Jump to content

Jitty25

Members
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jitty25

  1. Jitty25

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I am sorry I can't edit or delete my previous post. It seems that the problem was caused by a code in the head of my sts_template.
  2. Jitty25

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi Robert, thank you very much for all your contributions and your support. I am not sure if my question is related to your contribution to tell the truth. I have uploaded my new web from localhost today and I can browse the store all right, I can see the right url, but when I for example open a product detail and then look at who is online in admin, it shows that I am on "live.css" And in supertracker I have: Last Page Viewed: /notfound_404.php I have many live.css and also /ext/jquery/ui/controller.js rows in my who is online. Would you know what is happening and how big problem it is? Thank you
  3. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hello Bill, can I add a different ID to body tags of different pages? Like this: <body id="home"> and <body id="contactus"> I need it for my menu to work properly. I added the code to index.php and contact_us.php and it works if the template is turned off. How can I possibly make it work with the template turned on please? Thank you very much
  4. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    I am sorry, I have just found out that it is not STS related problem. It happens even with the template turned off :(
  5. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi, I have my web still on localhost. Everything seems to work fine in Firefox and IE6. In Opera, pages load a lot faster than in Firefox (I can´t imagine why). But it looks like they load so fast that sometimes I can see the page before the sts template loads. Usually the top of the page and the left column stay (or at least it seems that they don´t load again and again), but every 5 - 20 clicks the whole page gets refreshed and I see what I am not supposed to see. The page has white background, buttons or menu are just underlined hyperlinks. It is just for a little moment, then the template appears. But it does look really bad. :'( Do you know why this could happen please? Or is it normal behavior of Opera? It doesn´t depend on what I click on, it is totally random. And sometimes it is three times in row, sometimes just once in a while. And one more question: the product_info.php is refreshed every time from top to bottom in IE6. In Opera and Firefox the top of the page and the left column stay. Is it IE problem? Can I do something about it please? Thank you very much for any tip.
  6. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi George, I compared the stylesheet files side by side and found what had caused the problem. Thank you for your help :)
  7. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi George, Thank you for your time and your patience. I have modernrc2a template with grey buttons. I placed the code in the includes/functions/html_output.php I placed the code in the sts_templates/modernrc2a/stylesheet.css and I saved my new images into sts_templates/modernrc2a/images (the new images are blue) now I can see some kind of basic css beige (#ECE9D8) buttons on my website. If I delete the code from the stylesheet.css and delete my blue buttons from images folder, the buttons that I see on my website don´t change (beige) Does it mean that something in my sts_templates/modernrc2a/stylesheet.css interfere with the new code? Because, if I place the same code in my old catalog/stylesheet.css and then I save the file in sts_templates/modernrc2a folder, my blue buttons show up... But of course the look of modernrc2a template is gone. :'(
  8. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Thank you George, but when I do that, website stops using template buttons, but it doesn´t use the new ones from images folder either. (New buttons should be placed to images folder according to stylesheet of the contribution): .buttons_submit { background: transparent url('images/button_left.png') no-repeat; font-weight: normal; When I comment the old code and replace it with the new one, buttons are probably created only by css (I don´t have buttons like them in any of my folders). If I deactivate STS, new buttons (from the contribution) show up... :(
  9. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, I would like to use CSS buttons, is it possible? I downloaded the contribution Ultimate buttons http://addons.oscommerce.com/info/7307 and the buttons show when I deactivate sts template. If the template is activated some kind of basic css buttons can be seen, but not the ones from the contribution. The instruction says: Open includes/functions/html_output.php Find: function tep_image_submit($image, $alt = '', $parameters = '') { global $language; $image_submit = '<input type="image" src="' . tep_output_string(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image) . '" border="0" alt="' . tep_output_string($alt) . '"'; if (tep_not_null($alt)) $image_submit .= ' title=" ' . tep_output_string($alt) . ' "'; if (tep_not_null($parameters)) $image_submit .= ' ' . $parameters; $image_submit .= '>'; return $image_submit; } Replace with: /* BOF Ultimate Buttons */ function tep_image_submit($image, $value = '-AltValue-', $parameters = '') { global $language; $css_submit = '<div class="buttons"><input type="submit" class="buttons_submit" value="' . tep_output_string($value) . '" /></div>'; return $css_submit; } /* EOF Ultimate Buttons */ Find: function tep_image_button($image, $alt = '', $parameters = '') { global $language; return tep_image(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image, $alt, '', '', $parameters); } Replace with: /* BOF Ultimate Buttons */ function tep_image_button($class, $value = '-AltValue-', $parameters = '' ) { global $language; $width = round((strlen($value) * 5.8),0) + 38; $image = '<div class="buttons"><span>' . tep_output_string($value) . '</span></div>'; return $image; } /* EOF Ultimate Buttons */ but my html_output.php looks a bit different: function tep_image_submit($image, $alt = '', $parameters = '') { global $language; // START STS v4.4: global $sts; $src = $sts->image_button($image,$language); if ($src!='') $image_submit = '<input type="image" src="' . tep_output_string($src) . '" border="0" alt="' . tep_output_string($alt) . '"'; else // END STS v4.4 $image_submit = '<input type="image" src="' . tep_output_string(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image) . '" border="0" alt="' . tep_output_string($alt) . '"'; if (tep_not_null($alt)) $image_submit .= ' title=" ' . tep_output_string($alt) . ' "'; if (tep_not_null($parameters)) $image_submit .= ' ' . $parameters; $image_submit .= '>'; return $image_submit; } and function tep_image_button($image, $alt = '', $parameters = '') { global $language; // START STS v4.4: global $sts; $src = $sts->image_button($image, $language, true); // 3rd parameter to tell tep_image that file check has been already done if ($src!='') { // Take image from template folder if exists. return tep_image ($src); } // END STS v4.4 return tep_image(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image, $alt, '', '', $parameters); } Could you please give me advice how to change the code? Thank you very much.
  10. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Bill, thank you very much for your time. I finally found the problem. This piece of code: $info_box_contents = array(); was missing in the image_in_cart.php file. Now it works :)
  11. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, thank you for thinking about my problem. Unfortunately, it is still there. I tried to clear my browser history just to be sure, but with no change. Could it be something in imageincart.php? I could post it here, it is really short.
  12. Jitty25

