Antena

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Antena

Profile Information

  • Real Name
    Antena
  1. Oh god. Sorry. RIP ecommunlimited !
  2. @@ecommunlimited Can you tell me how change it to redirect everything to https:// without www when the site is hosted in another folder, like "domain.com/store"
  3. Thank you very much!
  4. @@ecommunlimited I wanna redirect mine to only www. How do it? My actual htaccess RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L] <IfModule mod_headers.c> Header always set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains" Header unset X-Powered-By Header unset Server Header set X-Content-Type-Options "nosniff" Header set X-XSS-Protection "1; mode=block" <FilesMatch "\.(appcache|atom|bbaw|bmp|crx|css|cur|eot|f4[abpv]|flv|geojson|gif|htc|ico|jpe?g|js|json(ld)?|m4[av]|manifest|map|mp4|oex|og[agv]|opus|otf|pdf|png|rdf|rss|safariextz|svgz?|swf|topojson|tt[cf]|txt|vcard|vcf|vtt|webapp|web[mp]|woff2?|xloc|xml|xpi)$"> Header unset X-XSS-Protection </FilesMatch> </ifModule>
  5. You are welcome. Had same problem two days ago. :)
  6. Look you site using google chorme and do the command:" ctrl +Shit + i" and you will see some links inside os of code with http. You musta change to https otherwise google will continue giving the warn. I know for myself experience. your livezilla is linked as http. Same occour to google maps. After change it change in "includes/configuration.php" // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.domain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.domain.com'); After it changed admin /includes/configuration.php to : // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.domain.com'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.domain.com'); define('ENABLE_SSL_CATALOG', true); // secure webserver for catalog module Change inside of the store admin painel go to Configuration ->> Sessions: and change to theses values: Force Cookie Use True Check SSL Session ID True Check User Agent True Check IP Address True Prevent Spider Sessions True Recreate Session True Change.htaccess: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L] <IfModule mod_headers.c> Header always set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains" Header unset X-Powered-By Header unset Server Header set X-Content-Type-Options "nosniff" Header set X-XSS-Protection "1; mode=block" <FilesMatch "\.(appcache|atom|bbaw|bmp|crx|css|cur|eot|f4[abpv]|flv|geojson|gif|htc|ico|jpe?g|js|json(ld)?|m4[av]|manifest|map|mp4|oex|og[agv]|opus|otf|pdf|png|rdf|rss|safariextz|svgz?|swf|topojson|tt[cf]|txt|vcard|vcf|vtt|webapp|web[mp]|woff2?|xloc|xml|xpi)$"> Header unset X-XSS-Protection </FilesMatch> </ifModule>
  7. Thank you for try help me @@14steve14 and @@ecommunlimited. After one long night in front of notebook i make this work properly. So, to members who have same problem, there's my configuration to SSL work's fine in all site. First chaned t in /includes/configuration.php to: // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.domain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.domain.com'); After it changed admin /includes/configuration.php to : // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'https://www.domain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.domain.com'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.domain.com'); define('ENABLE_SSL_CATALOG', true); // secure webserver for catalog module After it worked normal but client's could not login in store. So i have changed inside of the store admin painel go to Configuration ->> Sessions: and change to theses values: Force Cookie Use True Check SSL Session ID True Check User Agent True Check IP Address True Prevent Spider Sessions True Recreate Session True Also here's my .htaccess: RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L] <IfModule mod_headers.c> Header always set Strict-Transport-Security "max-age=31536000; includeSubDomains" Header unset X-Powered-By Header unset Server Header set X-Content-Type-Options "nosniff" Header set X-XSS-Protection "1; mode=block" <FilesMatch "\.(appcache|atom|bbaw|bmp|crx|css|cur|eot|f4[abpv]|flv|geojson|gif|htc|ico|jpe?g|js|json(ld)?|m4[av]|manifest|map|mp4|oex|og[agv]|opus|otf|pdf|png|rdf|rss|safariextz|svgz?|swf|topojson|tt[cf]|txt|vcard|vcf|vtt|webapp|web[mp]|woff2?|xloc|xml|xpi)$"> Header unset X-XSS-Protection </FilesMatch> </ifModule> Hope this help someone more.
  8. Now the clients can't login. Only redirect to index page. Please, anyone help me.
  9. I can't add products or update the existing one since i've added SSL in my server. Anyone can help pe to disabel SSL in admin painel or make changes necessary to it works properly? How can as seen, all buttons are in Non-SSL mode, so, when submit anything is write. Look the attached picture to check how the product appear https://i.imgsafe.org/3b9d94a44e.png
  10. This worked, but the country flag not appear more. Can you help me?
  11. Please, Anyone can add the attribute "availability" to this addon? The Google merchant now need this and will cancel all your products from they listing if that's no available. Hope get good news here.
  12. Same problem to me.
  13. Adde the username and password but the problem persist.
  14. It never asked me password or username before. Are you telling about my host login and password or my database login and password? Wich file i ned edit?