Jump to content

peter.tbt

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by peter.tbt

  1. Hi, I read all your great posts on 2Checkout return URL and tried a lot but it still does not return back to my website and instead goes to 2CO's order complete page. After successful payment processing in 2Checkout.com, I get redirected to their order complete page. it does not go to my return url. my shop is at: http://www.tbeyond.com/catalog return url is http://www.tbeyond.com/catalog/checkout_process.php If I set direct return to off (Given links back to my website =true) then it works fine and customer can click the button and return to my site and log details in oscommerce. But i cannot take a chance where customers dont click the button to return to my site coz then it wouldnt log in my osc db. I am using the latest oscommerce v2.2 RC2 with built in 2CO module. I have also tried the following: used an old version of 2CO module namely contributions 5343 and 904 (and later back to the newer 5664) and used the http://www.tbeyond.com/catalog/pm2checkout_process.php as the return url instead of http://www.tbeyond.com/catalog/checkout_process.php but it still dosent return back. I even installed SSL and used Force Cookes=true in Admin Config/Sessions but it still does not redirect to my return URL Changed the pm2checkout_process.php and outputted more than 255 chars, and also increased the timed redirect timeout period there through javascript to delay the timeout a bit but it didnt help. I have been reading and trying for the last 3 days but it wont work. I have written to 2CO as well, waiting for their reply. Please help, thanks!
  2. peter.tbt

    SiteMonitor

    Hi Jack, My sitemonitor report tells me 173 files suspected as hacked. Do I have to go through all 173 files and compare them with the originals to see if it is OK? That is an awful lot of files. Thanks.
  3. peter.tbt

    SiteMonitor

    Hi Jack, One more question. If some files were flagged as hack suspect and I put them in the ignore list, if those files really get hacked then does it mean it wont be flagged? The only way out would be to determine the file size difference? Thanks.
  4. peter.tbt

    SiteMonitor

    Hi Jack, Great contrib from you. I use your other contribs from you as well. I have set up sitemonitor, put cron jobs etc. all is fine. I have a question: if any file has system word it gets flagged as possible hacker code. Is it advisable to change the function a bit and check for system( with an opening bracket trimming all spaces between system and opening bracket? that way simple words like system wont get flagged, reducing the number of files to check greatly Thanks.
  5. peter.tbt

    fast easy checkout

    I know it has been 4 long years since this was posted, but I had exactly the same problem, I have v2.2 RC2, STS, FEC installed on latest PHP 5. My page layout was totally jumbled up in checkout_shipping page and errors were coming. Basics first, replace all <? with <?php (dont replace <?php! ) Follow all instructions in the install file, the only place it differs is step 5, it says 5)---FIND----------------- <?php if (tep_count_shipping_modules() > 0) { ?> 6)---BEFORE, ADD------------------------- <?php //BEGIN Country_based_shipping if ($allow_shipping) { //END Country_based_shipping ?> Don't add it there, in checkout_shipping.php look for: <?php require('includes/fec/products_box.php');?> above this put: <?php //BEGIN Country_based_shipping if ($allow_shipping) { //END Country_based_shipping ?> That should do it! Follow rest of the install instructions. And there is no proper forum thread for 2173 to show how it can work with FEC
  6. peter.tbt

    fast easy checkout

    I had a small problem after installing this contrib, some customers said they couldn't retrieve new passwords when they clicked on password forgotten link. The error was error: the e-mail address was not found in our records, please try again. After some study I found that the problem is with customers who have N in their createaccount col in customers table. Dont know why, I thought N would mean they dont want to create an account, but apparently this customer was trying to check the status of his order after opting to not create an account. Solution: In password_forgotten.php in your root, around line 22, delete AND createaccount!='N' If you still have problems then try editing includes/languages/english/password_forgotten.php and search for define('EMAIL_PASSWORD_REMINDER_BODY', then change remove all \n\n as it creates problems sometimes. Hope this helps someone!
  7. peter.tbt

