Jump to content

Medibot3D

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Hugo Palczewski
  1. Medibot3D

    Automatically send data feed to Froogle

    Danm. how does one become one of your clients:)
  2. Medibot3D

    Automatically send data feed to Froogle

    Im having a bit of an odd problem. The feeder creates the txt doc. but it does not add all my products. I have recently had SEO ulrs and headers installed for me. Any products added after this insalation do not show up on the feed. I have changed the settings to 'true' for ultimate ulr, but it makes no differance. Any ideas what might be causing this problem? Thanks Hugo
  3. Medibot3D

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Thanks for this much needed contrib. Im having a bit of a problem with orders since installing. Im getting two sub totals, two postage costs, and two totals. three emails are being sent out too. Sub-Total: £0.00 Sub-Total: £63.00 ROYAL MAIL ( lbs) (FIRST CLASS RECORDED): £3.50 ROYAL MAIL ( lbs) (FIRST CLASS RECORDED): £0.00 Total: £3.50 Total: £63.00 also getting two orders for one purchase. Customers Order Total Date Purchased Status Action Preview Ashley Fred £3.50 01.11.2010 20:20:39 Order Received Preview Ashley Fred £63.00 01.11.2010 20:20:39 Order Received Preview Nathan Jim £3.50 28.10.2010 19:32:54 Dispached Preview Nathan Jim £25.50 28.10.2010 19:32:54 Dispached anyone have an idea whats going on?? Much thanks for any help.
  4. Hi all Ive just created a new site as my oldone was hacked + I could never get Quantity per atribute to work (i have switched to QT pro for new site). Anyway the new one is working fine QT pro, security pro, MZMT, multiimage addon, sams anti hack and other small mods I have uploaded all products, but I need my customer data and order history from my old site. I used database manager to cherry pick address book,address format, customers,cust info, order, order products, order status, history status. Now when I go to check out I get. 1054 - Unknown column 'shipping_module' in 'field list' insert into orders (customers_id, customers_name, customers_company, customers_street_address, customers_suburb, customers_city, customers_postcode, customers_state, customers_country, customers_telephone, customers_email_address, customers_address_format_id, delivery_name, delivery_company, delivery_street_address, delivery_suburb, delivery_city, delivery_postcode, delivery_state, delivery_country, delivery_address_format_id, billing_name, billing_company, billing_street_address, billing_suburb, billing_city, billing_postcode, billing_state, billing_country, billing_address_format_id, payment_method, shipping_module, cc_type, cc_owner, cc_number, cc_expires, date_purchased, orders_status, currency, currency_value) values ('2', 'Fred Palwski', '', '17 Elynroad', '', 'wes', 'TH4 2SS', 'Berwickshire', 'United Kingdom', '0 24630', 'hugo_pal@hotmail.com', '1', 'Hugo Palzx', '', '17 Evelynroad', '', 'Lewes', 'BN7 2SS', 'Berwickshire', 'United Kingdom', '1', 'harry Palzx', '', '7 Eoad', '', 'Les', 'T2S 2SS', 'Berwickshire', 'United Kingdom', '1', '', 'mzmt_table1', '', '', '', '', now(), '1', 'GBP', '1.00000000') [TEP STOP] If I comment out shipping module from checkout.php I get. 1054 - Unknown column 'products_stock_attributes' in 'field list' insert into orders_products (orders_id, products_id, products_model, products_name, products_price, final_price, products_tax, products_quantity, products_stock_attributes) values ('280', '181', '', 'Murder Tea Party', '20.0000', '20', '0', '1', '1-3') [TEP STOP] Is there any method of finding out whats conflicting? Any help at all would be a godsend. Cheers.
  5. Hi Sam/everyone/anyone Ive just installed this contribution. Thanks very much Sam its a very important mod and seems to be working prefictly. Im moving my site to this new secure one on a new domain. Ive sorted all transfers out but When I try to tranfer my customers nothing happens. Could this be because my old site does not have your contrib. Meaning the DOB is in the american style and has no county dropdown. If so would installing it on my old site and then transfering the data make a difference. Thanks for any assistance on this. Im very new to all this and its a steep learning curve. Cheers for all the support.
  6. Medibot3D

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Ok I have figured it out. I tried importing my customers from old database and imported attributes too :blush: , causing this error. Thanks for your help and quick responce.
  7. Medibot3D

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hi Rusnn This is a great contrib but because of my lack of knowlege I have a stupid question. When you say. WARNING!! The additional field present in the SQL, don't miss it! Do you mean I have to install something into mysql? ATM I get an error 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (null, '1', '3', '4', '0', '+') [TEP STOP] When I try to add a new attribute. Is this the problem? Sorry if somone posted this already I did search but there is a lot of history.
  8. Medibot3D

    3 columns product listing

    Wow this thred is dead. guess it means the contrib works:) Anyway Im rtying to uninstall this addon so I can install sams with thumbnails. I reversed all the instructions and removed the added files. but when I try to remove the database sql Im a bit lost. Most addons have an uninstall I tryed to make this one. DELETE FROM configuration WHERE configuration_key = "PRODUCT_LIST_MULTIPLE"; DELETE FROM configuration WHERE configuration_key = "PRODUCT_LIST_BUY_NOW_MULTIPLE"; DELETE FROM configuration WHERE configuration_key = "PRODUCT_LIST_NUMCOL"; DELETE FROM configuration WHERE configuration_key = "PRODUCT_LIST_ACTUAL_PRICE_IN_DROPDOWN"; DELETE FROM configuration WHERE configuration_key = "PRODUCT_LIST_STYLE"; is it wrong?? Thanks for your time.
  9. Medibot3D