    Wishlist 3.0 Support Thread

    Hi, would you know how to modify this piece of code? I would like to allow customers to move items from their shopping cart to their wishlist. It seems that the old version of the contribution did that http://addons.oscommerce.com/info/2581 + remove items from shopping cart to wishlist [new!] I guess the code that did that was: app._top.php case 'add_wishlist_from_cart' : if (isset($HTTP_GET_VARS['pid'])) { /////////////////////////////// $cart->remove($HTTP_GET_VARS['pid']); ////////////////////////////// $wishlist->add_cart($HTTP_GET_VARS['pid'], $wishlist->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_GET_VARS['pid'], $HTTP_GET_VARS['id']))+1, $HTTP_GET_VARS['id']); // $cart->add_cart($HTTP_GET_VARS['pid'], $cart->get_quantity($HTTP_GET_VARS['pid'])+1); } break; shopping_cart.php // MY_WISHLIST v1.0 if (strstr($PHP_SELF, FILENAME_SHOPPING_CART)) { echo '<td valign="top" class="main" align="right"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=add_wishlist_from_cart' . '&pid='.$products[$i]['id']) . '">' . tep_image_button('button_wishlist.gif', IMAGE_BUTTON_ADD_WISHLIST) . '</a></td>'. "\n"; } // MY_WISHLIST v1.0 But I can´t make it work. Would you know what to change please? Thank you :)
  13. Jitty25

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, first of all thank you for all your work and time you are spending supporting the contribution. I have just one strange problem. I have RC2a and I have installed an old contribution Cart in header with image http://addons.oscommerce.com/info/1350 it adds one function to general.php adds one file to boxes folder and a code to header.php I renamed image_in_cart.php to imageincart.php I added $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'imageincart.php'); $sts->stop_capture('imageincartbox', 'box'); to sts_user_code.php and <td align="middle" width="100" >$imageincartbox</td> to sts_template.php everything works. But: in sts_user_code.php I have: $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'manufacturers.php'); $sts->stop_capture('manufacturers', 'box'); $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'advsearch.php'); $sts->stop_capture('advsearchbox', 'box'); $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'imageincart.php'); $sts->stop_capture('imageincartbox', 'box'); Even if I don´t put $advsearchbox in my sts_template, I still see it above my imageincart in header. If I comment out the lines $sts->start_capture(); require(DIR_WS_BOXES . 'advsearch.php'); $sts->stop_capture('advsearchbox', 'box'); manufacturers box appears above my imageincart, even though I don´t mention $manufacturersbox in my sts_template.php at all It only happens with imageincart, no other box tries to grab another box and put it above itself. Could you please give me advice what to do? Thank you very much
  14. Jitty25

    [Contribution] Availability

    I am not very good in php, but you could try to modify this code. It works separately from this contribution. If you have two products in your shopping cart - one is already in stock, the other will be available in a week, it shows no message for the first one and "item in stock:" and date for the second one. in shopping_cart.php find $products_name .= $stock_check; } } add bellow: // show availability $products_query = tep_db_query("select products_date_available from " . TABLE_PRODUCTS . " p where products_id = '" . $products[$i]['id'] . "'"); $product_fetch = tep_db_fetch_array($products_query); $products_descript = $product_fetch['products_date_available']; if ($products_descript > date('Y-m-d H:i:s')) { $products_name .= '<br>Item in stock: <small> ' . $products_descript . '</small>'; } // show availability it is just slightly modified code from description in cart contribution.
  15. Jitty25

    Alphabetical Search - [support]

    Hi, please would somebody know, how to modify the code to show the letter only in case that there is a product that begins with that letter? I get a lot of "there is no product" results, which doesn´t look very customer friendly. Thank you very much for your help.
  16. Hi Spooks, thank you very much for all your work. Everything works perfectly. I would like to ask just one thing. Is it possible to make extra field in products listing a link? If I would have extra field let say color and a customer click on word "red" it displays all other products with the same extra field value "red"? I tried to install contribution http://addons.oscommerce.com/info/4218 which makes search keywords from product name and hoped that I could change it, but it seems to be beyond my poor PHP knowledge :'( Thank you very much
  17. Hi sijo, have you found the solution yet? I am not sure, but I think you need to change your sts css file. Try to add: TR.headerCrumb li { list-style: none; float: left; }
  18. Jitty25

    SiteMonitor

    Thank you Jack, I´ll try. I use Sitemonitor in combination with Virus and Threat Scan in the meantime. Sorry for OT, but would that be: AddHandler cgi-script .php .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi Options -ExecCGI in image folder? Thank you very much
  19. Jitty25

    SiteMonitor

    Hi, first of all, thank you Jack for this contribution! My site is quite big, it has several thousands of pictures and I have a problem with exceeding maximum time. I would better not exclude the images folders, because I already found infected files there. I was hopig - is is possible to install Sitemonitor several times? One copy would monitor everything but images folder, the other copy just images folder? Do I understand the post above correctly and it can be done? Could you please be more specific how? I searched the forum, but couldn´t find anything. Thank you very much.
  20. Jitty25

    Wishlist 3.0 Support Thread

    Hi, thank you for this contribution! Please, is it possible to display on product_info.php how many people have added the product to their wishlist? Thank you very much.
×