Jump to content

afridihamid

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    H. Afridi
  1. I think this is because you are using the products_info.php provided with the package. I had that same problem. What you need to do is take the original product_info.php from the template you are using and add the changes from the instructions. If that gives you an error "Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /public_html/shop/includes/functions/database.php on line 103" then just let me know and I can fix it for you as I had to do the same thing yesterday.
  2. There was some conflicts between the instructions found in the word document and the file product_info.php included in the package. I used the compare tool to find the conflicts and managed to get it fixed.
  3. I'm having the same problem as timmle in post #124. When I click on a product to open the product_info.php page, I get this error: I followed the instructions for product_info.php and redid this step twice! I'm still getting this error. However, when I use the file you provided in the package I don't have this problem. Could it be that because I am using a custom template there is some problem caused by that? Btw, I'm using the old osCommerce (the milestone edition).
  4. You could get the function from 2.2RC2a as spooks mentioned or just remove tep_hide_session_id() . from the entire page (only if you have the old version of osc). This will save you from copying and replacing as the instructions require you.
×