Jump to content

greasemonkey

Members
  • Content count

    1,367
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

greasemonkey last won the day on June 11 2019

greasemonkey had the most liked content!

Profile Information

  • Real Name
    Scott
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

31,861 profile views
  1. greasemonkey

    Payments by credit card stopped working on Friday

    Hit my Canadian sites September 1st.
  2. https://apps.oscommerce.com/2atBb&moneris-for-phoenix
  3. I did update Moneris for Phoenix - once approved I will link to it.... @burt did just release a hook to prevent duplicate orders.... for supporters.
  4. @raiwa installing on Phoenix 1.0.5.0 without your modular shopping cart. The installation instructions for checkout_process are However include 'includes/modules/checkout/after.php'; seems to refer to something in your modular shopping cart maybe?
  5. I’m not, I haven’t even looked at Phoenix in 6/8 weeks - since COVID (this is one of the only times I’ve even looked at the forum actually) I may have something mocked up in my test store - there is no reason why it won’t work - with a few small adjustments for php7, TABLES_ and moving the core changes to an admin orders hook
  6. Yes, moving the php.ini file to admin removes the error.
  7. @burt as a follow up. After install i do see the error in dashboard allow_url_fopen must be enabled in php.ini This is a hosting setting and may be able to be performed via your hosting control panel - if not, ask your host. and the export fort server info shows allow_url_fopen = 0 allow_url_include = 0 Despite the earlier test (and just recheck) shows Fopen ON
  8. @burt it will only allow me past if I comment it out. /* if(!ini_get('allow_url_fopen')) { $warning_array['allow_url_fopen'] = 'Fopen Wrappers must be turned on. This is a <em>hosting</em> setting which you or your host may be able to change by setting allow_url_fopen to "1" or "On" in php.ini'; }*/ I'm in no huge rush if you wanted to test something else.... Of course it still gives the thumbs down - which I presume is only a display...
  9. @burt the output is Fopen ON Could it be a cache issue (I don't think so, I've tried in in a couple different browsers)? Or maybe its looking at the wrong dir php.ini file? Example: html_public in place of html_public/myaddondomain.com
  10. @azpro no didn’t restart - however would (not an expert) presume because it’s recognized by phpinfo and cPannel that it wouldn’t necessary? @burt I’ll give it a try tmr.
  11. Hey all, I’m starting fresh with Phoenix 1.0.5.0 and I’m stuck on the first page of install. I’ve confirmed with cPanel mutliPHP INI editor that it is turned on for this add on domain (URL). And also uploaded a phpinfo file and confirmed.
  12. greasemonkey

    Product listing

    Ok, I got it to run.... weird (not sure why it didn't run on the index.php last night)... It ran only when I went to the product_listing
  13. greasemonkey

    Product listing

    @raiwa is this the correct support thread for Kiss Image Thumbnailer? The link for support in the instructions is dead http://forums.oscommerce.com/topic/388022-kissit-image-thumnailer/?hl=kissit I've just installed v3.0 in a new Phoenix 1.0.4.3 - and it would seem the DB install is not running on catalog page load. What triggers catalog\includes\modules\kiss_image_thumbnailer\db_install.php? Also (keep in mind I'm not nearly as smart as most...lol).... can the changes to admin/include/functions/general.php not be moved to a siteWide admin hook?
  14. Am I the only one - the condensed view for the form hasn’t been working for a few days?
×