Jump to content

mmier

Members
  • Content count

    130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mmier


  1. Have an odd issue with the 1.5 version of the Cname contribution. It’s been working correctly for over a year.

     

    A customer of mine needed the category names of his products changed for better SEO. I did that via the admin section and now when you view the site, some of the categories work and some don’t. Its all related to the Cname because if i change them back, they work. While the new cname shows, the products in the categories don’t. It shows there as being no products.

     

    Anyone have any clues to a quick fix for this?


  2. Have an odd issue with authorize.net. I have all the info filled in the setup correctly, have both systems setup as test and have tried this live as well. The site does have an active and functional SSL cert.

    I go completely through the order, enter the card info and get to the last step, I see the browser accessing the authorize.net site, but the transaction never goes through and doesn’t get entered in oscommerce or on the authorize.net site. The oscommerce site kicks me back to the oscommerce login screen. Anyone have any ideas where the problem may be…


  3. paypal_ipn.php,v 1.3.0.0 2006/06/22

     

    I have the above version of the Paypal IPN installed. My customer has some custom fields I added, one of them an engraving field that pass the custom text.

     

    This was working fine till I installed the IPN, which I had to becuase payments were not getting recorded in OSC.

     

    Now when the custom field is passed it is passed as TEXT. It seems to delete what the user entered and places a stock TEXT in the field.

     

    Help?!?!?

     

    Thanks in Advance!


  4. well i figured part of it out.

    line 581 is if ($fp = fopen($filename, 'w+')){

     

    its missing something somewhere... Its going to the wrong directory and not putting in a slash aftre the one its in.

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml

     

     

    fixed it but it still dosent make sense.

    in sitemap.class.php

     

    I commented out line 258

    // $this->savepath = DIR_FS_CATALOG;

     

    it wrote to the XML files without a problem?!@?!?!?! odd !!!!


  5. Ive installed Google XML Sitemap contribution.

    Uploaded all files and folders as instructed.

    Have changed permission on the three dummy files to 777 as listed and placed them in the proper folder. (my main folder is called hotsauce, not catalog)

     

    I get the following error listed below?.

    Can anyone tell me what I need to do to fix this?

    Thanks in Advance

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapproducts.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!

     

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapcategories.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!

     

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!

     

    Array

    (

    [QUERY] => Array

    (

    [PRODUCTS] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 12

    )

     

    [CATEOGRY] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 6

    )

     

    )

     

    [sAVE_FILE_XML] => Array

    (

    [0] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapproducts.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [1] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapcategories.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [2] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    )

     

    )

     

     

     

     

    well i figured part of it out.

    line 581 is if ($fp = fopen($filename, 'w+')){

     

    its missing something somewhere... Its going to the wrong directory and not putting in a slash aftre the one its in.

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml


  6. Ive installed Google XML Sitemap contribution.

    Uploaded all files and folders as instructed.

    Have changed permission on the three dummy files to 777 as listed and placed them in the proper folder. (my main folder is called hotsauce, not catalog)

     

    I get the following error listed below?.

    Can anyone tell me what I need to do to fix this?

    Thanks in Advance

     

     

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapproducts.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!

     

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapcategories.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!

     

    Warning: fopen(/home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemap/sitemap.class.php on line 581

    ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!

     

    Array

    (

    [QUERY] => Array

    (

    [PRODUCTS] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 12

    )

     

    [CATEOGRY] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 6

    )

     

    )

     

    [sAVE_FILE_XML] => Array

    (

    [0] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapproducts.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [1] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapcategories.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [2] => Array

    (

    [file] => /home/bjbywrsk/public_html/hotsauce/googlesitemapsitemapindex.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    )

     

    )


  7. Just installed the 1.3 version of the contribution and im getting the Error!

     

    Unable to determine the page link!

     

    I went through this forum and read all the posts and altered the code on my information.php page ridding it of extra commented out lines, spacing issues etc, but im still getting the error. I even tried excluding certain boxes from in the dynamic_modules.php in the modules directory. Still it?s a no go.

     

    See it here

     

     

    Partial Code from information.php

     

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ABOUT_RSP_BATS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_ABOUT_RSP_BATS . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_THE_PROBATS_ADVANTAGE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_THE_PROBATS_ADVANTAGE . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CUSTOMER_SERVICE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_CUSTOMER_SERVICE . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_COLOR_CHART, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_COLOR_CHART . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SITE_LINKS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_SITE_LINKS . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_WHY_MAPLE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_WHY_MAPLE . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DYNAMIC_SITEMAP, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_DYNAMIC_SITEMAP . '</a>');

     

    Anyone have any ideas what the problem is here???


  8. thanks, only one other question, what code am i looking for to change??

     

    is it this?? and if yes, how would i alter it as you mentioned above???

    I'm a little lost here..

