Jump to content

airuma

Members
  • Content count

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by airuma

  1. airuma

    OSC-Affiliate

    Could you clarify something for me? Does this contribution works if I am affiliated to another site (ie. amazon.com) or if another site is affiliated to me? Thanks!
  2. airuma

    Attribute Sets Contribution

    Still waiting for any ideas on how to fix this. PLEASE!!
  3. airuma

    Attribute Sets Contribution

    Ok, I got the database.php error figured out, but I still have a problem. When a customer places an order and chooses the attribute, the attribute is not transfered to the database like everything else and they see this on the checkout confirmation (and the same shows on the order side on the admin): 1 Dress -: The table orders_products_attributes is empty in the following fields: products_options products_options_values for all products purchased since I installed this contribution. All the other tables look ok, I rechecked them quite a bit. When placing an order, the customer can see the attributes all the way through checkout until the checkout confirmation page, so there is probably something just not going through when they click the "continue" button after all the data is entered. Everything else goes through, though except for the attributes. Someone PLEASE help. This is a live shop and I've had to ask customers via email what the attributes they chose were. I need to figure this out but I can't put my finger on it! :'(
  4. Hey there, I had a similar problem and I finally figured out it was because I had updated from a previous version and didn't remove some code from that version to add the new one (ok, I know, sounds confusing). My 2 cents are - check the code on that page and make sure it doesn't state the same thing twice, also check for extra { and [ - those are usually culprits. And by the way, check that on the product_info page too. The database.php is hardly ever the problem. Hope it helps - I am not an expert on this (yet!) *L*
  5. After installing Attribute Sets, I get this message everytime I try to EDIT a product: All that changes is the product ID # but all the products I tried to edit give the same error. When I ADD a product it seams to work ok, no problems, but as soon as I go back and try to edit, I get the same thing over again. Tha lines on the database.php files are as follows: function tep_db_query($query, $link = 'db_link') { global $$link, $logger; if (defined('STORE_DB_TRANSACTIONS') && (STORE_DB_TRANSACTIONS == 'true')) { if (!is_object($logger)) $logger = new logger; $logger->write($query, 'QUERY'); } $result = mysql_query($query, $$link) or tep_db_error($query, mysql_errno(), mysql_error()); if (defined('STORE_DB_TRANSACTIONS') && (STORE_DB_TRANSACTIONS == 'true')) { if (mysql_error()) $logger->write(mysql_error(), 'ERROR'); } return $result; } With line 45 being the one starting with $result = mysql_query... I don't think the error is on the database.php file, though, because these lines look just like the original ones. I am just lost and have no clue where to look. I've been posting in other threads for a while, but no reply. Someone PLEASE help!!!
  6. airuma

    Attribute Sets Contribution

    I'm having a similar problem as the one guy above. The error I get is this: It comes up when I try to EDIT a product, no matter if it has attributes or not (the only thing that changes between products is the product id, the rest is always the same) When I try to add a product, everything looks and works peachy. Here is line 45 on the admin/includes/functions/database.php It has never been edited, and is identical to the original. $result = mysql_query($query, $$link) or tep_db_error($query, mysql_errno(), mysql_error()); Where should I be looking at to fix this? Thanks.
  7. Hey guys, I just need an opinion on this. I have a store that sells basically 3 things: Jewelry, Art, and Clothing. On the art prints and the clothing I've been using the Attribute Sets contribution, but I've been having a problem with it (attributes look fine from the customer side but choice doesn't appear) and this QTpro contribution seems a better deal as far as keeping track of the stock. So, do I delete Attribute Sets if I install this or should/would they work together? Second, there are some jewelry items that I have that would be better with the Option as Images contribution. Stock is not so much an issue on those because they are handmade to order. I haven't installed that one yet. Just trying to figure out what would work with what. Any input? Thanks
  8. Hi there, Ok. Everything looks like it works all right HOWEVER, when I send a gift voucher by email to a customer, no matter what amount I make it for, it shows up on their email (and when they redeem it) as $0!! How to fix that??
  9. Wendy, this was my question - I have some products that would do better with attribute sets and some with the options as images. Do both work fine together then? I am so scared of getting the option as images and it messing up the attibute sets!
  10. airuma

    Attribute Sets Contribution

    Ok, please help me figure out what's going on here... I had one of the early versions installed and although everything seemed to work ok on the buyer's end, when I got the orders on the administration end I'd see something like this: 1 x Cascading Ear-Cuff - : - : The two " -: " are where the attributes are supposed to be (one for gemstone and one for crystal color) that were selected at the items's description on the website (http://www.airuma.com/product_info.php/cPath/70_3/products_id/374?osCsid=124888f169b9248bed926cebe97ef0c7) So, after seen there was another few versions loaded, I got my husband to download the latest and set it up, also checking if there was anything I was missing from my previous install. Well, everything works about the same. I still get the - : under the products, and I can't figure out what's gone wrong. Please help! Thanks!!
  11. I had one of the first versions installed of this contributions, and it seemed to work ok, but when the buyer made a choice, let's say, a shirt size, it didn't show on my administration side. All I'd see was ":_ " under the item, where the size was supposed to be. So I got my husband to look at it and install the newer version instead. Well, it still doesn't work (same thing happening), and now when I click on "Contents" from the Admininstration it gives me this: Parse error: parse error, unexpected T_CASE in /home/airuma/public_html/admin/categories.php on line 324 We checked the categories.php file around the area where line 324 against the original OSCommerce file, and it is the same. It didn't get modified by the contribution (at least not on that spot) so I am thinking the problem is really somewhere else. Any idea what might be causing all these? Thanks for the input!
  12. Same question. I have the banner in a box installed and it is working great, I just would like to have a few banners, one on top of the other, in the same box. How do we do that?
  13. airuma

