Jump to content

birdrockdesigns

Members
  • Content count

    77
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by birdrockdesigns

  1. birdrockdesigns

    Discount Coupons for Version 2.3.1

    *crickets*
  2. birdrockdesigns

    [Contribution] Discount Coupon Codes

    Has anyone been able to fix the line for includes/classes/order.php that has $shown_price? My code on order.php is vastly different than the code provided in the installation instructions for Discount Coupons for osc 2.3.1 http://forums.oscommerce.com/topic/367500-discount-coupons-for-version-231/page__view__findpost__p__1613147
  3. birdrockdesigns

    Discount Coupons for Version 2.3.1

    This code is incorrect for V2.3.1 FIND on line 327: $shown_price = tep_add_tax($this->products[$index]['final_price'], $this->products[$index]['tax']) * $this->products[$index]['qty']; $this->info['subtotal'] += $shown_price; REPLACE with this code: //kgt - discount coupons if( is_object( $this->coupon ) ) { $applied_discount = 0; $discount = $this->coupon->calculate_discount( $this->products[$index], $valid_products_count ); if( $discount['applied_discount'] > 0 ) $valid_products_count++; $shown_price = $this->coupon->calculate_shown_price( $discount, $this->products[$index] ); $this->info['subtotal'] += $shown_price['shown_price']; $shown_price = $shown_price['actual_shown_price']; } else { $shown_price = tep_add_tax($this->products[$index]['final_price'], $this->products[$index]['tax']) * $this->products[$index]['qty']; $this->info['subtotal'] += $shown_price; } /************** $shown_price = tep_add_tax($this->products[$index]['final_price'], $this->products[$index]['tax']) * $this->products[$index]['qty']; $this->info['subtotal'] += $shown_price; **************/ The code in my includes/classes/order.php looks like this: $shown_price = $currencies->calculate_price($this->products[$index]['final_price'], $this->products[$index]['tax'], $this->products[$index]['qty']); $this->info['subtotal'] += $shown_price; Can someone assist? Thank you.
  4. birdrockdesigns

    Header Tags SEO

    Thanks Jack. I used the file from the contribution for 2.3.1, then I reinstalled the SEO URLs 5, and it's peachy now. It's just really odd about the CRE and OSCMax. But it works now. Anyway, many thanks for your assistance! It is very much appreciated.
  5. birdrockdesigns

    Header Tags SEO

    That's the strange thing, I'm not running CRE or OscMAX. It's a manual install of 2.3.1 I have the Affiliate Contribution which I modded for 2.3.1, Security Pro, SEO URLS 5, and Header Tags SEO I uploaded a clean version of admin/categories.php and I can edit the products, I made the changes for Header Tags SEO and that's when the issues arise. I have yet to completely uninstall SEO URL 5. I'm stumped. Why would the test think I was using CRE?
  6. birdrockdesigns

    Header Tags SEO

    I can't seem to find the 'edit post' link Anyway, I ran the Header Tags Test several times, and despite removing the code from the 'affiliate' files contribution, I still get errors as noted CRE or oscMax Error: explain CRE or oscMax is running and the head code in the affiliate_banners_build_cat.php file has Header Tags code installed, which is a mistake. CRE or oscMax is running and the head code in the affiliate_banners_category.php file has Header Tags code installed, which is a mistake. CRE or oscMax is running and the head code in the affiliate_validcats.php file has Header Tags code installed, which is a mistake. All the PHP related to header tags have been commented out or removed. Is this a cache issue? Arg.
  7. birdrockdesigns

    Header Tags SEO

    No good. I used WinMerge to compare the files, and on loading the categories in the admin, I got this Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/content/***/******/html/store/admin****/categories.php on line 417 So I removed the '}', now it's reverting back to previous unwanted behavior. When I click on 'edit' product button, the url is appended, and then that string that was appended disappears. ...categories.php?cPath=&cID=25 Should be appended with categories.php?cPath=25&pID=39&action=new_product but I get this .../categories.php?cPath=&pID= The cpath and the ID are blank. Could you assist me? Thanks.
  8. birdrockdesigns

