Jump to content

korben83

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Nicolas
  1. korben83

    Products Cycle Slideshow

    HI, the contrib is not W3C valid. Alt can't be an attribute for a DIV. I found a solution to make the contrib W3C valid. I've customised the contrib a lot for my needs. 1- change settings in the stylesheet (this settings will allow the products name and products price to be shown and come into the slide loop): .ProductsCycleSlideshow set height to 285 .PCSChild set height to 275 .PCSOutput set height to 276 2- but for new products replace by this: /*Pick news*/ $new_products_query = tep_db_query("select distinct p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, pd.products_name, if(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by p.products_date_added desc limit " . PCS_MAX_DISPLAY_NEW_PRODUCTS); while ($new_product = tep_db_fetch_array($new_products_query)) { echo '<div class="PCSChild"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_product['products_id']) . '"><img src="images/pcs_images/'.$new_product['products_name'].'.png" alt="'.$new_product['products_name'].'"></a><br><a class="PCSChild" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $new_product['products_id']) . '"><b></b>'.$new_product['products_name'].'<br>'.$currencies->display_price($new_product['products_price'], tep_get_tax_rate($new_product['products_tax_class_id'])).'</a>' .'<br></div>'; } ?> 3- For specials replace by this: <?php $special_products_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_image, s.specials_new_products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_SPECIALS . " s where p.products_status = '1' and p.products_id = s.products_id and pd.products_id = s.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and s.status = '1' order by rand() limit " . PCS_MAX_DISPLAY_SPECIALS); while ($special_product = tep_db_fetch_array($special_products_query)) { echo '<div class="PCSChild"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $special_product['products_id']) . '"><img src="images/pcs_images/'.$special_product['products_name'].'.png" alt="'.$special_product['products_name'].'"></a><br><a class="PCSChild" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $special_product['products_id']) . '"><b></b>'.$special_product['products_name'].'<br><s>'.$currencies->display_price($special_product['products_price'], tep_get_tax_rate($special_product['products_tax_class_id'])).'</s> <span class="productSpecialPrice">'.$currencies->display_price($special_product['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($special_product['products_tax_class_id'])).'</span></a>' .'</div>'; } ?> I don't use the best seller slide, so I haven't touched the code. But I think you can do it your self with the above examples ;)
  2. korben83

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Sorry to make a "up", but I do really need help. My sitemap is generated with rewritten urls, but seo doesn't seem rewritting them...
  3. korben83

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hello and thanks for that nice contribution ! I have a small problem since a few hours. I have installed google sitemap seo urls. The xml file is ok, but, i don't know why, after setting the cache folder rights (changed to chmod 777 to allow the cache file) in SEO module, the rewritting is gone. I mean I had this before: www.domain.com/myproduct-c-28.html (rewrite mode) now i have: www.domain.com/shop.php(renamed index file)/myproduct-c-28 (like a standard mode) the naming of index.php into shop.php is ok in the htaccess rewritting rules. So I would like to get back my domain.com/product urls mode... The rewritte mode is enabled in the admin control, that's what i don't understand. Thanks for your help, I would like to ask googlebot to visit me asap and showing clean urls
  4. Hi all and congratz for that very nice contrib. The contribution works well, accepts my coupon, but when i want to pay, i have this message (translated from french...): The link you used to access the PayPal system contains an incorrectly formatted item amount. An important point is that I use the standard Paypal module that is already installed with my Oscommerce 2.2rc1 Thanks in advance for your support.
  5. C'est bon, ca marche :) Merci, j'avais vraiment pas pensé au problème de langue :s
  6. Hmm ok, i'll try it, thanks :)
  7. Hi all :) Thanks for that contrib that sounds great but i have a small problem with my installation... Everything seems to be well set up, the coupon query is available on the customers side, but in the admin, when i go to Catalog / Discount Coupon, i just see the: TEXT_DISCOUNT_COUPONS_ID TEXT_INFO_DISCOUNT_AMOUNT TEXT_INFO_DATE_START TEXT_INFO_DATE_END TEXT_INFO_MAX_USE TEXT_INFO_MI in the grey line under the title... I've checked my sql, here are the tables i can see: - discount coupons - discount coupons to categories - discount coupons to customers - discount coupons to orders - discount coupons to products - discount coupons to zone. I have OSCommerce 2.2RC1, my server is running Php 5.2.11. My Discount Coupon is the 3.4 version, with the spanish translation (even if i haven't set up the spanish language). Thanks in advance for your support :)
  8. korben83

    Products Cycle Slideshow

    Problem solved, FX-Easing mustn't be set as none to run under IE
  9. korben83

    Products Cycle Slideshow

    Hi all, congratz for that nice contrib. It works very nice on Firefox, but i have a problem under IE (I use IE8), the images don't slide. The text above does, not the image. Thanks in advance for your help :) EDIT: Under IE the text above doesn't make the loop too. Here is the message IE sends me: Détails de l’erreur de la page Web Message : Translation: This object doesn't recognize that method or property Ligne : 32 Caractère : 3906 Code : 0 URI : ....includes/jquery-1.2.6.min.js
  10. It works perfectly, thanks a lot, and i've managed to adapt it to manufacturers2.
  11. The server that hosts my website runs under PHP: 5.2.11 I will install the version 5 (I installed the 2.2 while it was home hosted) Thanks for your answear !
  12. This is the 2.2d5, and i use OScommerce 2.2 RC1. thanks for your answear :)
  13. Hi all, first congratulations for that excellent contribution, very nice !! I have a question about the manufacturer's name in the url. I can't see it in the url. I mean url becomes mydomain/-m-manufacturerID.html I would like to have mydomain/manufacturerName-m-manufacturerID.html I don't understand why it doesn't work. Is there any special lines to add in the seo.class.php? Thanks in advance for your answear !
×