Latest News: (loading..)

jawks

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About jawks

Profile Information

  • Real Name
    Borja
  1. Hi, I've installed the Free Shipping w/ Minimum Amount contribution and it works like a charm. But, in my opinion, the Free Shipping should be assigned automatically to the order, instead than giving the user the chance to select if he wants the free shipping or the paid shipping. For instance, I have a 80€ order and I'm given two options: 1) Free shipping - 0 € 2) Paid shipping - 7 € I would like to know how to assign automatically the free shipping to the order, don't giving the chance to the user to select any other shipping. Any clue on how to do this? Thanks!
  2. Great thanks! I finally used the zones.php file even I don't use weights in my products. Thanks again!
  3. Thanks Chris for your quick answer. I've already seen that contribution, but my case is different. For instance, in ZONE C I have 39 countries. Does that mean that I have to create 39 different files?
  4. Hi, I've been checking all the contributions and all the posts in this forum but didn't find any solution relevant to my problem. What I need is the following: a flat rate that automatically assigns the rate to the order depending on the shipping address. The user doesn't have to select anything, the shipping price should be assigned automatically to the order. I have 3 "ZONES": Zone A - Spain, Portugal, Andorra and Gibraltar: Zone B - Canarias, Ceuta, Melilla and Baleares Zone C - Albania, Alemania, Austria, Bélgica, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Chipre, Croacia, Dinamarca, Eslovaquia, Eslovenia, Estonia, Finlandia, Francia, Grecia, Hungría, Irlanda, Islandia, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburgo, Macedonia, Malta, Mónaco, Noruega, Países Bajos, Polonia, Reino Unido, República Checa, Rumanía, Rusia, San Marino, Serbia, Montenegro, Suecia, Suiza and Turquía. Can anyone suggest me an aproximate solution to my case? I don't have problem in programing some PHP code but I need some hints... Thanks!!
  5. Just a quick note to tell you I solved my problem. The root of the problem was that in the product_info_query I wasn't selecting the p.products_image_array, so it couldn't load the other images. I've added that and now it's working perfectly!
  6. Hi, I installed Fancybox 3 months ago and everything worked fine (popups ok, multimages ok). But, suddenly yesterday, multimages thumbnails are not appearing anymore under the main product images. I hadn't edited the code since February. This had been working fine since yesterday. BTW, I didn't changed the code in all this time. Something might have changed on the server, or maybe on other folders of the public_html web server that is preventing multimages to show up on the product page. Any clue on what might be happening? Thanks!