Jump to content

Naloomi

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Naloomi

  1. Iankil, Great contrib. I use it on my live store (osc RC2.2a) but am upgrading my store to 2.3.1 as soon as I get enough of the contributions I'm currently using working in 2.3.1 (Like Wishlist). I've installed this on my test site, and added include(DIR_WS_BOXES . 'articles.php'); //ArticlesManager v1.57_6 include(DIR_WS_BOXES . 'header_tags_seo.php'); //Header Tags SEO v3.2.5 include(DIR_WS_BOXES . 'sitemonitor.php'); //Sitemonitor v2.8 into the header.php file just below include(DIR_WS_BOXES . 'configuration.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'catalog.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'modules.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'customers.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'taxes.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'localization.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'reports.php'); include(DIR_WS_BOXES . 'tools.php'); Now, on my test site the header drop menu's appear as thus: Is there a way to make it when the header menu 'wraps' that the second line appears a bit lower? So that it appears more like this: Naloomi
  2. The url wouldn't do you much good as it is on my localhost. http://localhost/osc-0d/ is the url though. However, your information about 'mod_rewrite' gave me enough information to turn on the 'mod_rewrite' on my WAMPServer, and now I get to the 'install' portion. Thank you for the information. Chris / aka Naloomi
  3. I am creating a pre-fab osc setup, one contrib at a time, for osC 2.3.1 before upgrading my store (nalsworkshop.com). I follow your link http://addons.oscommerce.com/info/7768 which has the following instructions: Download from: http://addons.oscommerce.com/info/2823 I'm installing the Ultimate SEO 2-2.2d-11 version. I'm using WAMPServer 2.1a (64 bit version) on my computer to test out installs prior to moving on to the next contrib being added. Here is the problem I am currently running into with Ultimate SEO 2-2.2d-11. When I make the .htaccess file changes (including changing the RewriteBase to RewriteBase /osc-test/ I get a 500 Internal Server Error. When I delete the .htaccess file, I get forwarded to the /install directory, but with the .htaccess file in place I am unable to even get that far. Any help would be appreciated. Thank you for such a great contribution. I use it on my live store which runs 2.2rc2a and have never looked back. Chris / aka Naloomi
  4. Naloomi

    "Dynamenu" for osCommerce

    Has anyone converted Dynamenu to work with osC 2.3.1 yet? I've tried moving the dm_categories.php file to the 'boxes' folder and then installing it on the admin side to no avail. Any and all help would be greatly appreciated. Naloomi
  5. is dealing with multiple osC desires....

  6. Naloomi

    Multi-Stores Multiple Shops Support

    I'm hoping this contribution is the potential answer to a problem I am having. I run a store that essentially has 'unlimited' stock as I make some of my products on-demand while I do keep a limited stock. Occasionally I have parts that I reject (Quality Control), but that some of my customers might want. I want to be able to keep offering my regular products with no 'stock' restrictions and my 'reject' or 'clearance' parts with stock restrictions. I understand that this addon does not allow users to use the same checkout, but I'll have to deal with that. I've tried using 'virtual mall' but have been having issues getting it to work with RC2.2a. Please let me know if this contribution would help me. Naloomi
  7. I'm looking forward to this being updated for RC2.2a. I've tried doing it myself (and I succeeded on the catalog side) but I can't get the admin side to work at all (I can't even access the admin side). If someone can help and update this I would be greatly appreciative. Naloomi
  8. Naloomi

