Jump to content

bmwbruce

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Bruce
  1. bmwbruce

    [Contribution] - USPS Methods

    I am still having the same problems. On the checkout page, all of the information from USPS shows up correctly but no matter which USPS shipping method I choose, it shows u: 0.00 in the totals column. I have installed the latest version 5.2.2. I had 4.3.2 version previously. If I choose to ship via flat rate, the numbers appear in the total column correctly. I noticed when comparing databases (old version configuration table with new version) that the new configuration table does not have the key: MODULE_SHIPPING_USPS_PASSWORD The old configuration did have this key. Could that be the problem? If I search the table: configuration, how many matches should I show for USPS? Thanks in advance.
  2. bmwbruce

    [Contribution] - USPS Methods

    I have tried your suggestion and I am still receiving a u: 0.00 in the totals column on the checkout page (one page checkout). I have checked over all of my code and it looks correct. I am stumped. Thanks.
  3. bmwbruce

    [Contribution] - USPS Methods

    Thank you very much for getting back to me so quickly. I did not uninstall the USPS module before uploading the modified files. I will search the database as you suggested. The problem is with all USPS shipping options. The correct price is displayed but whatever USPS shipping choice I make, I get a u: 0.00 in the total column. If I choose a different shipping method such as Flat Rate or Per Item Rate, the price displays correctly. Thanks again.
  4. bmwbruce

    [Contribution] - USPS Methods

    Hello and thanks for the contribution. I am receiving the u: 0.00 and I was wondering if there were any database modifications needed when upgrading from 4.3.2 to version 5.2.1? Thanks in advance.
  5. bmwbruce

    [Contribution] - USPS Methods

    I just finished installing USPS 5.2.1 and I am having the same problem. I am running 2.2 RC2a with one page checkout. When an order gets to the checkout.php page, all of my shipping methods appear correctly but the USPS methods do not appear correctly in the price calculations. No matter which USPS method I choose, the price shows up as: u:0.00. All other shipping methods such as Flat Rate or Per Item Rate show up correctly. Does anyone have any solutions? Thanks in advance
  6. bmwbruce

    QBI Quickbooks Import

    I had the same problem installing QBI on osCommerce 2.2RC2a. I solved it by manually editing the qbi_config table in your database. Here is what I modified mine to, and now everything works Starting with qbi_config_id: 1 , 210, 2003, 1, 5, 0, 1, 2, 2, 0, 0, 2, %I, %I, %C10W-%I, %C10W-%I, 0, Retail, 1, 0, 1, 0, Accounts Receivable, Undeposited Funds, 1, 1, blank, blank, blank, blank, 1, blank, blank, blank, Inventory Asset, blank, Cost of Goods Sold, 0, 1, 0, 0, 0, blank, 0, 0, Expense, Shipping, Shipping Expense, blank, 0, 0, 0, blank, blank, 0, blank, 0, 48, 1, Date Note: blank = leave empty Hope this helps
  7. bmwbruce

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hello: I have recently installed SPPC to my osCommerce version 2.2MS2 and I am having a problem or two. First of all, I have the USPS module installed as well as the QBI module. The main problem that I am having is when I try to access "MY Account" on the shopping cart. I receive the error message: 1054 - Unknown column 's.public_flag' in 'where clause' select count(*) as total from orders o, orders_status s where o.customers_id = '2' and o.orders_status = s.orders_status_id and s.language_id = '1' and s.public_flag = '1' [TEP STOP] Can someone help me with this. Thanks in advance.
  8. bmwbruce

    QBI Quickbooks Import

    Adam: I believe that I have solved the problem. I do have a question; Is it absolutely necessary to "i) qbi_output needs to have read/write permission. Depending on your server configuration, you may need to set this after creating the directory to prevent access or permission errors. On unix hosts, chmod 777." Won't this cause me a security issue? Thanks
  9. bmwbruce

    QBI Quickbooks Import

    Adam: Here is the code for the previous error that I posted: '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_QBI, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_QBI . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>'); } The last line is line 31 (})
  10. bmwbruce

    QBI Quickbooks Import

    Adam: I am having some problems with installation of qbi_V2_10c . I have double checked over your instructions and I cannot see any mistakes but I receive this message when trying to access the /admin/configuration.php . The message I receive is: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /hsphere/local/home/brucechr/speedgel.com/admin/includes/boxes/catalog.php on line 31 . I have checked over the code and it looks good. Any suggestions. Thanks in advance.
  11. bmwbruce

    USPS Module stuck on Express Shipping

    I am also having the exact same problem. I called USPS and while on hold, their message mentioned they were having some problems with their system. When I finally got through, they said they couldn't help me. I have tried everything and still no luck.
×