Jump to content

ismadman

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Kevin
  1. ismadman

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi All , I am an OsCommerce Noob . But know my way around a keyboard so to say . One Problem I am having is , I use Dreamweaver for most of my HTML creation and have set up a WAMP testing server on my PC , and although I have this working fine on my Domain Server ( Just Host ) with the STS (Pictured Below) On my testing server I get the standard oscommerce template which comes with OsCommerce (Pictured Below) I have downloaded the database and my whole public_html folder off my real server and placed it in the necessary areas on my PC. OsCommerce runs fine on my testing server everywhere i go ( ie :- http://localhost/index.php , http://localhost/advanced_search.php? etc etc ) But wont show me the STS template ( As this is a mirrored image of my webserver , Yes I have set everything up in the Admin Panel ie:- Turned the STS on etc etc ) Anyone have any ideas as to why the STS will run on my hosted server but not on my Local PC Wamp Server . As I said , Hosted server works fine , Backed it up exactly as it was there , downloaded it and used that for my local server files and database . Everything works fine , just won't use the template from STS for some reason . Been struggling with this for days now , HELP :) (My host uses php 5.2.1 and wamp uses 5.3 <---- In case that could cause it but I wouldnt think so ) This is a fresh install with only the SPPC contrib added ( Which was added first then STS )
×