Jump to content

Shadane

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    lou vd Bijl
  1. thanks for the suggestion. I did a full re-install and it started working again :) i must have messed up a line of code some where. (and i put in headers and i have a .txt with the names of the contributions and their urls) :) thanks again for everything
  2. Thank you Jim - much appreciated. I can't name it because for the life of me I can't figure out which one i used (as i said complete newbie here) - but I am going to follow your instructions :) and thank you for helping so quickly :)
  3. Firstly, thank you for an awesome contribution. The site I am working on is my fist oscommerce site so please bare with me :) I installed a contribution that allowed me to have multiple columns in my products grid. I then installed More Pics and my column grid has gone back to one, even though in my configuration console i have stated 3 columns. Do you have any idea what code changed in (i am assuming) my index.php file to over write the product listing columns? Below is my Config for my product listing. Also in product info: 2 of my 6 products have the correct "large" images sizes, and the other 4 have the smaller images sizes. I have double checked the images and they all are correct, but on the product_info site, it is a hit and miss whether they appear correctly or not. I would like them to retain their "true" width and height - and i have set the settign to true, so I am at a bit of a loss here again thank you in advance for the help.
  4. Sorry - i thought i was replying in the More Pics support thread. My apologies.
  5. Hi :) Firstly, thank you for an awesome contribution. The site I am working on is my fist oscommerce site so please bare with me :) I installed a contribution that allowed me to have multiple columns in my products grid. I then installed More Pics and my column grid has gone back to one, even though in my configuration console i have stated 3 columns. Do you have any idea what code changed in (i am assuming) my index.php file to over write the product listing columns? Below is my Config for my product listing. Also in product info: 2 of my 6 products have the correct "large" images sizes, and the other 4 have the smaller images sizes. I have double checked the images and they all are correct, but on the product_info site, it is a hit and miss whether they appear correctly or not again thank you in advance for the help.
×