Jump to content

Taking the Lead

Members
  • Content count

    72
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    John White
  1. Hi I have just tried to uninstall the gift voucher contribution from my shop - have managed to sort out all the faults as they appeared with the exception of this one as I do not understand it. I have checked through the threads and found several references to this error message but I do not understand it in relation to my circumstances - can someone please help me. Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/takingtheluk/public_html/catalog/checkout_confirmation.php on line 50 These are lines 46 - 61 (I have bold line 50) // load the selected payment module require(DIR_WS_CLASSES . 'payment.php'); require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; $payment_modules->update_status(); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_PAYMENT, 'error_message=' . urlencode(ERROR_NO_PAYMENT_MODULE_SELECTED), 'SSL')); if (is_array($payment_modules->modules)) { $payment_modules->pre_confirmation_check(); } // load the selected shipping module require(DIR_WS_CLASSES . 'shipping.php'); $shipping_modules = new shipping($shipping); Can someone please point me in the right direction Thanks John
  2. Taking the Lead

    Credit Class/Gift Vouchers/Discount Coupons 5.10

    Well I had no offers to help with my problems so I guess I am going to remove this contribution and wait for someone to actually take a grip of this contribution and repair it from the bottom up instead of everyone chipping in and trying to help with their piece of "sticky plaster" which is good but makes it impossible to keep up with. It is a shame because what I have seen of it - it has the makings of a classic contribution that is a really worthwhile addition :( John
  3. Taking the Lead

    Credit Class/Gift Vouchers/Discount Coupons 5.10

    Sethman Actually I have tried it twice - once with same amount as goods and again with more than the price of the goods - both times it gets "stuck" and will not go onto the confirmation screen. John
  4. Taking the Lead

    Credit Class/Gift Vouchers/Discount Coupons 5.10

    Is there anyone who has actually got this contribution to work 100% correctly - and knows it so well that they want to earn a bit of cash checking mine through and getting it running - as I am having no luck (see above for my errors) ?? John
  5. Taking the Lead

    Credit Class/Gift Vouchers/Discount Coupons 5.10

    I have just found a couple of other problems as well :( 1. When something is purchased from the shop and paid for by voucher - I get the message that "coupon successfully applied to this order" - but it will not continue to the final screen, it asks however for "select payment method" again. It will not accept voucher button checked and the only way forward is to check one of the other payment methods. - Any ideas? 2. Do not know if these two problems are connected - but I have noticed that the voucher balance in my shopping cart does not reduce. I can not tell how much voucher money i have left to spend. - Any ideas? Thanks John
  6. Taking the Lead

    Credit Class/Gift Vouchers/Discount Coupons 5.10

    Hi I've waited until now to install this wonderful contribution in the hope that most of the problems would be sorted out. It installed very easily, bit time consuming but I did it and it worked straight away. :rolleyes: Too good to be true, now showing the following error and can not find the answer: "missing argument 1 for javascript_validation () in home/takingtheluk/public_html/catalog/includes/classes/payment.php on line 82" I've looked around line 82 and this is all there is: // #################### Begin Added CGV JONYO ###################### // function javascript_validation() { function javascript_validation($coversAll) { //added the $coversAll to be able to pass whether or not the voucher will cover the whole //price or not. If it does, then let checkout proceed when just it is passed. $js = ''; if (is_array($this->modules)) { if ($coversAll) { $addThis='if (document.checkout_payment.cot_gv.checked) { payment_value=cot_gv; alert (\'hey yo\'); } else '; } else { $addThis=''; } $js = '<script language="javascript"><!-- ' . "\n" . 'function check_form() {' . "\n" . ' var error = 0;' . "\n" . ' var error_message = "' . JS_ERROR . '";' . "\n" . ' var payment_value = null;' . "\n" .$addThis . //added by jonyo, yo ' if (document.checkout_payment.payment.length) {' . "\n" . ' for (var i=0; i<document.checkout_payment.payment.length; i++) {' . "\n" . ' if (document.checkout_payment.payment.checked) {' . "\n" . ' payment_value = document.checkout_payment.payment.value;' . "\n" . ' }' . "\n" . ' }' . "\n" . ' } else if (document.checkout_payment.payment.checked) {' . "\n" . ' payment_value = document.checkout_payment.payment.value;' . "\n" . ' } else if (document.checkout_payment.payment.value) {' . "\n" . ' payment_value = document.checkout_payment.payment.value;' . "\n" . ' }' . "\n\n"; reset($this->modules); while (list(, $value) = each($this->modules)) { $class = substr($value, 0, strrpos($value, '.')); if ($GLOBALS[$class]->enabled) { $js .= $GLOBALS[$class]->javascript_validation(); } } // ############ Added CCGV Contribution ########## // $js .= "\n" . ' if (payment_value == null) {' . "\n" . $js .= "\n" . ' if (payment_value == null && submitter != 1) {' . "\n" . // CCGV Contribution // ############ End Added CCGV Contribution ######### Can anyone help me please. John
  7. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    Hi I am still not having much luck with this contribution - even though I have completely remade my shop from the bottom up and re-added the contribution. It seems to work okay but when I upload the iif file from QB - it will only show the handleful of non-stock items and will not show any item that is Stock or Stock Part. When I view the iif file all the information appears to be there. Could some one please check through the installation and iif file and indicate where the problem is, please. email: john@ttlshop.co.uk Thanks John
  8. Taking the Lead

