Latest News: (loading..)

staad

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About staad

Profile Information

  • Real Name
    Peter
  1. @@cbonnar yes please it would be nice :) I have mailed you privately, my email address Peter
  2. @@DunWeb Now I have installed osc 2.3 from scratch and with any other add-ons. I install this Featured products "date 9 feb 2011" http://addons.oscommerce.com/info/7832/v,23 I have followed every step by step in Featured products install intruction, but it still does not work on the index.php page with Featured products. I used the Featured products in osc 2.2 without problems before In osc 2.3 it does not work. do you have any ideas?
  3. @@DunWeb - I've checked the installation and followed all the steps of the featured products, and everything looks good In the "Featured" box to the left corner at the bottom where they work. But not on the index page (index.php) in the middle where I have chosen to show 12 pieces featured product. Here, only the regular price. There should be regular price (underlined) and the sale price in red below. I have sent your a private message with same information and a bit more :) check there. Hope you or someone else can help me
  4. ... can anyone help me please! Why does not appear special / sale price on index.php when I use Featured Products? it's just the index.php problem occurs with special / sale price.
  5. Ultimate Seo Urls 5 PRO for osc 2.3.1 When I have "Enable multi language support" set to true, I get the wrong url when I press the button English it looks like this, see below (I have Swedish as default and I write MY with big letters so that it becomes easier to see the difference) http://MYwebshopadress.eu/webshopadress.eu//index.php/en Not Found The Requested URL /webshopadress.eu/index.php/en was not found on this server. it looks like it takes the URL twice, but the middle one is shorter, assumes that it should be as follows but I dont know, http://MYwebshopadress.eu/index.php/language/en !?!? I have the following settings in configure.php define('HTTP_SERVER', 'http://mywebshopadress.eu'); define('HTTPS_SERVER', 'http://mywebshopadress.eu'); define('ENABLE_SSL', false); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); and if I change the configure.php with www (see below) now it works with Enable multi-language support, but now customers can not log on if they are using internet explorer but it works with firefox and google chrome. define('HTTP_SERVER', 'http://www.mywebshopadress.eu'); define('HTTPS_SERVER', 'http://www.mywebshopadress.eu'); define('ENABLE_SSL', false); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); Now, the address looks like the following when I click on change language after the change in configure.php Swedish: http://www.mywebshopadress.eu/index.php English: http://www.secuimport.eu/index.php/en htaccess is as follows # If you are getting errors you may need to comment this out like .. # Options +FollowSymLinks Options +SymLinksIfOwnerMatch <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On # RewriteBase instructions # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below. # http://www.mysite.com = RewriteBase / # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/ # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/ # Change RewriteBase using the instructions above RewriteBase / RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-p-([0-9]+).html$ product_info.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-c-([0-9_]+).html$ index.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-m-([0-9]+).html$ index.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pi-([0-9]+).html$ popup_image.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php [NC,L,QSA] # Articles contribution RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-t-([0-9_]+).html$ articles.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-au-([0-9]+).html$ articles.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-a-([0-9]+).html$ article_info.php [NC,L,QSA] # Information pages RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-i-([0-9]+).html$ information.php [NC,L,QSA] # Links contribution RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-links-([0-9_]+).html$ links.php [NC,L,QSA] # Newsdesk contribution RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-n-([0-9]+).html$ newsdesk_info.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nc-([0-9]+).html$ newsdesk_index.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nri-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_info.php [NC,L,QSA] RewriteRule ^([a-z0-9/-]+)-nra-([0-9]+).html$ newsdesk_reviews_article.php [NC,L,QSA] </IfModule> Hope any one can help me as soon as possible!
  6. Ultimate Seo Urls 5 PRO for osc 2.3.1 When I have multi-languageset to true, I get the wrong ur lwhen I press the button English it looks like this, see example http://oneadress.com/eadress.com//index.php/en Not Found The Requested URL /eadress.com/index.php/en was not found on this server. it looks like it takes the URL twice, but the middle one is shorter assumes that it should be as follows but I dont know, see example http://oneadress.com/index.php/language/en !?!? what's wrong and can any one help me please!?
  7. 1. I have problems when I send and click the New Order email Table xxxx.eorder.text error does not exist. 2. Submit New comment and / or status New status is not attached in the email 3. Payment method example with Swedish characters "Förskottsbetalning" only F remains Hope someone can help me quickly