Jump to content

gingi101

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. gingi101

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    ok, I found the problem. Since I saw this questions couple of times in this forum, it might interest couple of people. The reason that lightbox doesn't work anymore is since Ultimate SEO URLS 5 adds another level in the path. So the product that is located in mydomain.com/product_info.php?blabla is now located at mydomain.com/product_info.php/new_blabla. Now, since in product_info.php, lightbox adds the following: <script type="text/javascript" src="/js/lightbox.js"></script> it doesn't work anymore since now the js directory that was in /js is now in ../js So the solution is very simple and now after updating all the relative paths that lightbox added to product_info.php, lightbox works again. I think that you should add a note about using relative paths with this package because they might be other contributions that use relative paths and they might stop working since the relative location changed (maybe there is already such note in your documentation and I missed it).
  2. gingi101

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    ok, I solved this one. For some reason, when I press the Install Database Settings button, it doesn't go to stage 2 so it never enters elseif( $installer->stage == '2' ) in installer.php. I had to change the elseif statement and now it works and the database is updated. Anyway, I didn't figure out why manageStage doesn't increment $this->stage to 2.
  3. gingi101

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I have the same problem - lightbox doesn't work anymore. Any ideas?
  4. gingi101

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi, I just installed the great package. However, I don't see any new section under admin->configuration When I go to installer.php it says: Installer Messages: Stage - 1 * All configuration values look good. * Configuration Group auto increment to start at 16 * Tables look good to insert. * No tables to alter it seems. * No fields to insert it seems. * No fields to alter it seems. But when I click the Install Database Settings, nothing happen and it stays at the same page with the same content. Any ideas? thanks
  5. gingi101

    One Page Checkout Support

    Well, I checked everything - still doesn't work. Maybe it's a problem with the server but I don't know what to ask them since I don't know where is the problem. What part in the module is responsible for these error messages? who verifies the e-mail address? Do you know about another similar checkout module that I can try? Thanks a lot David
  6. gingi101

    One Page Checkout Support

    I've just installed One Page checkout for the first time (version 1.09). When I installed it on my laptop in my local development site everything worked well. However, when I installed it on my real website (hosted at fatcow.com) I get errors for any operation I'm doing in the checkout process. Basically, for every operation I get a message box with the following error: There was an error updating shopping cart, please inform IT Web Experts about this error. or There was an error updating your billing address, please inform IT Web Experts about this error. or other versions of that error. I get it for every field that I update in the form. In addition, the sign near the e-mail field stays red and doesn't turn to green. Any ideas? Thanks, David
  7. I've just installed One Page checkout for the first time (version 1.09). When I installed it on my laptop in my local development site everything worked well. However, when I installed it on my real website (hosted at fatcow.com) I get errors for any operation I'm doing in the checkout process. Basically, for every operation I get a message box with the following error: There was an error updating shopping cart, please inform IT Web Experts about this error. or There was an error updating your billing address, please inform IT Web Experts about this error. or other versions of that error. I get it for every field that I update in the form. In addition, the sign near the e-mail field stays red and doesn't turn to green. Any ideas? Thanks, David
×