Jump to content

grandpaj

Members
  • Content count

    923
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by grandpaj

  1. Hi I would like to make the image/s on the product info pages a little smaller. Do I only need to change as follows in User.css #piGal img { height: auto; max-width: 150px; } Would this be OK. It seems to work but may not be the correct way. Many thanks Grandpa
  2. Hi Guys Great addon. Well done!! At the moment I have burts "key reviews" module installed, and am wondering how to disable the "Write Review" in the Converting Points and Rewards system for osC BS module, or is it possible to use burts "Write Review" page. Many thanks Grandpa
  3. grandpaj

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack Many thanks Grandpa
  4. grandpaj

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack I know there has been an answer posted somewhere for my prob, I can't for the life of me find it. When I type www.XXXXXXX.co.nz/sitemapindex.xml in the browser the following is what I get. Apparently the installation was correctly completed. Here's the disagnostics Not sure how to correct. Appreciate any comments. Many thanks Grandpa Opening /home/xxxxx/public_html/sitemapproducts.xml FS_CAT /home/xxxxx/public_html/ Server https://www.xxxxxxxx.co.nz Save Path /home/xxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxx/public_html/sitemapproducts.xml Generated Google Product Sitemap Successfully Opening /home/xxxxx/public_html/sitemapcategories.xml FS_CAT /home/xxxxxx/public_html/ Server https://www.xxxxxxx.co.nz Save Path /home/xxxxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxx/public_html/sitemapcategories.xml Generated Google Category Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxx/public_html/sitemapmanufacturers.xml FS_CAT /home/xxxxxxxx/public_html/ Server https://www.xxxxxx.co.nz Save Path /home/xxxxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxx/public_html/sitemapmanufacturers.xml Generated Google Manufacturers Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxx/public_html/sitemappages.xml FS_CAT /home/xxxxxx/public_html/ Server https://www.grandpas.co.nz Save Path /home/xxxxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxx/public_html/sitemappages.xml Generated Google Pages Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxx/public_html/sitemapspecials.xml FS_CAT /home/xxxxxx/public_html/ Server https://www.grandpas.co.nz Save Path /home/xxxxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxx/public_html/sitemapspecials.xml Generated Google Specials Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxx/public_html/sitemapindex.xml FS_CAT /home/xxxxxxx/public_html/ Server https://www.xxxxxxxx.co.nz Save Path /home/xxxxxxx/public_html/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxx/public_html/sitemapindex.xml Generated Google Sitemap Index Successfully The following is what is produced Google Sitemap https://www.XXXXXXX.co.nz/sitemapindex.xml Number of sitemaps in this Google sitemap index: 0 Click on the table headers to change sorting. Sitemap URL Last modification date
  5. grandpaj

    Header Tags SEO

    Hi Jack I did run the Full Tags first, As far as Im aware I followed all instructions to the letter. "The name for this item is missing" all the Categories are present, except fpr some reason don't all appear in the "Test". I am again going to uninstall and re install and see what happens. Rather strange this one. I am using Version 3.3.4 Header Tags SEO (April 2016) as my site is about 12/18 months old so I doubt that the latest version of Header Tags SEO will work with it. Will report back later. Many thanks Grandpa
  6. grandpaj

    Header Tags SEO

    Hi Jack I decided to "bite the bullet" and have a go at installing this addon. It looks great. However I seem to have 1 problem 1) Only a few of my manufacturers are showing, as listed below and not in order, the others appear as "The name for this item is missing". Goodness knows why this might have happened. I also have this message showing at the top of the Page Control page " Manufacturers table has 10 items with missing meta tag information. " Look forward to any comments. Many thanks Grandpa
  7. @kymation Hi Jim Thank you for your reply. In the past I have used the following (De Dokta),but it had limitations on hover, as when you click on a sub catagory when the mouse was moved away, the sub cat still remains, "hiding" any cat it previously covered (hope that makes sense) Maybe you have a suggestion to help solve this hover problem, or maybe the problem is a conflict with another module. Many thanks Grandpa
  8. @kymation Hi Jim A great couple of modules, Ive been searching for days. Are you able to tell me please, Because I have so many catagories (about 18) they run of the end on the page. Is there any way of having the dropdown open in say, 3 columns then I would have about 6 catagories in each column. I think the attached jpg will show what I mean. Many thanks Grandpa
  9. @auzStar Hi Dom Trying to get this module to work with the latest at Burts latest GitHub, but no luck, just doesn;t seem to want to work. Ive installed owl carousel any ideas where I need to look please. Many thanks Grandpa
  10. grandpaj

