Jump to content

lucilled

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

Recent Profile Visitors

5,003 profile views
  1. Hi all, Our client would like to accept payments via Interac online. I've heard of Moneris Solutions a few times, and have done some research on a few modules and addons with this company. However, would very much appreciate any advice on what might be the best way to get set up. They are currently hosting on a shared server, with a private SSL. Here are the links I've found when researching the topic of accepting interac online with oscommerce: http://forums.oscommerce.com/topic/300073-directing-payment-info-to-moneris-eselect/ http://addons.oscommerce.com/info/2243 http://www.aderogba.com/moneris-eselect-plus-hosted-paypage-payment-module-oscommerce-creloaded-zencart/ https://www3.moneris.com/mpg/index.php Has anyone ever used these addons/modules, and if so, any success stories? Thanks in advance, Lucille
  2. Hi, Would you happen to know if this contribution works well with v. 2.2 RC2? Thanks.
  3. I've successfully installed this contribution. Everything was working fine up until a few weeks ago. Tried uploading a backup of the database and no change. Here's the issue: I've got two attributes available: 1) Size and 2) Color The sizes are loading correctly and everything. For some odd reason, the colors won't show up on any of the products. I've checked to see if the products id was correct in each. I previously had an error that was causing the prices to always show 0.00. The first field in excel had a space right before the v_products_price and caused this issue. I've looked for the same possible fix for the colors, but still no luck. Any help or advice is much appreciated. Thanks and regards, Lucille
  4. Hey, sorry but did you ever manage to figure out the issue?
  5. Does this contribution currently work with "Easy Populate & Products Attributes"? Link to the contribution can be found here: http://www.oscommerce.com/community/contributions,500. I've read through some posts in this thread. I can't seem to pull the extra images fields in the Excel file for Easy Populate. Anybody know what I could be doing wrong?
  6. Hi, Does anybody know how to make a box stay in it's place, whilst scrolling up/down? Please have a look at the shopping cart box on the following template to see what I mean: http://osc4.template...31060/index.php. I've tried using frames/iframes, but no luck so far and also tried setting the box to it's position being either absolute or static; but always no luck. Does anyone have the proper code for this? Any help is greatly appreciated. Thank you, Lucille
  7. lucilled

    [Contribution] Additional Images Module

    Hello all, I've just installed this mod on a fresh install of a purchased template, and having what seems to be a minor issue. Everything seems to be working fine from the Admin Zone. Although, when I preview the store's frontpage, I get the following error for the application_top.php file: Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /.../.../.../.../.../catalog/includes/application_top.php on line 320 I haven't seen any topics about this on this forum thread just yet...What am I doing wrong? Any help is greatly appreciated. Thanks
  8. Hello, I recently built a clean XHTML/CSS site and must integrate it into OsCommerce. I've tried doing it on my own but have had the worst luck getting things to look the way they should. Can anyone please help? Thanks in advance.
  9. I figured this out. The link name "Easy Populate" was pointing to the wrong filename: products_attributes.php
  10. Um, not necessarily crucial issue, but just a really odd one. Not sure why but the Quick Links aren't showing from the Easy Populate page. I installed the following contribution: http://www.oscommerc...y/contributions,500 (dates published: 3 August 2009 & 27 March 2010). My only issue is that the bottom "Quick Links" are not showing. Any idea what could be causing this? I was going through the docs that were uploaded in the contrib and found this here: Basically point number 2 cannot be found anywhere on the Easy Populate link when I browse my store admin > catalog > easy populate They are present in my easypopulate.php file, I browsed to approx line 1542 and see the info there. So just wondering how come it's not showing up on the website when I upload the files. Any help is appreciated. Thanks.
  11. Hi Henry, Can you provide a link to the correct module that you installed?
  12. Thanks for the information, but after looking through the site, none of the files use the ID. They're all still using the same filenames. I happened to figure out how to get that error message to disappear. The text editor has finally shown up. Although I am experiencing another strange issue. The text that is shown within the text editor is also shown at the very top of the page. Also, when I change the text in the editor and click save...after going to verify the website, nothing's been changed. Another thing, how do we get BOX_HEADING_PAGES to say something normal (lol) instead like Edit Pages... Any help is greatly appreciated. Thanks again Chris!
  13. It's a template, I'm not quite sure where to look for to start redirecting the correct pages, because I've tried a few different files so far, but it doesn't seem to work still.
  14. Hello, Please help with the add-on: FCK Edit shipping, conditions, privacy, contact us, index & about us pages from admin. I keep receiving the error message: "TEXT_FILE_DOES_NOT_EXIST" when I view the following pages in my store: shipping_html.php contact_html.php conditions_html.php about_us_html.php privacy_html.php index_html.php Please help me and let me know why the FCKEditor won't show. Also, the text of each webpage file I just listed is all written at the very top of the page in the store. I'm not sure what I'm doing wrong as I followed every direction exact from the install files. Thanks for any help. ~Lucille
×