    [Contribution] Additional Images Module

    Just a little update to the above. I just tried the install on a new store. and it does the same. If anyone can think what im doing wrong please help. I up loaded all files straight over the old ones, installed sql all green, and fiddled with the settings a lot. Im very confused?? :'(
  10. Medibot3D

    [Contribution] Additional Images Module

    Hi I installed this contrib yesterday and have struggled to get it working. Im sure it has to be a simple problem. Problem is im more simple when talking php. So in admin when i try to upload an image I get the following errors. Error Failed to create directory /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/. Error This: /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/ directory is not writable. Attempting to correct... Success Directory permissions on /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/ was set successfully. Error Failed to create directory /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/comedy/. Error Error returned from alterimage class: 1 Error Thumb file: /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/comedy/ab095cf9409347e558f9713a77286226s.jpg could not be created. Error Error returned from alterimage class: 1 Error Products Info file: /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/comedy/ab095cf9409347e558f9713a77286226m.jpg could not be created. Error Error returned from alterimage class: 1 Error Large file: /data/www/vhosts/theresistancestore.com/httpdocs/backups/catalog/images/products/dvd-movies/comedy/ab095cf9409347e558f9713a77286226l.jpg could not be created. When I go to my images directory /products. The permissions are greyd out I cant change them. The contrib will upload my first main image but i cant add extra images, although the above errors will apear on both. Also the created main image will be set to 777 and again greyd out so i cant change it. Any one know what ive done wrong. I was up till 4am checking and fiddling, cant figure it. Thanks for any help.
  11. Hi all I have been trying to install qt pro 4.51b. I have a site with a few addons already. But the same problem happened when I tried it with a virgin install. I get blank screens in admin when I click the stock button or QT doctor. Any ideas?? I think it could be sql as in the install instructions it says "step 1 Install osCommerce and verify it is functioning properly "step 2 Alter the database tables with the QT Pro new_install.sql script" ?? where the hell is that I cant find it anywhere. Im sure I will be proved an idiot :D
  12. Ok for any other idiots out there like me. make sure you are using table one on MZMT in admin and not handeling fees, for your price or weight input. :blush: Also adjust- modules/shipping/MZMT.php and isert your shipping title adjust this line: define('MODULE_SHIPPING_MZMT_GEOZONE_1_TEXT_TITLE', 'PUT YOUR SHIPPING TITLE HERE');
  13. Hi, Ive installed the MGMT :D module. Ive set up the geo zones and the tables. But when I go to checkout I just get " This is currently the only shipping method available to use on this order. United Parcel Service (UPS) (3 lbs)" Which is pretty weird as I never installed a UPS module! Or is there one included? either way I'm thoroughly confused, I must have made a major balls up somwhere. but I cant figure out where. Any ideas how this might have happened. any help at all would be much apprecheated.
  14. Medibot3D

    Atributies Quantaties compatability

    Ok I fixed the white screen on product info. But I'm just geting *** not enough product in stock even if there is.
  15. Hi Ive been having problems with the Quantity per attribute add on. Its working in admin but when I go to product pages I get a blank screen. there are two fragments on the add-on which I cant find on my admin/product_attribues.php page so I did a search for them on the file that came with the add-on. they're there but the code around them is compleatly different to mine. has anyone else had problems with this?? I have products in coloums and multi image add-ons. Any known compatability problems?? I've only been doing osc for two days now my brain is melting and driping out my ears :sweating: please help. these are the codes --Find-- <td align="right"><br><form name="option_order_by" action="<?php echo FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES; ?>"><select name="selected" onChange="go_option()"><option value="products_options_id"<?php if ($option_order_by == 'products_options_id') { echo ' SELECTED'; } ?>><?php echo TEXT_OPTION_ID; ?></option><option value="products_options_name"<?php if ($option_order_by == 'products_options_name') { echo ' SELECTED'; } ?>><?php echo TEXT_OPTION_NAME; ?></option></select></form></td> --Change With-- <td align="right"><br><form name="option_order_by" action="<?php echo FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES; ?>"><select name="selected" onChange="go_option()"><option value="products_options_id"<?php if ($option_order_by == 'products_options_id') { echo ' SELECTED'; } ?>><?php echo TEXT_OPTION_ID; ?></option><option value="products_options_name" selected<?php if ($option_order_by == 'products_options_name') { echo ' SELECTED'; } ?>><?php echo TEXT_OPTION_NAME; ?></option> </select></form></td> --Find-- <td><form name="attributes" action="<?php echo tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'action=' . $form_action . '&option_page=' . $option_page . '&value_page=' . $value_page . '&attribute_page=' . $attribute_page); ?>" method="post"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td colspan="7" class="smallText"> --Change With-- <td><form name="attributes" action="<?php echo tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'action=' . $form_action . '&option_page=' . $option_page . '&value_page=' . $value_page . '&attribute_page=' . $attribute_page); ?>" method="post"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td colspan="8" class="smallText">
×