    fast easy checkout

    Just wanted to drop in a word of thanks, this contrib is A M A Z I N G!! My customers are happier now, my store's (http://tbeyond.com) conversion rate is higher and we are really happy. I looked for the correct contrib for a few days but the threads all have problems and I was confused with all the editions. The actual contrib is also very old and I was really skeptical. But with a bit of PHP knowledge I got it to work. I know OSCOM 3 will have this feature in built which is really great. This module has combined login/account creation/shipping for me. PERFECT. I know I am asking for too much, but is it possible to combine payments pgae with confirmation page? This would really be the killer one as it will reduce one more step. Since payments page just lets people select a mode of payment (which is actually just two options for me), confirmation page is a few lines where most of my customers confirm, having them on one page will allow them to see the final order and select payment mode & just pay. Thanks for the wonderful contrib, I know it is a really old one but working wonders.
  8. Hi Jack, Thanks, I found the section, working on it. Hope to solve the problem soon!
  9. Hi jack, Thanks for taking out the time to reply. No, I don't expect both conditions to be met, I just need the filter short words = 1 to work. I cannot change the category names as it is a model of Nokia, so I have to follow the brand naming. Another way around it is NOT to filter the word in the URL if it is the same as a category, that would solve my problem, and I think it will help a lot of others as well. If you could point me to the exact place where the filtering takes place, maybe I can have a go :)
  10. Update: Solved my problem but not the way I would like. I had set the filter short words = 1 since it was filtering out my category names like C6 and C5 etc. I put filter short words = 2 and the review page is working now, no broken link (that i know of). So definitely there is a code in the contrib which was causing the broken link. I need to get the filter short words back to 1 since a lot of my 2-lettered category names are not showing up in the URL. Any help or clues? Thanks.
  11. Hi, Tnx for the advice, I will try to get it work first as the contrib has been so good till now.
  12. Hi Jack, Another thing, If I Uninstall Ultimate SEO through admin & reinstall again will it help solve my problem? Do I need to take any special care before reinstalling apart from the backup of my database? Thanks.
  13. Hi Jack, I turned it off successfully by setting Enable automatic redirects? =false Enable SEO URLs? =false Then I went to the product review of the page which was not coming with SEO URLs on, and it worked. So I would presume that the problem is with SEO URL (or related eg. .htaccess) Do you have any idea where I should start investigating since I like the SEO URLs and it is very helpful for me. Thanks.
  14. Update: SEO URLs=false problem is there in my local system also, and in the remote host as well.
  15. Hi Jack, I cleared the cache of my browser, and also set the option Reset SEO URLs Cache=Reset & went to my home page and refreshed the browser but it still didnt help. Another problem surfaced, then I set Enable SEO URLs?=False to test further, i can only go to my home page. After that if I click any product on the page, the browser status bar shows only connecting to tbeyond.com, waiting for tbeyond.com, the page dosent load. Do you have such a problem? Have you tried setting SEO URLs=false before? Thanks!
  16. Hi Jack, Ok, Ill investigate a bit. I got another problem, Google spotted it for me - product reviews page for some products shows a broken link - cannot find the page. When Im on the product page, I try to click Reviews but it gives me a broken link message. Most of the product reviews show up except some. For example, these don't work: http://tbeyond.com/luxury-silicone-case-for-apple-ipad-black-by-pdair-pr-9120.html http://tbeyond.com/luxury-silicone-case-for-nokia-e63-blue-by-pdair-pr-315.html http://tbeyond.com/luxury-silicone-case-for-nokia-e72-red-by-pdair-pr-373.html Strange, but I don't know where to start to fix the problem.
  17. Hi Jack, Yes I am using the latest PHP 5.3 which makes a lot of codes fail. I guess I will live with this a bit longer.
  18. peter.tbt

