Jump to content

PupStar

Members
  • Content count

    896
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by PupStar

  1. PupStar

    Master Products - MS2

    Hi Toth, One major problem I have come across is that when I try and disable say the products description in the module by changing the config value to 0 I get this error on the product info page. Any ideas Mark
  2. PupStar

    Master Products - MS2

    ok I have it working now (I think). I went back to basics and used the contribs admin/categories.php and compared and merged my categories.php Mark
  3. PupStar

    Master Products - MS2

    Hi Guys, I am in the process of installing Master Products into 2.3.1 but I receive this error on admin/categories.php Any clues as to why this error is happening? Thanks Mark
  4. Hi Janne, Mindsparx Admin rocks! I agree its totally pointless to validate the code as it should be locked tight so no one including the search engines can see it. Keep up the good work :thumbsup: Mark
  5. Looking Good Janne! :thumbsup:
  6. PupStar

    Printer Ink & Toner Filter

    ok sussed it out, I changed $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and FIND_IN_SET(p.products_id,'".$productids."')"; to $listing_sql = "select distinct " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and FIND_IN_SET(p.products_id,'".$productids."')"; All I added was 'distinct' Regards PS
  7. PupStar

    Printer Ink & Toner Filter

    I think I may have found another little issue. I am testing with 2 products that I have linked to each other, the issue is that that both products show twice when selecting the top level category (see screenshot below) Anyone know a work around for this? Thanks
  8. PupStar

    Printer Ink & Toner Filter

    ok I sorted it by changing it to preg_match
  9. PupStar

    Printer Ink & Toner Filter

    Hi Guys, I am porting this contribution over to the new 2.3 and I have an admin error that is annoying me which is this line if ( eregi("(insert|update|setflag)", $action) ) include_once('includes/reset_seo_cache.php'); now this is because eregi is gone in php 5.3 Any ideas on what to replace it with??? Thanks PS
  10. PupStar

    Ultimate Osc Translator

    Its ok I grabbed the images from your site and placed them in /images/flag/ and all is now sweet. Maybe you should update the package with the missing folder. Regards PS
  11. PupStar

    Ultimate Osc Translator

    Ok I am testing this out all seems ok but instead of displaying flags for the languages all I see is text no flags. I have uploaded the osc_translator folder to public_html and I am using your product_info_vanilla.php Is there another step which is ommited from the install or is something broken??? Thanks PS
  12. PupStar

    Automatically send data feed to Froogle

    I had exactly the same error as this when updating my seo.class.php file and I add this to the end of that file which resolved the error. function tep_not_null($value) { if (is_array($value)) { if (sizeof($value) > 0) { return true; } else { return false; } } else { if (($value != '') && (strtolower($value) != 'null') && (strlen(trim($value)) > 0)) { return true; } else { return false; } } } Hope this helps PS
  13. Cheers Jack, such a simple thing although I am not sure why it stopped working with the server change. Its working again and thats all that matters :) Thanks PS
  14. Hi Guys, I am having a strange issue with this contribution. I have been using it for ages and having recently moved hosts/server and now my categories show as http://www.mydomain.com/-c-21.html As you can see the category name is being ommited from the path. Any ideas on where I should start looking to debug this. I have looked in the seo.class.php file but to be honest I am not sure what I should be looking for :( Any help would be greatly appreciated. Thanks PS
×