Jump to content

Tsimi

♥Ambassador
  • Content count

    2,353
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    85

Everything posted by Tsimi

  1. Tsimi

    Custom Product Builder of OSc BS

    @LeeFoster Sorry for chiming in late. Wasn't there an issue about product stock not being subtracted?
  2. Tsimi

    horizontal megamenu

    @odracirjf No need to download and use the EDGE version. Frozen is just fine. Read the post about the php 7.2 error in the following thread. You can either use my solution or the one offered by raiwa. https://forums.oscommerce.com/topic/408478-horizontal-categories-menu-bs/?page=12
  3. @Demitry role="navigation" is stock bootstrap code. Not sure for what but it is used for the nav-bar element. Guess it can be removed for the horizontal menu. If the catMenu ID isn't used anywhere inside the css file or anywhere else you can remove it.
  4. @ce7 Ah! Now I understand. Looks like the dropdown is a bit short for your setup. Please open the following file ../includes/modules/content/header/templates/catmenu.php FIND .menu_custom_width { min-width: 200px; } change the pixel number to something more matching for you. Maybe try 230px or 250px? Also please update the font awesome path inside the templates_top.php file Look here
  5. @ce7 I lost you there. What do you mean with "show the tiers of sub categories"? I thought the horizontal menu shows subcategories. If you want a mouse over or so called hover menu then look at this post here
  6. Tsimi

    Option Types BS

    I believe that is correct. Not 100% sure though.
  7. Tsimi

    Option Types BS

    No, it does not. You might wanna take a look at @raiwa 's website.
  8. Thanks @raiwa The error has been corrected I think. I had something mixed up with the data inside the database and the data shown in the shop. I emptied the database table and now the error is gone and I cannot recreate it either. 🤔 So the only code that needs fixing to be PHP 7.2 compatible is the code fix Omar posted above. Thanks again for looking into it.
  9. Thanks @Omar_one That took care of one of the errors. Now only one error is left Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxx/www/shop/xxx/includes/classes/object_info.php on line 21 Must have something to do with this code here I guess (around line 455) if ((!isset($_GET['uID']) || (isset($_GET['uID']) && ($_GET['uID'] == $pending_points['unique_id']))) && !isset($uInfo)) { $uInfo = new objectInfo($uInfo_array); } I tried to copy code structures from other file which also have the objectInfo code in it but none of my tries worked thus far.
  10. @valquiria23 Hi I just had a look at your store and the menu does show just fine on XS and SM viewport. However the live chat popup is blocking a very large area of the screen on XS and the menu is hidden behind it. The live chat popup window also cannot be closed unless you click on the chat button left bottom since the x to close the chat bubble is not visible in XS viewport.
  11. @raiwa Have you looked at this add-on with PHP 7.2 recently? I get these errors and I know why it happens but I could not find a fix for it. customers_points_referral.php file PHP 5.6 and 7.1 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxx/www/shop/xxx/includes/classes/object_info.php on line 21 PHP 7.2 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxx/www/shop/xxx/includes/classes/object_info.php on line 21 Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/xxx/www/shop/xxx/customers_points_referral.php on line 451 All the other points related pages work just fine even with PHP 7.2
  12. @raiwa Yeah that works. Even after page load when the top product is selected by default it does work.
  13. @raiwa I can confirm the delete button is missing in all versions from the early times. The delete confirm button only is there. Not sure how I could loose a button or wasn't there one from the very beginning? Not sure.. 🤔
  14. Tsimi

    AJAX Attribute Manager support

    @raiwa Man I am glad to hear/read that. What a great timing. Thanks
  15. Tsimi

    AJAX Attribute Manager support

    @raiwa Do you have this app running on PHP 7.2?
  16. @abcdefg Please don't mind me. You are doing fine with the latest Frozen version. I used an older Edge version because this is a project that took longer than expected and I simply didn't find the time and will to redo everything again. It is my version that is somewhat obsolete. I just went through the commits on github and I applied the code changes to the admin/modules.php file from commit #664 and now all is good. Working like a charm again on PHP version 7.2.8 Sorry that I hijacked your thread here.
  17. You also running EDGE or FROZEN? I am using an older EDGE version from April with a few commits applied to it.
  18. Correction to my previous comment. I did find a buggy behavior in the admin area. When I switch to PHP 7.1 it does not happen. When I try to install any module no matter which one it gives me the language definition missing message even though the language definition is there. And a header already send bla bla bla something inside the general.php Guess I'll stick to PHP 7.1.20 for now.
  19. Interesting, do you have more specifics on the error messages? I currently have a shop running on PHP 7.2.8 which is based on EDGE version from April 2018 and don't get any errors except for some undefined definitions missing in my secondary language file set and one inside the Paypal login module.
  20. When using PHP 7.2 and higher it will throw an UNDEFINED error. To fix this you could replace that code with this <?php if ( defined('MODULE_CONTENT_HEADER_CATMENU_XS_STATUS') ) { $XS_active = (MODULE_CONTENT_HEADER_CATMENU_XS_STATUS == 'True'); } if ($XS_active) { echo '<div id="catMenu" class="col-sm-12 hidden-xs hidden-sm">'; } else { echo '<div id="catMenu" class="col-sm-12">'; } ?>
  21. Tsimi

    FAQ's BS

    That did the trick. Thanks for the quick support. Change mine to this echo tep_draw_button(IMAGE_DELETE); echo tep_draw_button(IMAGE_CANCEL, NULL, tep_href_link('faq_manager.php', '', 'NONSSL')); Something else, isn't this following line echo tep_draw_form('faq_manager','faq_manager.php', 'faq_action=DelSure&faq_id='.$val[faq_id]); suppose to look like this? echo tep_draw_form('faq_manager','faq_manager.php', 'faq_action=DelSure&faq_id='.$faq_id); When I look at the form using "Inspect Element" on my Firefox browser the faq_id= within the form is empty but when I change the line from faq_id='.$val[faq_id] to faq_id='.$faq_id the id is passed on and shows fine. However no matter which one I use the FAQ gets deleted correctly so not sure if it is a major issue.
  22. Tsimi

    FAQ's BS

    Thanks for your reply Jack. The URL does have the "faq_action=Delete" in it. (.../admin/faq_manager.php?faq_action=Delete&faq_id=3) Once I click on the X in the listing page I get redirected to the "Delete confirmation" page where the title says for example "Delete Confirmation FAQ ID= 3" Then on that page when I click the X again I get redirected back to the listing page (faq_manager.php) and the entry, in my example ID=3, is still there. Running PHP 5.6.31 at the moment. I did however get 2 error messages after the initial install. I fixed those by removing the $_GET variables from the lines mentioned in the error messages.
  23. Tsimi

    FAQ's BS

    Hi Jack I had a look at this FAQ app of yours and I got all up and running thus far. I have no issues adding or editing Questions/Answers in the admin area except for the delete function. I cannot delete any of the created Questions/Answers. Running this in an Edge test shop.
×