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, Just to update you, I have noticed that if the date_added and last_modified in categories & products tables are blank, null or 0000-00-00 00:00:00 then the sitemap lastmod date shows an illegal date. I was flagged off by Google for illegal dates in products & categories xml sitemaps. Of course I had used a program to pull it into the database which explains why it was NULL but others may have similar problems, so this is just a suggestion to update the GenerateProductSitemap() & similar functions to take this into account. Thanks!
  19. Hi Jack, Im using your Ultimate_SEO_URLSv22d_9, everything works fine but in the admin page it gives this error: Warning: call_user_func(tep_reset_cache_data_seo_urls) [function.call-user-func]: First argument is expected to be a valid callback in /home/tbeyond/public_html/admin/includes/functions/general.php on line 1195 Warning: call_user_func(tep_reset_cache_data_seo_urls) [function.call-user-func]: First argument is expected to be a valid callback in /home/tbeyond/public_html/admin/includes/functions/general.php on line 1195 I am also facing a funny situation: 1) If I make Enable SEO cache to save queries? = False then the proper URLs are shown eg. http://tbeyond.com/leather-case-for-nokia-x3-flip-type-black-p-8351.html 2) If I make Enable SEO cache to save queries? = True then truncated URLs are shown eg. http://tbeyond.com/leather-case-nokia-flip-type-black-p-8351.html Notice that in 2) the x3 is missing from the URL which is the most important word for me. If I follow 1) then it solves my problem but wouldn't the pages come up slower for users? I don't want to compromise on the page speed. I played with Reset SEO URLs Cache option at the bottom but it didn't help. Please advise.
  20. peter.tbt

    Google XML Sitemap SEO

    Thanks for the clarification Jack, I know I need to work harder! LOL Will work on the script right away.
  21. peter.tbt

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, I have just installed HeaderTags_SEO_V_3.2.2 and Ultimate_SEO_URLSv22d_9 it all works great thanks. I have a small requirement, I run a blog on my site and it is in another database. How do I get those URLs into my XML sitemap as well? I looked through the forums and couldnt find the answer. I even opened up the sitemap.class.php file but didnt want to touch it as far as possible. Any tips? Thanks a lot. Peter
  22. I think 2 & 3 points can be solved with the .htaccess rewrite. I need to learn that now!
  23. Hi jack, First off, a great Thank You for both the contrib and also for the great support to this thread. (btw I have your ht seo contrib as well) I installed your contrib without problems, works perfectly Ok on my windows machine. One general question: I recently moved to osCommerce, so I put a 301 redirect on my old path to the new osCommerce path eg cPath=1_2 etc., so far so good. I have around 1000 URLs indexed by Google (with both old path eg. categoriesID=1 as well as new path URLs eg. cPath=1) and everything's cool. My questions is, after installing your contrib, all URLs now are abc.html instead of products_id=1 1) Will this affect my Google and other SE rankings? I read earlier in this thread one guy lost his client's Google rankings, I wouldnt wanna be in his shoes! 2) Also, will it be a problem now that I already have a 301 redirect from old path to new osc path, and then now after your contrib it is going to abc.html (which is a rewrite, so it will send a 301 again)! 3) is there a way i can redirect the old path eg. categoriesID=1 directly to the seo friendly URLs instead of sending 301 to osc Path and then again doing the url rewrite. Thanks!!
  24. I had some correspondence with 2CO and they said: I suspect that your sever was blocking our request. A security ruleset on your server is most likely blocking direct return as it thinks is an automated bot trying to access the server through form commands. So most probably it is my server which is creating a problem coz of security, so I asked my very helpful hosting provider to try and solve it.
  25. Just got a response from 2CO people, heres what they say: It looks like our direct return server is getting a HTTP header response of 406 Not Acceptable from your server which is causing direct return to fail. This issue will have to be resolved in your return script before direct return will be able to operate properly. I checked the http headers but couldnt see a 406 as informed by 2CO staff. Anyone any ideas? I assume the return script they are talking about is the approved url ie /catalog/pm2checkout_process.php the only thing I did in this file was increase the text so that it goes over 255 characters (2CO advised me to up the characters). Im out of ideas and since Im not in the US, Canada or UK or Europe, most of the other modules in osc wont work for me!
×