    Header Tags SEO

    Hi Jack, Another contribution (Header Tags SEO 3.2.6) added successfully, thank you. Except for one thing.:( I disabled SEO URL 5 because I noticed that when clicking on a category in the admin, and then clicking on a product - everything loads fine. When I click the 'Edit' button, to edit the product, I'm directed back to the categories. My thinking was this was a rewrite issue. For example, http://www.onlinestore.com/store/onlineadmin/categories.php?cPath=25&pID=39 is the product url in the admin. I click on 'edit', which appends the url with http://www.onlinestore.com/store/onlineadmin/categories.php?cPath=25&pID=39&action=new_product I am not able to get to the product edit page. I reverted back to the old 'categories.php' and it works fine. I'm going to redo all the edits for the Header Tags SEO contribution, as likely it might be an error on my part. However, I just wanted get this post up to see if anyone else came across this issue. Thanks for all you do.
  9. birdrockdesigns

    [Contribution] Featured Products for v2.3.x

    Just a quick suggestion/question: Is there a way to add a sort order to the featured products, if so, how? Thanks
  10. birdrockdesigns

    [Contribution] Featured Products for v2.3.x

    Fantastic work! Thanks for this Chris.
  11. birdrockdesigns

    OSC-Affiliate

    Has anyone got this working with OSCommerce 2.3.1?
  12. Doesn't work for me. OSC 2.3.1, Windows 7 checked in FF, IE8, Safari and Chrome. Blank home page. :huh:
  13. So, it's March 31st - where's the download link for OSC 3.0?

  14. I'm trying to use this contribution http://www.oscommerce.com/community/contributions,7668/page,20 which basically converts the existing categories menu to an unordered list which can be styled with CSS. Everything looks and works fine, however there are missing </li> tags on certain pages. The author of the contribution posted an example site, and you can see this url http://store.averagejoe2pro.com/Fluid-and-Fuel has errors (I'm using Firefox with HTML Tidy and Firebug). Here is the code from that url: <div id="categoryBoxContainer" class="ui-widget infoBoxContainer"> <div class="moduletable"> <ul class="menu"> <li id="current" class="parent active item31"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31"><img src="/images/stories/31.png" align="left" alt="img_31" /><span class="itemParentName level0">Tune Your Engine</span></a> <ul class="level1"> <li class="parent item32"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31_32"><span class="itemName level1">Nutrition</span></a></li> <li class="parent item38"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31_38"><span class="itemName level1">Coaching Software</span></a></li> [b]<li class="parent item40"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31_40"><span class="itemParentName level1">Fluid and Fuel</span></a>[/b] <li class="parent item39"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31_39"><span class="itemName level1">Indoor Trainers</span></a></li> </ul> </li> <li class="parent item30"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=30"><img src="/images/stories/30.png" align="left" alt="img_30" /><span class="itemName level0">The Lab</span></a></li> <li class="parent item1"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=1"><img src="/images/stories/1.png" align="left" alt="img_1" /><span class="itemName level0">Build Your Bike</span></a></li> <li class="parent item3"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=3"><img src="/images/stories/3.png" align="left" alt="img_3" /><span class="itemName level0">What To Wear</span></a></li> </ul> </div> </div> As you can see, the bolded <li> item does not have a closing tag. <li class="parent item40"><a href="http://store.averagejoe2pro.com/index.php?cPath=31_40"><span class="itemParentName level1">Fluid and Fuel</span></a> Here is an example from the site I'm working on (http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_10): <div id="categoryBoxContainer" class="ui-widget infoBoxContainer"> <div class="ui-widget-header infoBoxHeading">Categories</div> <div class="ui-widget-content infoBoxContents"> <ul class="menu"> <li class="item1"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=1"><span class="itemName">Hardware</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[6]</span></li> <li class="item2"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=2"><span class="itemName">Software</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[4]</span></li> <li id="current" class=" active item3"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3"><span class="itemParentName">DVD Movies</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[17]</span> <ul class="level 1"> [b]<li class="item10"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_10"><span class="itemParentName">Action</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[9]</span>[/b] <li class="item13"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_13"><span class="itemName">Cartoons</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[1]</span></li> <li class="item12"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_12"><span class="itemName">Comedy</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[2]</span></li> <li class="item15"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_15"><span class="itemName">Drama</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[3]</span></li> <li class="item11"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_11"><span class="itemName">Science Fiction</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[1]</span></li> <li class="item14"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_14"><span class="itemName">Thriller</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[1]</span></li> </ul> </li> <li class="item21"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=21"><span class="itemName">Gadgets</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[1]</span></li> </ul> </div> </div> Again, the bolded line does not have a closing </li> tag. <li class="item10"><a href="http://www.buddhateas.com/store/index.php?cPath=3_10"><span class="itemParentName">Action</span></a><span class="countSeperator"> » </span><span class="showCounts">[9]</span> Not having a closing tag to start a new nested <ul> is fine, so long as the original <li> is closed. This is not the case in these errors. Any suggestions? Thanks!
  15. birdrockdesigns

