Jump to content
Latest News: (loading..)

jakers

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

jakers last won the day on April 7 2010

jakers had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Jake Pogorelec
  • Gender
    Male
  • Location
    Dallas TX
  1. Whew... In case anyone else has this problem you probably should check the line that says $shown_price = .... Thats where I fixed mine :-) Now I just have to work on my invoice number problem
  2. I have asked other questions in the past but have never recieved any responses but I've eventually fixed those problems myself but I really need help on this one...Okay, in my cart when I have 3 of one thing and 2 of something else it says I have 5 items in my cart and gives me a subtotal which includes all 5 of the items I am ordering. BUT on my checkout_confirmation page, the top box (Shipping Information Box) shows the correct numbers BUT the bottom box's (Billing Information Box) "subtotal" is only including the cost of 1 of each of the products I am ordering... PLEASE someone give me an idea of where the code for this instance of subtotal is located in the code Ive been looking at checkout_confirmation.php, /includes/modules/order_total/ot_subtotal.php, includes/classes/order.php, includes/classes/order_total.php, AND the shopping_cart.php files for hours and hours looking, but so far have been unsuccessful. Can Someone PLEASE help? ...
  3. jakers

    Problem with Google XML Sitemap

    I fixed my problem and it works great now but I still have a question... The date last updated doesn't update after the first time... Anyone know how to fix that? I can fix it manually but there must be a way
  4. jakers

    Newsletter products, HTML email

    For some reason my html code is getting sent instead of the html itself... anyone know how to fix that?
  5. jakers

    Unique cPath problem

    Well I still havent heard from anyone about this so I decided to show the site and see if that helps anyone to understand whats going on it is www.killthesebugs.com/store you'll see the manufacturers work correctly but categories do not. I hope someone can help...
  6. jakers

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi Your contribution is great! I have two problems right now that may or may not have something to do with your contribution though could you look at them and let me know? I dont want to post it in here if it's not something that directly relates but they might... Here are the two links http://forums.oscommerce.com/topic/356557-unique-cpath-problem/ http://forums.oscommerce.com/topic/356558-problem-with-google-xml-sitemap/ Again I do use your package but Im not entirely sure it has to do with yours or theirs.. Thank you FWR :)
  7. My sitemaps are generated successfully with every run but the products sitemap always contains only 1 product which Im guessing has something to do with the Ultimate SEO URLs package because the page that actually is indexed uses the original path .../product_info.php?products_id=28 and that is the only product that was in my store prior to installing that contribution but there are ALOT of other products now and it's not adding any more to the sitemap... If anyone could help with this I would be very thankful. Thank you
  8. Okay I use several addons but still maybe someone knows how to help me with this... First I want to say Manufacturers work perfectly fine, but categories are giving me a hard time... but here's the thing... They are working completely fine for the meta tags addon AND the Ultimate SEO URL's addon (Meaning the Title changes to the category and the actual address changes to the category name with the correct category number (cPath) but for some reason it wont actually go to the page with the items that are in the categories anymore... and it DID at one point so Im stumped I've been going through code for awhile now and I just thought Id ask if anyone else had this problem and how they solved it. Thank you To rephrase this problem when I click on a manufacturer name it goes to a list of the products that manufacturer has but when I click on a category name it goes to the generic index.php file... And the cPath must be loading correctly because two other contributions are using the information and they are working fine
×