Jump to content

ogwinilo

Members
  • Content count

    150
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ogwinilo

  1. ogwinilo

    FCK WYSIWYG HTML editor

    Hi I have moved my test site from a directory further down (where FCKeditor was working perfectly), to the a domain in my root directory , did the config.php changes of absolute path as suggested elsewhere here, but I still get the following error message: Message: Access is denied. Line: 68 Char: 131 Code: 0 URI: http://mysite//mynewlychangedadmin/fckeditor/editor/js/fckeditorcode_ie.js Message: 'FCK.EditorDocument.body' is null or not an object Line: 48 Char: 1419 Code: 0 URI: http://mysite//mynewlychangedadmin/fckeditor/editor/js/fckeditorcode_ie.js What else do I need to do? Regards
  2. ogwinilo

    shipping module

    How do I: 1.let the customer skip the shipping part when concluding an order. 2.Better yet, where can I change the language of a particular shipping module to fit my needs. For instance change 'Delivey Information' title, 'shipping address' and 'shipping method'. 3.Or substitue a shipping module such that instead of the next step being the shipping module, the client is directed toward filling in a form linked to my database? Thanks in advance for the input Regards Felix
  3. ogwinilo

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Great contribution, I have just installed the latest one. The order editor menu item does appear in admin but when I click on orders, I get a blank page. What could be the problem? Regards Felix
  4. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    I don't have this file. Sadly looks like I'd have to drop what I think is a valuable contribution
  5. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    I have osCommerce Online Merchant v2.3 It is heavily modified and don't think it has something to do with your contribution, but that maybe you could identify what the problem could be.
  6. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    Thanks Jim, my bad didnt go back to you install instructions. will be getting back to it now
  7. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    Hi again Jim Having made installed this, I get the following message; Fatal error: Call to a member function getBlocks() on a non-object in /home/mysite/index.php on line 295 This is the last bit of code; <?php } else { // default page ?> <div class="contentContainer"> <?php echo $oscTemplate->getBlocks('front_page'); ?> </div> <?php } require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_bottom.php'); require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?>
  8. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    Thanks Jim, I have just downloaded Winmerge and still trying to figure it it out itself. But I've seen what needs to be changed and will be doing that manually for now. Will give feedback. Otherwise it looks good. Thanks againg Regards Felix
  9. ogwinilo

    [Addon} Modular Front Page

    I am still working on this. Great work. I have a modified store, and I dont seem to get which parts of the catalog/index.php file that I must add, can you please post the additional line that we must add and where. I am new in this and would greatly appreciate your help Felix
  10. My site is well centered in IE but appears on the extreme left when I open it in Mozilla for instance. How do I solve this? Thanks in advance Felix
  11. ogwinilo

    OSC to CSS v2

    apologies if this is a wrong platform. My site is well centered in IE but appears but appears on the left in Mozilla What could be the problem? Thanks in advance
  12. ogwinilo

    IP trap Version 3 released

    With latest version of IP Trap, do you need to have had the previous one installed before or it is sufficient for a new store in and of itself? Thanks in advance Felix
  13. ogwinilo

    SiteMonitor

    Thanks a million Mark, I had renamed my admin and now took that into account. Furthermore, my site is in a subdomain and had to accomodate that and now everything works perfectly. Thanks again to the both of you
  14. ogwinilo

    SiteMonitor

    Thanks for the suggestion, I've changed this as suggested but still I get the message that the username is invalid
  15. ogwinilo

    SiteMonitor

    I have changed them manually in the configure file, to no avail.
  16. ogwinilo

    SiteMonitor

    I still get the message that the username is invalid. I keep changing the ones given by sitemonitor_configure.php and the ones I set myself for the admin and back again, but I get the same results. Thanks
  17. ogwinilo