    Google XML Sitemap SEO

    Yup, that's it! Had moved the site to another server and the path did not include 'public_html', so fixed it, and the script ran without a hitch. Excellent, thank you Jack!
  16. http://addons.oscommerce.com/info/7836 I think this is the latest. It's an awesome contribution. Works great for me!
  17. birdrockdesigns

    Google XML Sitemap SEO

    The images folder is set to 755. After the script is run (by going to xxxxx.com/googlesitemap/index.php, store is in root of site), the sitemap files are still blank. I cleared the related database tables, and did a complete re-install. Same result. Could there be settings in the htaccess files, in terms of mod rewrite, that would affect the sitemap files? I went to the admin, and put all the settings to 'true', and to exclude contact_us.php I used the 'standard' sitemap file Re-ran the script and here are the results (note: we don't have specials, as the site is still in development) Opening /home/xxxxxxxxxx/sitemapproducts.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxx/sitemapproducts.xml Generated Google Product Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxxxxx/sitemapcategories.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxx/sitemapcategories.xml Generated Google Category Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxxxxx/sitemapmanufacturers.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxx/sitemapmanufacturers.xml Generated Google Manufacturers Sitemap Successfully Google Sitemap Specials not generated - no specials found! Warning: chdir() [function.chdir]: No such file or directory (errno 2) in /home/xxxxxxxxxx/public_html/googlesitemap/sitemap.class.php on line 775 ERROR: Google Pages Sitemap Generation FAILED! Opening /home/xxxxxxxxxx/sitemapindex.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxx/sitemapindex.xml Generated Google Sitemap Index Successfully Array ( [QUERY] => Array ( [PRODUCTS] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 4 ) [CATEOGRY] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 4 ) [MANUFACTURERS] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 10 ) [sPECIALS] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 0 ) ) [sAVE_FILE_XML] => Array ( [0] => Array ( [file] => /home/xxxxxxxxxx/sitemapproducts.xml [status] => success [file_exists] => true ) [1] => Array ( [file] => /home/xxxxxxxxxx/sitemapcategories.xml [status] => success [file_exists] => true ) [2] => Array ( [file] => /home/xxxxxxxxxx/sitemapmanufacturers.xml [status] => success [file_exists] => true ) [3] => Array ( [file] => /home/xxxxxxxxxx/sitemapindex.xml [status] => success [file_exists] => true ) ) ) I noticed that 'Category' was misspelled 'CATEOGRY' - this wouldn't affect anything, would it? I'm assuming that warning: ch.dir is because we don't have specials? Thanks again for your assistance.
  18. birdrockdesigns