    View Counter

    @@Jack_mcs Hi Jack I have the module installed V1.6 on live site and 1.7 on test site. What I find with both, is that I am unable to ban countries under tools>ban countries.What I see is a wide box which lists all the countries and a very,very narrow long box to the right, where banned countries are added using the buttons ADD or NEW, all that happens is I get taken back to the tools menu. I suspect I must have done something wrong although I have uninstalled completely V1.6 and replaced with V1.7 stilloblem. Any thoughts, other than that it works brilliantly. Many thanks Grandp
  11. Hi I have just installed the above addon plus the Create Account and Order maker. It tells me Configure the Order Editor interface Log into your admin section and go to Configuration->Order Editor. Carefully read each entry there and select the appropriate settings for your computer/shop. but when I go there, there does not appear to be any configurable options.. I was also unable to find, <td class="smallText" align="right"><?php echo tep_draw_button(IMAGE_EDIT, 'pencil', tep_href_link(FILENAME_ORDERS_EDIT, 'oID=' . $HTTP_GET_VARS['oID']), null, array('newwindow' => true)) . tep_draw_button(IMAGE_ORDERS_INVOICE, 'document', tep_href_link(FILENAME_ORDERS_INVOICE, 'oID=' . $HTTP_GET_VARS['oID']), null, array('newwindow' => true)) . tep_draw_button(IMAGE_ORDERS_PACKINGSLIP, 'document', tep_href_link(FILENAME_ORDERS_PACKINGSLIP, 'oID=' . $HTTP_GET_VARS['oID']), null, array('newwindow' => true)) . tep_draw_button(IMAGE_BACK, 'triangle-1-w', tep_href_link(FILENAME_ORDERS, tep_get_all_get_params(array('action')))); ?></td> What have I missed or possably not installed. Many thanks for any help Kind regards Grandpa BS234
  12. HiI I have Zones (NZ only) for shipping set up with freight free over $99.00. and a code snippet for "you only have $xxxx left for free freight etc... What I'm finding is, (and I suspect nothing to do with the wee code snippet), is that when an order exceeds the freight limit the (installed) Store Pick Up module disappears, it all works fine if the total order is less than the freight free amount. So I "converted" another order total module to "Store Pickup" and the same thing happens. Presumably this is standard for oscommerce, but not really good for the public whos order may be more than the freight free amount but unfortunately if they want to utilize "Store Pickup" they can't as it has disappeared. (Hope his makes sense) Look forward o any thoughts on how to have the Store PickUp module always available at checkout. Cheers Grandpas
  13. @@aurelou Hi Many thanks, I think I have it sorted. changed CSS just a little to this @[member=media] (min-width: 768px) { .navbar { position: fixed;width:100%;z-index:1000; } } And it seems to work. Many thanks Grandp
  14. Hi Probably a silly question, but is it possible when in sm md lg view,to have the navbar fixed and in xs view have the nabar floating. If so how please. Many thanks Grandpa
  15. grandpaj

    Modal Info Popup Layer for osc 2.3.4BS

    @@frankl Hi Frank Does this mean most popups and include http://addons.oscommerce.com/info/9334 Cheers Grandpa
  16. @@aurelou Thanks for that. Tried it with a few variations but couldn't get it to work. including changing the template file to nav-fixed-top Cheers Grandpa
  17. grandpaj

    [Addon] iBar Dashboard Modules

    @@Dan Cole Hi Dan Now things make sense, and works well. Great explanation. Just wondering (remember I don't have a clue about coding) that maybe, could there be a drop down menu, or a wee explanation regarding Order status to monitor Well done Grandpa
  18. grandpaj

    [Addon] iBar Dashboard Modules

    @@Dan Cole Hi Dan Looks good although I'm not sure what to expect from it. As at the moment the the complete box is empty. Ive tried various settings in the admin to see what happens but so far nought. Maybe there's something I haven't done, even made a "dumby" order Look forward to your comments. Cheers John
  19. grandpaj

    [Addon] iBar Dashboard Modules

    @@Dan Cole Hi Dan Just thought I'd give this addon a go and see what happens. One thing I noticed (probably due to something I haven't done) Is that where the "New customer last 30 days" If I click on the link it takes me to the custonmers.php page. I thought maybe it would take me to a page where I could see who the new customers were in the last 30 days. Maybe I have misunderstood. Looks great. Cheers Grandpa
  20. @@aurelou Hi Problem solved (I think) added an extra </div> to modal_cart.php (template.) There seemed to be 6 opening and 5 closing div's. Seems to haves solved. Don't know whether this is correct or not. Cheers Grandpa
  21. @@aurelou Hi Thanks for your reply. The same happens to me, there is a slight delay. Does the modal when showing and on scrolling down the page, drag the footer up to around 40px under the modal (only footer) I think the only other footer addon is Mailchimp so I'll uninstall that an see what happens. Do you have this problem Cheers Grandpa
  22. Hi I have just installed this great addon, all works well and looks good. However I notice that when the modal drop cart appears after a purchase, it seems to "drag" the footer above everything else and position the footer about 40px below the bottom of the drop down.To get to the footer, the page has to be refreshed. Is this normal behavior . I am using BS234 Look forward to any comments Many thanks Grandpa
  23. Hi I would like to remove the left column from the index page but have still show on other pages. So far no luck. I have tried moving template_bottom.php to template_top.php Template_bottom.php <?php if ($oscTemplate->hasBlocks('boxes_column_left')) { ?> <div id="columnLeft" class="col-md-<?php echo $oscTemplate->getGridColumnWidth(); ?> col-md-pull-<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?>"> <?php echo $oscTemplate->getBlocks('boxes_column_left'); ?> </div> Template_top.php <div id="bodyContent" class="col-md-<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?> <?php echo ($oscTemplate->hasBlocks('boxes_column_left') ? <div id="bodyContent" class="col-md-<?php echo $oscTemplate->getGridContentWidth(); ?> <?php echo ($oscTemplate->hasBlocks('boxes_column_left') ? 'col-md-push-' . $oscTemplate->getGridColumnWidth() : ''); ?>">. $oscTemplate->getGridColumnWidth() : ''); ?>"> And remove 'col-md-push-' I guess the code which needs changing maybe somewhere else. Can someone tell me please what I need to do. Many thanks Grandpa
  24. @@Jack_mcs Hi Jack Many thanks Replaced as above, but now get this error Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/xxxx/dev.grandpas.co.nz/includes/template_top.php on line 15 Line 15 is, $ok = (basename($PHP_SELF) == 'index.php') ? false : true); Cheers Grandp
×