    Attribute Sets Contribution

    Still can't figure it out. It all look fine to me. But of course, I am no expert. :blink: I'm updating to the 4.0 version, maybe that will correct it? I'll let you know if it doesn't work.
  14. airuma

    Attribute Sets Contribution

    I have a problem... It all seems to work fine, but when I get the orders, there are no descriptions of the attributes. For example, instead of getting a small, medium or large under the product description, all it show is a " -:" Where, and how, can I fix that? Thanks!
  15. Hi guys, I am trying to get the group discount contribution installed, and it tells me on the installation instructions to "apply the diff patch". This might sound like a really silly question but, do I have to manually insert the changes to the files, or is there an easier way to do this? Thanks!!
  16. airuma

    Attribute Sets Contribution

    I added the files just as the instructions said, and it seems to work great, but when I go add a new product, this is what I see: The "Manufacturers" is missing. There is a part on the instructions that I remember where a lot of the manufacturer attributes got substituted by the sorter. Or am I wrong? Where do I "fix" it? Thanks
  17. airuma

    Attribute Sets Contribution

    Got this contribution installed today! GREAT WORK!!! It was easy to get it going. Thanks a lot!!! I am usually stuck with contributions for hours but this one went on smoothly. A small question though... I had the "manufacturers" set as "theme" and had my customers have the ability to look up Fairies, Dragons, Gemstones... (can you tell it is a fantasy-related site? *L*) while the categories went by type: Earrings, Apparel, etc. Now, the "brownse by theme" still shows on the storefront, but I can't add a theme to new products, since that drop box got replaced with the attributes. How can I get both of them to work together?? Thanks!!
  18. airuma

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    I am getting this error when trying to submit an order: Parse error: parse error, unexpected T_INT_CAST in /home/airuma/public_html/includes/classes/order.php on line 104 That line reads: $orders_products_query = tep_db_query("select orders_products_id, products_id, products_name, products_model, products_price, products_tax, products_quantity, final_price from " . TABLE_ORDERS_PRODUCTS . " where orders_id = '" . (int)$order_id . "'"); while ($orders_products = tep_db_fetch_array($orders_products_query)) { What is the error there?
  19. airuma

    Paypal IPN that worked

    I agree this was an easy to install contribution... and it worked for a while. Than I installed the CCGV contribution and the paypal ipn just died. Any ideas??
  20. airuma

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    Hi everyone... I am sorta new to all this, so please bare with me - what I mean is, I am an artist, not a computer wiz :o) and I think I am getting myself in trouble doing my website on my own *L* Anyway, here is my problem... I had installed PayPal IPN Gateway by Jeffrey Wilke a few months back and it was working fine. Then yesterday I got a paypal payment and no "order" with it. I first thought it had something to do with the Attributes Sorter I had been tring to install earlier yesterday, but now that I have read some of these posts, I believe it has something to do with the CCGV that I installed last week. I know that the version of the IPN contribution I had installed is not the same as the one this list is all about, but here is my question - if this contribution works better with CCGV, I'd rather install it and unistall the old one I have. To do that, what would I have to do?? Also, if there are any "quick fixes", can someone let me know? Thanks a bunch!!
  21. I am not sure why, but I installed this contribution yesterday and it didn't work at all. Now when I try to get the regular attributes to the products, I get an error message that says: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values ('', '457', '10', '31', '', '+') What's worse, for some reason my PayPal IPN contribution quit working too... I know the files are all there, but I am not so great when dealing with SQL. Any help would be appreciated. Thanks!!!
  22. On my administrative side - every page: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/airuma/public_html/admin/includes/functions/general.php:1309) in /home/airuma/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 67 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/airuma/public_html/admin/includes/functions/general.php:1309) in /home/airuma/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 67 On the Cupon/Voucher area of administration: 1146 - Table 'airuma_products.coupons' doesn't exist select count(*) as total from coupons where coupon_active='Y' and coupon_type != 'G' Any ideas?
  23. Hi, I really need a hand here! I am getting error messages all over my administration side after installing this contribution. The catalog seems to be ok, but since I can't do much with the admin, I can't even create the cupons. Any ideas? Thanks!
  24. Hi there. I get the following message on the administration side: 1146 - Table 'airuma_products.coupons' doesn't exist select count(*) as total from coupons where coupon_type != 'G' My brain may be fried by now, but I can't figure it out. Thanks for any help~ Lua
  25. airuma

    Admin Problem

    Hi there. I get the following message on the administration side: 1146 - Table 'airuma_products.coupons' doesn't exist select count(*) as total from coupons where coupon_type != 'G' My brain may be fried by now, but I can't figure it out. Thanks for any help~ Lua
×