/color][color="#666600"],[/color][color="#008800"]'29'[/color][color="#666600"],[/color][color="#008800"]'1'[/color] [color="#666600"]);[/color] the sql run did not give me an error or a success. it just added this at the end of my sql statement- # 1 row affected. checked the database table configuration_group table and it inserted the record but it did give it a numerical value of 305 for the id. thanks, craig
  16. zpupster

    Google XML Sitemap SEO

    heelo forum, i am getting the error on installing the sql file googlexml_sitemap_seo_v_1.5 on oscommerce 2.3. [b]SQL query:[/b] [url="our server" INSERT INTO configuration_group( configuration_group_id, configuration_group_title, configuration_group_description, sort_order, visible ) VALUES ( '289','Google XML SEO','Google XML Sitemap SEO Options','29','1' ); [b]MySQL said: [/b][url="ourserver][/url] #1062 - Duplicate entry '289' for key 'PRIMARY' i looked in my database-(configuration_group_id) it had added the entry ('289','Google XML SEO','Google XML Sitemap SEO Options','29','1' ) there-- i deleted that entry and tried again still same error, also i checked that database and there is no other 289 for the id?? any ideas how to proceed?? i had this contribution working fine on oscommerce 2.2 thanks, craig
  17. zpupster

    upsxml error

    hello forum, the problem is fixed: i turnedthe exec() to 0. went into admin and turned off email from ups. which stopped all errors onpage but received no shipping quotes. in the upsxml error log i received this errors: Error from cURL: Error [60]: SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed UPS RESPONSE found this in upsxml.php (lines shown uncommented here): // uncomment the next line if you get curl error 60: error setting certificate verify locations curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0); // uncommenting the next line is most likely not necessary in case of error 60 curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0); congrats to me --i placed my solution here for others to find-- now receiving shipping quotes on my test server. craig
  18. zpupster

    upsxml error

    hello forum, i have osc 2.3.1 and upsxml and 1,4 on my host working fine on my hosting service. but on my local testing server. i have got a number of earlier errors before but i fixed those i am down to this one on wamp on my localhost i am getting this error: ) Warning: error_log() [function.error-log]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\stead\includes\modules\shipping\upsxml.php on line 767 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0044 481992 {main}( ) ..\checkout_shipping.php:0 2 0.3211 3061840 shipping->quote( ) ..\checkout_shipping.php:141 3 0.3215 3062672 upsxml->quote( ) ..\shipping.php:81 4 0.3244 3066472 upsxml->_upsGetQuote( ) ..\upsxml.php:298 5 0.6106 3071040 upsxml->_parseResult( ) ..\upsxml.php:648 6 0.6137 3073064 error_log ( ) ..\upsxml.php:767 and this show as my shipping methodf:: This is currently the only shipping method available to use on this order. United Parcel Service : If you prefer to use UPS as your shipping method, please contact Comtalkinc via Email. any suggestions, craig
  19. zpupster

    upsxml error

    i used the error log in the instruction and this is the error i received-- i chnaged $this->use_exec = '1'; from 0 to 1 becasue i am on a wamp server. can anyone help me in figuring out what is wrong here. ------------------------------------------ DATE AND TIME: 2012-03-01 16:23:00 UPS URL: https://wwwcie.ups.com:443/ups.app/xml/Rate UPS REQUEST using exec(): <?xml version="1.0"?> <AccessRequest xml:lang="en-US"> <AccessLicenseNumber>5C65A894C46ED540</AccessLicenseNumber> <UserId>cn60@hotmail.com</UserId> <Password>verity77</Password> </AccessRequest> <?xml version="1.0"?> <RatingServiceSelectionRequest xml:lang="en-US"> <Request> <TransactionReference> <CustomerContext>Rating and Service</CustomerContext> <XpciVersion>1.0001</XpciVersion> </TransactionReference> <RequestAction>Rate</RequestAction> <RequestOption>shop</RequestOption> </Request> <PickupType> <Code>01</Code> </PickupType> <Shipment> <Shipper> <Address> <City>Satsuma</City> <StateProvinceCode>AL</StateProvinceCode> <CountryCode>US</CountryCode> <PostalCode>36572</PostalCode> </Address> </Shipper> <ShipTo> <Address> <City>westmont</City> <StateProvinceCode>IL</StateProvinceCode> <CountryCode>US</CountryCode> <PostalCode>60559</PostalCode> </Address> </ShipTo> <Package> <PackagingType> <Code>02</Code> </PackagingType> <PackageWeight> <UnitOfMeasurement> <Code>LBS</Code> </UnitOfMeasurement> <Weight>13</Weight> </PackageWeight> <PackageServiceOptions> <InsuredValue> <CurrencyCode></CurrencyCode> <MonetaryValue>281.00</MonetaryValue> </InsuredValue> </PackageServiceOptions> </Package> </Shipment> <CustomerClassification> <Code>01</Code> </CustomerClassification> </RatingServiceSelectionRequest> Error from cURL using exec() since there is no $xmlResponse UPS RESPONSE using exec(): craig
  20. hello, went back today and it was an unsaved .htacess file. it works now, but my admin section lost its layout and styling is this anything familiar to you. i look thru the files and did not see the style referenced anywhere. thanks, craig
  21. hello, i noticed on the rest seo urls cache when i reset it--the value remains at false does it reset will quick and then, revert the value back to false?? thanks, craig
  22. yes that is what i thought that it is setup correctly and -- no template i am using oscommerce 2.2 and oscommerce 2.3. is there anything else you can think of or maybe i hsould uninstall and reinstall?? thanks, craig
  23. hello, my site, for now, is like this: osc 2.2--database c2---and the store is / testing osc 2.3-database c3--and the store is /testing/ i will move the osc 2 .3 to the main site soon. i instaled Ultimate_SEO_v2.2d_11. here is my problem the links for my categories when moused over say http://www.mysite.com/testing/category.html but when i use the link it is taking me back to http://www.mysite.com/category.html my htaccess file looks like this: RewriteBase /testing/ and i used the Reset SEO URLs Cache in the admin section. thats about it other than this everything is fine. thanks, craig
  24. zpupster

    Header Tags SEO

    hey adamanto75, iuse examdiff. i usually compare the same file old and new. for example index.php from the original download file from oscommerce 2.3 to a file that has added on (or modded). the differences will show up and you can go from there. thanks craig P.S. i was hesitant at first but after delving into it I find it invaluable tool.
  25. zpupster

    Header Tags SEO

    hello, adamanto, and 14Steve14, to get rid of that error you need to add this: define('TABLE_HEADERTAGS_KEYWORDS', 'headertags_keywords'); to admin/includes/database_tables.php anyway per instructions i do not have a get position column ,maybe this is a work in progress by Jack_mcs. because when i checked the install_admin.txt file all these namings were leftout. thanks, craig
×