     

    for ($col=0, $n=sizeof($column_list); $col<$n; $col++) {

    switch ($column_list[$col]) {

    case 'PRODUCT_LIST_MODEL':

    $lc_text = TABLE_HEADING_MODEL;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_NAME':

    $lc_text = TABLE_HEADING_PRODUCTS;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER':

    $lc_text = TABLE_HEADING_MANUFACTURER;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_PRICE':

    $lc_text = TABLE_HEADING_PRICE;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_QUANTITY':

    $lc_text = TABLE_HEADING_QUANTITY;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_WEIGHT':

    $lc_text = TABLE_HEADING_WEIGHT;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_IMAGE':

    $lc_text = TABLE_HEADING_IMAGE;

    $lc_align = '';

    break;

     

    case 'PRODUCT_LIST_BUY_NOW':

    $lc_text = TABLE_HEADING_BUY_NOW;

    $lc_align = '';

    break;

    }


  9. I?m having a problem with the Option Type Feature contribution and I can?t seem to figure out what I?m missing. I installed it, did all the configurations, double checked everything and it seems to work up to the checkout_shipping.php page. It seems there it looses the Text information and doesn?t pass the information along to the remaining pages.

     

    The Text field shows up on shopping_cart.php, yet when I get to checkout_confirmation.php the field shows as TEXT and not what I entered in the text field. It passing the TEXT to the database because if I look at the order placed, or the invoice/packing slip it shows TEXT.

     

    Any ideas what im missing to fix this??

     

    Product Options

    ID: 14

    Personalized Engraving Line 1

    Option Type: Text

    Lenght: 32

     

    OPtion Value

    ID: 0 (this id is set in the configure.php)

    Name: Personalized Engraving Line 1

    Option Value: TEXT


  10. I?m having a small problem with the Option Type Feature contribution and I can?t seem to figure out what I?m missing. I installed it, did all the configurations, double checked everything and it seems to work up to the checkout_shipping.php page. It seems there it looses the Text information I enter and doesn?t pass the information along to the remaining pages.

     

    The Text field information I type in shows up on shopping_cart.php, yet when I get to checkout_confirmation.php the field shows as TEXT and not what I entered in the text field. It passing the TEXT to the database because if I look at the order placed, or the invoice/packing slip it shows TEXT.

     

    Any ideas what im missing to fix this??

     

     

    Product Options

    ID: 14

    Personalized Engraving Line 1

    Option Type: Text

    Lenght: 32

     

    OPtion Value

    ID: 100 (this id is set in the configure.php)

    Name: Personalized Engraving Line 1

    Option Value: TEXT


  11. may not have the EOREOR also from looking at the fields in the second line area they dont look right. your description field is probably the problem.

     

     

    i doubled checked the file and EOREOR is at the end of every line. also checked the .txt output file and it shows there. I cleared out the descriptions fields and put a few words in each with no dups and limited myself to 3 products to start small, i still get the same results.

     

    -----------------

    File uploaded.

    Temporary filename: C:\PHP\uploadtemp\phpC0C2.tmp

    User filename: EP2004Nov24-0808.txt

    Size: 979

    | MG200MMS | matrox/mg2 | Matrox G20 | this | www.matrox | 321.74 | 23 | 0000-00-00 | 11/19/2004 | 32 | Matrox | Hardware | Graphics C | | Taxable Go | Active Updated

    | MSIMPRO | PC-UNTM |

    ----------------------------

     

    It bombs out on the second item. Its find all the information for the first product, but then only the product model for the remaining products.


  12. I?m still at a loss. I?m using easy populate 2.74-MS2. I can export from the database with no problem. When I try to upload that same file, I get the following message.

     

    --------------------------------------

    File uploaded.

    Temporary filename: C:\PHP\uploadtemp\phpC029.tmp

    User filename: EP2004Nov24-0808.txt

    Size: 18378

    | MG200MMS | matrox/mg2 | Matrox G20 | Reinforcin | www.matrox | 321.74 | 23.00 | 0000-00-00 | 2004-11-19 | 32 | Matrox | Hardware | Graphics C | | Taxable Go | Active Updated

    | MG400-32M | MSIMPRO m | DVD-RPMK | DVD-BLDRN | DVD-MATR | DVD-YGEM | DVD-ABUG | DVD-UNSG | DVD-UNSG2 | DVD-FDBL | DVD-DHWV | DVD-LTWP | DVD-REDC | DVD-FRAN | DVD-CUFI | DVD-SPEED | DVD-SPEED | DVD-TSAB | DVD-BELOV | PC-SWAT3 | PC-UNTM g | PC-TWOF g | PC-DISC g | MSINTKB m | MSIMEXP m | HPLJ1100X | 50417-A c |

    ------------------------------

     

    The problem I?m having is it only adds or updates the first record in the file. I have not made any alterations to the stock database. Anyone have any suggestions on how to fix this?? :blink:


  13. Just to eliminate the file as the cause, try opening the file that comes with EP and duplicate the row a number of times.  If that has the same problem, then the problem is in your shop.  If it uploads fine, then your file is at fault.

     

    Jack

     

    i duplicated the row 4 times and changed the product model number so as not to have duplicates. Same scenario, it only does one line at a time. Now where to start with it being a shop problem. :huh:

×