    SiteMonitor

    sorry for the delay, but this is the configure file: ?php /************** THE OPTIONS AND SETTINGS ****************/ $always_email = 1; //set to 1 to always email the results $verbose = 1; //set to 1 to see the results displayed on the page (for when running manually) $logfile = 1; //set to 1 to see to track results in a log file $logfile_size = 100000; //set the maximum size of the logfile $reference_reset = 0; //delete the reference file this many days apart $quarantine = 0; //set to 1 to move new files found to the quarantine directory $to = 'support@herbalsa.com'; //where email is sent to $from = 'From: sales@ukuphilawellness.com'; //where email is sent from $start_dir = '/home/woiqqwab/public_html/'; //your shops root $admin_dir = 'http'; //your shops admin $admin_username = 'username'; //your admin username $admin_password = 'password'; //your admin password $excludeList = array('admin/quarantine', 'cgi-bin','admin'); //don't check these directories - change to your liking - must be set prior to first run $hackIgnoreList = array('jpg', 'jpeg','gif','png','txt','zip'); //don't check these types of files - change to your liking $hackCodeSegments = array('error_reporting(0)', 'base64_decode','<frame','gzdecode','eval','ob_start("security_update")'); //enter any hacker code that you would like to check for ?> Thanks again Felix
  18. ogwinilo

    SiteMonitor

    This warning; Warning: opendir(/home/username/public_html/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/woiqqwab/public_html/mysite.com/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 418 Is no longer there, I manually modified the sitemonitore_configure file. But I still get the message: 'Your username is invalid. Please change it and try again.' despite having changed the username and password to the actual admin ones I hope it makes sense
  19. ogwinilo

    SiteMonitor

    Thanks Jack, have found the username one and its solved. Have been through the threads about the invalid username one, have changed the username and password in the admin/sitemonitor_configure file to the real ones but I still get the same error message of invalid username. Seem stuck. Thanks in advance
  20. ogwinilo

    SiteMonitor

    Apologies if this covered, havent seen it. I am installing sitemonitore, and everything else seems to have installed correctly, but on admin->Sitemonitor->Configure, after setting up the various settings and click Update, I get this message at the top of the page and cant go to admin->Sitemonitor->Admin for further set ups: Warning: opendir(/home/username/public_html/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/woiqqwab/public_html/mysite.com/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 418 How can I solve this? Regards Felix
  21. I am installing sitemonitore, and everything else seems to have installed correctly, but on admin->Sitemonitor->Configure, after setting up the various settings and click Update, I get this message at the top of the page and cant go to admin->Sitemonitor->Admin for further set ups: Warning: opendir(/home/username/public_html/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/woiqqwab/public_html/mysite.com/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 418 How can I solve this? Regards Felix
  22. After installing the green buble store, the mechanics of the store seem to be working fine for now, i am able to start the transaction from the beginning to payment. However, apart from 'the possibly hacked files'- (i dont think they are), I can't find the said 'edit page' in admin. Secondly, infobox images, both the left and right ones don't appear, it shows blank spaces with red-crossed boxes instead of an image. What could be causing these and how can I rectify them?\\ Than
  23. ogwinilo

    RE: HEADER AND FOOTER

    I installed a bubble template successfully Two issues though: 1. However, my problem comes when I add another column (3rd) on the New Product module from admin. As both the left and right columns of the infoboxes shift outward accordingly, both the header, (with my logo) and the footer do not follow suit, they remain in their original positions and out of line. How do I make them move outward as I add the 3rd column of products? 2. I appreciate that you might not be familiar with the bubble template, but under general, do you have any suggestion as to which method I could use to add more information pages which could be easy for any add-on/template? I've tried eg using the catalog/shipping.php route and did the necessary changes in corresponding files, the new page appears in the information box but somehow, the link is broken, I can't get the page opened/linked up? I understand this could be a long short but had to try anyway Thanks in advance Felix 0
  24. Thanks, looking forward to effecting the changes. Regards Felix
  25. Hi Robert I intend to do the 2 minute test on my site. My index.php where I think I need to replace for KissMT looks like this: require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_DEFAULT); ?> <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <?php include(DIR_WS_INCLUDES . 'easy_meta_tags.php'); ?> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0"> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> While the product.php looks like this: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <?php include(DIR_WS_INCLUDES . 'easy_meta_tags.php'); ?> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> <link rel="stylesheet" href="lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0"> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> Please advise if and where should remove to do the 2 minute test, or I should just leave this as is? Thanks in advance Felix
×