Jump to content

aqvapex

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    JL
  1. aqvapex

    jQuery - Ultimate Product Pack

    Hi Fab, Need a bit help from you. I've installed everything. Seems no error on the page. But I can't figure it out how to display 3 different images on the "popup" window. I upload 3 different images via admin UI, once i click on the product_info picture, the popup window comes out and shows images "1/2". From the looks of it, it has 2 associated photos, however, when I browse them with the navigation, these two images are exactly the same. Can you tell me where did i do wrong? (didn't enable "Automatically create 3 image set", and all images were uploaded to Products folder) Another thing, i have noticed that when I use google chrome to browse my product_info pages, it doesn't show the product description at all. When I use IE, it does show. And the configuration from Admin doesn't help no matter how I try position the tables. Is this happen to anyone else? by the way, my OSC 2.2RC2a with customized the theme. Can you help? Thanks JL
  2. aqvapex

    jQuery - Ultimate Product Pack

    hi Fab, not too worry. problem solved. it was the default setting of my phpmyadmin, it doesn't not handle NULL value auto increments. Cheers JL
  3. aqvapex

    jQuery - Ultimate Product Pack

    Hi Fab, seems I am having trouble with the SQL file included in your 1.0 package. Received an error when import that SQL into my database. Looks like the SQL script doesn't automatic append the configuration_id in the table "configuration" Any idea ? Error SQL query: INSERT INTO `configuration` VALUES ( '', '<font color=green>Background color</font>', 'ADDITIONAL_IMAGES_BACKGROUND_COLOR', '', 'When this is set, processed images will be proportionally sized and any space between the resulting size and the size set in the images configuration will be filled with this color ex: FFFFFF is white. Both width and height must be set in images config.', 1671, 2, NULL , '2008-03-05 18:24:16', NULL , NULL ); MySQL said: #1062 - Duplicate entry '0' for key 1 ____________________________________________ Thank you in advance JL
  4. aqvapex

    Paypal Express Missing Address Line

    I am having this problem with mine too. there is a someone who said following in a forum, which I think might be the problem. unforturnately, that is OCC, not exactly the one i use. But very same problem with paypal express checkout. Hereunder is the detail I have contacted support regarding this and they have told me to do the following. Find the file: OCCPaypalPro.pl located in the common oCC folder within your site folder. Now find the following line: $::g_ShipContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{""}; and change it to $::g_ShipContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{"SHIPTOSTREET2"}; Then locate the line $::g_BillContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{""}; and change it to $::g_BillContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{"SHIPTOSTREET2"}; any idea how to fix this? Thanks
  5. aqvapex

    Paypal Express Missing Address Line

    I am having this problem with mine too. there is a someone who said following in a forum, which I think might be the problem. unforturnately, that is OCC, not exactly the one i use. But very same problem with paypal express checkout. Hereunder is the detail I have contacted support regarding this and they have told me to do the following. Find the file: OCCPaypalPro.pl located in the common oCC folder within your site folder. Now find the following line: $::g_ShipContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{""}; and change it to $::g_ShipContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{"SHIPTOSTREET2"}; Then locate the line $::g_BillContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{""}; and change it to $::g_BillContact{'ADDRESS2'} = $$hResponse{"SHIPTOSTREET2"}; any idea how to fix this? Thanks
×