Jump to content

phpbilgi

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Ali veli
  1. Hi, I have been using on my site KissMT_1.0_r72_RC version. UTF-8 charset of my site and Turkish. The script works fine. Characters are letters in the address line problems. KissMT_1.0_r72_RC files from where the characters can handle the problem. Problems related to sample pictures below: thanks
  2. phpbilgi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Yes, admins "Turn debug reporting on" section, make false when improved. I was careless of me. I'm sorry. Thanks Note: I'm trying to figure out the English with google translation. Therefore, English sentences can be broken down. I'm sorry.
  3. phpbilgi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hallo, Image URL ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable installed. Running smoothly. However, the following information at the bottom of my report says. How do I get rid of this error. Thanks listed at the bottom of my report:
  4. phpbilgi

    Ultimate Seo Urls 5 Pro

    Hello osCommerce 2.2rc2a_tr installed. On my site as a necessity, in this address http://addons.oscomm...com/info/6302/v,22"çoklu ara birimi modülü - multi-interface module" was necessary to set up. This module seamlessly formed. Then we set up ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable, "Fatal error: Class 'DirectoryIterator' not found in / home/mediamrk/public_html/includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php on line 204" We are receiving the error. In the admin section of the site all normal. What should we do. Regards
  5. ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable
  6. Hello osCommerce 2.2rc2a_tr installed. On my site as a necessity, in this address http://addons.oscommerce.com/info/6302/v,22"çoklu ara birimi modülü - multi-interface module" was necessary to set up. This module seamlessly formed. Then we set up ULTIMATE_Seo_Urls_5_r141_stable, "Fatal error: Class 'DirectoryIterator' not found in / home/mediamrk/public_html/includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php on line 204" We are receiving the error. In the admin section of the site all normal. What should we do. Regards
×