    [Contribution] Mindsparx admin

    I've looked through the forum, but my problem seems to be just a little bit different than everyone else. Two of my dropdown menu's do not seem to work the correct way. While they 'appear' and I can flow over to them and click on them, they do not drop down like the rest of the menu's do. I've modified code in the admin/includes/boxes to match up with the code requirements of Mindsparx Admin, I've added the code to the header.php file, all with no luck. <div class="chromestyle" id="chromemenu2"> <ul><li> </li> <li><a class="headerLink" href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE)?>" rel="dropmenu12"><?php echo BOX_HEADING_AFFILIATE ?></a></li> <li><a class="headerLink" href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_SITEMONITOR_ADMIN)?>" rel="dropmenu9"><?php echo BOX_HEADING_SITEMONITOR ?></a></li> <li><a class="headerLink" href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_HEADER_TAGS_SEO)?>" rel="dropmenu10"><?php echo BOX_HEADING_HEADER_TAGS_SEO ?></a></li> <li><a class="headerLink" href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_SHIPPING_HTML)?>" rel="dropmenu11"><?php echo BOX_HEADING_PAGES ?></a></li> </ul> </div> <!--11th drop down menu --> <div id="dropmenu11" class="drompmenudiv" style="width: 150px;"> <?php require(DIR_WS_BOXES . 'pages.php');?> </div> <!--12th drop down menu --> <div id="dropmenu12" class="drompmenudiv" style="width: 150px;"> <?php require(DIR_WS_BOXES . 'affiliate.php');?> </div> Any help that any of you can provide would be GREATLY appreciated. Naloomi
  9. Is there a contribution that allows a store to get SEO URL's without using the .htaccess file? One of the store's I manage does not allow the use of that file (ie, their server does not allow it). I've tried several of the contributions, but they all seem to utilize the .htaccess file. I've tried the 'built in & under development' SES URL that comes with osC, but I get blank pages when trying to use it. Any help or suggestions would be greatly appreciated. Naloomi
  10. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Using the 'standard' vs 'rewrite' format, you are correct. It adds the #morepics at the end. http://nalsworkshop.com/product_info.php/-p-212#morepics However, when using the 'rewrite' format the links are: http://nalsworkshop.com/-p-212#morepics.html Any help would be greatly appreciative. Thank you in advance. Naloomi
  11. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    First off, sorry about the double post. FF hiccuped on me. I have reset the cache multiple times. I'm still getting the same link of: http://nalsworkshop.com/-p-218#morepics.html I have even gone so far as to delete the cache. It has not helped fix the link problem. Naloomi
  12. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I've made this change, and the link still comes up as: http://nalsworkshop.com/-p-218#morepics.html I've done a test and when I put the link as http://nalsworkshop.com/-p-218.html#morepics it works the way it is was prior to installing USU5. Here is my code right now: <?php if (MORE_PICS_LINK_CSS_IMAGES == 'true') { //echo '<a href="' . tep_href_link (FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params() . '#morepics') . '">' . tep_image (DIR_WS_IMAGES . $products_main_image, $product_info['products_name'], (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_WIDTH), (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; echo '<a href="' . tep_href_link( FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params() ) . '#morepics' . '">' . tep_image (DIR_WS_IMAGES . $products_main_image, $product_info['products_name'], (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_WIDTH), (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; } else { ?> Naloomi
  13. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I've made this change, and the link still comes up as: http://nalsworkshop.com/-p-218#morepics.html I've done a test and when I put the link as http://nalsworkshop.com/-p-218.html#morepics it works the way it is was prior to installing USU5. Here is my code right now: <?php if (MORE_PICS_LINK_CSS_IMAGES == 'true') { //echo '<a href="' . tep_href_link (FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params() . '#morepics') . '">' . tep_image (DIR_WS_IMAGES . $products_main_image, $product_info['products_name'], (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_WIDTH), (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; echo '<a href="' . tep_href_link( FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params() ) . '#morepics' . '">' . tep_image (DIR_WS_IMAGES . $products_main_image, $product_info['products_name'], (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_WIDTH), (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; } else { ?> Naloomi
  14. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    I believe the link is <?php if (MORE_PICS_LINK_CSS_IMAGES == 'true') { echo '<a href="' . tep_href_link (FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params() . '#morepics') . '">' . tep_image (DIR_WS_IMAGES . $products_main_image, $product_info['products_name'], (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_WIDTH), (MORE_PICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':SMALL_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; } else { ?> Here are actual links from my store: Before USU5: http://nalsworkshop.com/product_info.php?products_id=218#morepics After USU 5: http://nalsworkshop.com/-p-218#morepics.html I appreciate that are trying to help with this. Thank you very much. Naloomi
  15. Naloomi

