Jump to content

rechargeablelithiumpower

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rechargeablelithiumpower

  1. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Just a follow-up so this isn't left hanging. Root Cause... It appears that trouble with blank screens after this is installed, along with other challenges not related to this contrib, are due to the fact that I'm trying to build on MS2. More specifically - it's an early MS2 with a 2003 code base. This has 'known' (and now known to me too!) problems playing well with modules, as well as security flaws. It doesn't matter how many times this version is reinstalled...bugs is bugs. ;) While it's very easy to install osC from my hosting service's control panel, it's no help when it's an old version. :blink: Onward with RC2a... Thanks for your help! Andy
  2. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Gack...further analysis reveals PayPal might have broken the PayPal module... My install is RC2 - the paypal module pointed to secure.paypal.com vice www.paypal.com/ So this coincidence was not related to the OE install. http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&...t&p=1424961 Thanks very much, Corey. Hold on some, though. I'm still working thru the differences between MS2 and RC2A. I've had to completely remove the OE file modifications from my MS2 store to regain the ability to edit the USPS Flat Rate contrib. I've just installed (another) fresh copy of RC2a on a test server (hey - not in a production store! I'm learning!) and will install only the OE contrib and see what happens. This scream for help has been temporarily postponed! <lesson_not_learned> geeze...I should have run away after that first class of fortran77...and those toggle switches on the pdp 11/70...and that mainframe that needed to read the paper tape so it would read the mag tape so it would read the hard drive so it could boot...but noooooo! I said 'yes' to a DIY ecommerce solution in a language I don't know. ;) </L-N-L>
  3. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Has anyone solved the problem when they get a blank screen when they try to edit an order? I've seen a number of people ask for help in this thread but haven't seen any answers. This contrib appears to have broken my PayPal payment module. For those of you using the contrib - are you using PayPal? Thanks in advance. Andy
  4. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    All righty... Many bugs squished today...most self-abuse - classics like duplicated code blocks and files that should be in /admin/includes landing in /catalog/includes... :rolleyes: Admin is alive - but getting a blank screen when attempting to edit an order. We'll get to that, though. For your questions: osC 2.2-MS2 PHP 5.2.3 Manual install Database configured..and uninstalled...(lather, rinse, repeat)...ending up configured Contrib installed per instructions using supplied files THANK YOU for the fresh eyes and sanity check! Here's where we are: OE 5.0.6.6 installed. Front and back end of store operating normally. Clicking thru Orders then Details shows order screen. Clicking Edit button gives blank screen. URL to blank page is: www.site.../oscommerce2/.../admin/edit_orders.php?oID=57 Page source: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv=Content-Type></HEAD> <BODY></BODY></HTML> Interestingly, entering an oID that doesn't exist provides a page and an error message: Error: Order 5 does not exist. Page appears normal - osCommerce and icon header, Administration bar, left menu, and footer info. I'll keep at it, but I really do appreciate the extra eyes! Andy PS: I did try the free shipping code fix just in case...no joy
  5. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hitting the link to the Admin page gives me a blank page. View Source shows me a single digit - 1 - and nothing more. The front side seems to work but there's zero access to Admin. I've used ExamDiff to compare the edited files with my current shop files and those from an untouched osC install. All files are checked after upload for stray characters ahead of the <?php opening tag (lest I upset the UTF-8 bug) and for extra lines at the end. Cheers, Andy
  6. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Ok... The OE contrib was not killing the modules - that was caused by an error removing a couple of generations of USPS Methods. Progress... Corey - thanks again for the help. ExamDiff is a nice tool. After most of the day and all night, the installation consists of a fresh MS2 install with dynamic sitemaps, SEO URLs, and USPS Priority flat rate shipping. Everything works. Installing OE 5.0.6.6 leaves me with a blank admin after login - completely blank screen. The front end of the store appears to be working fine. Removing the OE file edits brings Admin back to life. Dunno. But right now, since I can't see straight, I don't care. Time for sleep. -_-
  7. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Thanks Corey. Fifth time thru, though - all edits and files appear to be in place. In addition to the contrib not working, and losing the ability to edit the USPS Flat Rate shipping module, this has also broken the PayPal module. I also tried the combined order edit/manual order/order number contrib and it killed most of the store - much worse. While I envy those that are using this contrib, it's certainly not working for me.
  8. rechargeablelithiumpower

    USPS Priority Mail Flat Rate Shipping

    Hmmm...I don't get an error message - I get a blank screen when trying to edit in Order Editor. I've also lost the ability to edit the USPS Flat Rate settings after installing order editor. Can you edit all your module settings? Andy
  9. rechargeablelithiumpower

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    The good news is that the contribution installed easily and doesn't appear to generate error messages. The bad news is that clicking the 'edit' button to edit an order generates a blank screen - no code at all in the 'view source' window. The other casualty is that I can no longer edit the settings for the "USPS Priority Mail Flat Rate Shipping" module. I'd appreciate any thoughts you'd care to share! Andy OSC 2.2 RC2 Dynamic Sitemap 3.5.6 Ultimate SEO URLs USPS Methods 4.3.0 USPS Priority Mail Flat Rate Shipping 1.5.1 Order Editor 5.0.6.6
×