    Google XML Sitemap SEO

    gss.xsl is on the server I checked these files, which are all blank: sitemapindex.xml sitemapcategories.xml sitemapmanufacturers.xml sitemappages.xml sitemapproducts.xml sitemapspecials.xml I've set these files' permissions to 755, do I need to set any of the files' permissions in the googlesitemap folder to 755? I'm stumped.
  19. birdrockdesigns

    Google XML Sitemap SEO

    I'm using this contribution on a 2.3.1 release. Opening /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapproducts.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapproducts.xml Generated Google Product Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapcategories.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapcategories.xml Generated Google Category Sitemap Successfully Opening /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapindex.xml FS_CAT /home/xxxxxxxxxxxx/ Server http://www.xxxxxxxxxxxx.com Save Path /home/xxxxxxxxxxxx/ WS_CAT / Write /home/xxxxxxxxxxxx/sitemapindex.xml Generated Google Sitemap Index Successfully CONGRATULATIONS! All files generated successfully. If you have not already submitted the sitemap index to Google click the link below. Before you do I HIGHLY recommend that you view the XML files to make sure the data is correct. http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fwww.xxxxxxxxxxxx.com%2Fsitemapindex.xml For your convenience here is the CRON command for your site: php /home/xxxxxxxxxxxx/public_html/googlesitemap/index.php Here is your sitemap index: http://www.xxxxxxxxxxxx.com/sitemapindex.xml Here is your product sitemap: http://www.xxxxxxxxxxxx.com/sitemapproducts.xml Here is your category sitemap: http://www.xxxxxxxxxxxx.com/sitemapcategories.xml Seems fine. I tried the alternate through the admin as well, however I got 'could not open' errors. All sitemap... files are set to 755. I'm getting this error. XML Parsing Error: no element found Location: http://www.nettletea.com/sitemapindex.xml Line Number 1, Column 1: ^ I have SEO URLs, Header Tags SEO, FWR Security Pro and Bad Behavior contributions. Google Webmaster tools notified me of this error, and can't read the sitemap(s). I've read through this thread and thought I found the solution, but since I'm posting...well, I haven't. LOL This is my htaccess file: # Begin Ultimate SEO V2.2d Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xxxxxxxx\.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.xxxxxxxx.com/$1 [R=301,L] # RewriteBase instructions # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below. # http://www.mysite.com = RewriteBase / # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/ # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/ # Change the following line using the instructions above RewriteBase / RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-by-(.*).html$ all-products.php?fl=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING} # End Ultimate SEO V2.2ddeny from 79.46.219.96 Any suggestions would be appreciated. Thanks!
  20. birdrockdesigns

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Works perfectly. Switched from 'standard' to 'rewrite' in the admin. Thanks again! Dave
  21. birdrockdesigns

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I will give this a shot and post my results a little later. Thanks!
  22. birdrockdesigns

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Robert, I've been using USEO5 Pro and Security Pro for while now. I've now run into the 'Godaddy' issue with regards to mod rewrite. I did a simple test, and indeed the rewrite works RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule ^index\.html$ /index-rewrite.html [L] With the above code in the root .htaccess, the index-rewrite page shows instead of the index page. I uninstalled and reinstalled USEO5 Pro - I still get the 'no file specified' error. I commented out the Options +SymLinksIfOwnerMatch and Options +FollowSymLinks - no luck. I've read this thread from the link you provided (did a Google search for "oscommerce.com ultimate seo urls 5 godaddy" - I'm not understanding the 'too many redirects' comment. Could you shine some light on this, and is there a real solution for Godaddy servers? Thanks in advance. Dave
  23. birdrockdesigns

    SiteMonitor

    Hi Jack, I did, that's the link to the forum for the Bad Behavior contrib. Just wasn't sure if you had anyone else use Site Monitor in conjuction with Bad Behavior. Cheers, Dave
  24. birdrockdesigns

    SiteMonitor

    Jack, Was wondering if you had a solution for this issue Link to post in OSC Forum Thanks, Dave
×