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    USU 5 & More Pics 6 Advanced. I have installed More Pics 6 and everything works fine up until I install USU 5. USU 5 works fine as well after install with a single 'minor' hiccup that, according to kymation, is a problem with the rewrite code used in USU 5. Here is what he is saying: If I disable USU 5, More Pics works correctly (it simply refreshes the page on page load). What would need to be changed in the rewriter rule to correct the image link? Thank you for all your help. I love USU 5 and I love More Pics, so I'd hate to have to choose between them. But I do not want my customers who 'click' the image instead of hover (which I'd prefer they COULDN'T click, but C'est la vie) to go to a ERROR 404 page. Naloomi
  16. Naloomi

    SEO URL's WITHOUT .htaccess ?

    Yeah, I've looked at that one, but it requires PHP 5+ . The server in question has not updated beyond PHP 4.3.11 Naloomi
  17. Naloomi

    Recover Cart Sales

    Okay, after a brief search through this topic, I don't see a solution to my problem. The install seems to have gone through okay. Everything displays well when I do the check, but it will not e-mail out on the test account. After pressing e-mail it seems to refresh the page and show 'Uncontacted' as still checked. Any help would be greatly appreciated. Naloomi
  18. Naloomi

    Ultimate Download

    I've tried to use your store to get the contribution in question (and to see how it works before installing it) but it will not let me create an account. I keep getting the error to choose a state from the pull down menu, but there is no state pull down menu to choose it from. Naloomi
  19. Naloomi

    [contribution] Simple Template System (sts)

    While I have not done that specifically, I have taken the stsdynamenu file that I got from Sounds Good Productions earlier today, copied the files directly from the zip file to the virgin osCommerce files, replacing the original files with the changed ones from within that zip file. Naloomi
  20. Naloomi

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Okay, I am having an issue with STS and dynamenu when doing vertical flyouts. I have FINALLY gotten these two contributions to work together with flyouts (may have been working before, cause I just noticed something). Here is my problem: The flyout menu appears in the wrong location!!! But only when I'm using a template. When not using a template, it flys out correctly. The flyout is starting at the VERY BOTTOM of the page, on the far left hand side. Outside of where ANYTHING should be located. Now, this only happens when using a STS template (I've tried several, all with no luck). Any help or tips would be appreciated. I've used firebug to try and find the problem and it is showing that the 3 DIV ID's for the 3 primary categories (new test OSC shop) show up after the footer. Please help!! You can see the test store http://nalsworkshop.com/chaosorc/index.php Naloomi
  21. I've been trying to do that. I 'believe' that this is when they are grabbing the image. $products_new_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_image, p.products_model, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, p.products_date_added, m.manufacturers_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . $languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id order by p.products_date_added DESC, pd.products_name"; I've changed the 'p.products_image' to 'pi.image_filename', but that did not work. Gave me an error in the code itself. I am looking at other pages. I'll look at reviews.php and see if that steers me in the right direction. Naloomi
  22. I'm a dealer at a convention this weekend and I am trying to print off a catalog of my wares for the con. Because I am using the More Pics Advanced it says there is "The product "XXX" has no picture. I use the generic picture: no_picture.jpg". I know the images are there, and so I'm hoping you can help me redirect the contribution to the images. The catalog one I'm using is PDF Catalogs v.2.0.1 for osCommerce v.2.2 MS2 Please help!! Naloomi (P.S. - No luck on image sub-directories yet)
  23. I believe that you are entering the date incorrectly. Verify that you are entering the date MM-DD-YYYY. Naloomi
  24. I haven't had the problem that you are having, but see if the updated file that I uploaded helps any. Naloomi
  25. Thank you. Your fix is working beautifully. I'll look at a couple of the subdirectory changes and see if I can get them to work with your wonderful contribution. I'll let you know if I have any luck. First one I'm going to look at is http://addons.oscommerce.com/info/3873/v,22 It says it can work with yours, but the image directory is showing the 6 image upload, whereas I'm using the advanced version of More Pics and so I am unsure if it would work (not to mention your latest change is after their latest change). Naloomi
×