    [CONTRIB] Admin Access Level Accounts for MS2

    Hi This is bound to have a simple solution but I just can not find where the duplication is - please help. When I go to the admin side I am asked for username/password. I give them correctly and I am let into the Admin section. As soon as I select a topic to view I am returned to the login screen. I re-enter username/password and again I am let into the Admin section - this time everything is okay and I can continue with my work. Clearly there is a duplication somewhere but I can not find it. The mod has been installed for sometime and always worked okay - it has only started playing up after I moved servers - if thats a clue? Please help and Happy New Year to all John
  9. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    Still having a problem - is there someone with knowledge of this mod and quickbooks who could email me so I could discuss it or post here. I am sure this is a good mod except mine seems to be economic with the communicating to Quickbooks. John
  10. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    I am making little headway. I now have OSC seeing my lists.iif file. But it seems to be only transferring and updating my non-stock items but not the stocked items - has anyone got any ideas. I been clicking the right boxes and been over the manual several times - I am confused. John
  11. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    THank you - that was it - OSC now sees the file. When I have uploaded it - it has added the additions which I guess is correct. When I click on "match" the drop down boxes for Quickbooks are empty and when I click on "update matches on this page" I get the following error message: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/takingtheluk/public_html/catalog/admin/includes/functions/qbi_functions.php on line 775 Any ideas?? John
  12. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    Forget the last post I have got that sorted out now BUT another question. I have exported the items from Quickbooks as item.iif - where do I upload it so I can compare it. I have tried the input folder in admin but OSC still does not seem to recognise it - can someone please help me Thanks John
  13. Taking the Lead

    QBI Quickbooks Import

    Hi I have just got around to using this modification. I am able to import Items into Quickbooks but when I tried to import Customers I got the following error message: 1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's' AND zone_country_id='222'' at line 1 SELECT * FROM zones WHERE zone_name='Lanc's' AND zone_country_id='222' Now I realise that it is a problem in MySQL but can anyone help me as to what is wrong and how to mend it. Thanks John
  14. Taking the Lead

    [contribution] individual product shipping prices

    Yep - I've got it all sorted by adjusting the values in MySQL (duh!) Okay can any one help me with the following: Given that I have the option to charge a different shipping rate for subsequent numbers of the same item (one costs ?1.00 - any more and the shipping is ?0.50p) What I would like to do is reflect that on the product info page to read: Postage for this item = ?1.00 Postage for additional items = ?0.50 I have already installed the mod that shows the shipping on the product info page but it does not show the postage for additional items. What would I need to alter to make this happen (I am not very good with scripting although I can add mods etc..) Here is the readme of the mod if it helps: ******************************************************************************** ********* This changes will show shipping price per item in products page buttom, right before "This product was added..." Step 1: -> Open file product_info.php in the root OSC directory. Find the line (around line 72): $product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); Change with: $product_info_query = tep_db_query("select p.products_ship_price, select p.products_ship_price2, p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); -> Find the 3 lines (around line 197): <tr> <td align="center" class="smallText"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_ADDED, tep_date_long($product_info['products_date_added'])); ?></td> </tr> Change with: <tr> <td class="ship_Price"><?php echo sprintf(TEXT_SHIP_PRICE, ($product_info['products_ship_price'])); ?></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td align="center" class="smallText"><?php echo sprintf(TEXT_DATE_ADDED, tep_date_long($product_info['products_date_added'])); ?></td> </tr> -> Save the file and upload. Step 2: ->Open the file product_info.php in your language directory ( for example: /includes/languages/english/ ) Add the line: define('TEXT_SHIP_PRICE', 'Shipping cost for this item: %s.'); Before the ?> sign so it would look like this: define('TEXT_SHIP_PRICE', 'Shipping cost for this item: %s.'); ?>
  15. Taking the Lead

    [contribution] individual product shipping prices

    LATEST UPDATE I have now got the mod to work - having re-installed it all from scratch. BUT - does anyone know how I can lose the ?0.0000 in the mod so it only shows ?0.00. The OSC is configured to show ?0.00 but the mod insists on adding the extra zero's. If this was confined to the admin section I would not bother so much, but I have included the mod that puts the postage automatically on to the product page and it looks untidy there. I can not find where the 0.0000 is actually generated from - please help. John
×