Jump to content

alea

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alea


  1. Hi,

     

    I installed the Google site map as per the instructions, ran the SQL, and tried running the alternate. I have STS, the newest Ultimate SEO, Wishlist, Headertags SEO. I think that's it... With the errors turned on this is what it shows:

     

    Opening /sitemapproducts.xmlFS_CAT /hsphere/local/home/daniel0/isenkraemmeren.web.surftown.dk/catalog/Server http://isenkraemmeren.web.surftown.dkSave Path /WS_CAT /catalog/ ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!

     

    Opening /sitemapcategories.xmlFS_CAT /hsphere/local/home/daniel0/isenkraemmeren.web.surftown.dk/catalog/Server http://isenkraemmeren.web.surftown.dkSave Path /WS_CAT /catalog/ ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!

     

    Opening /sitemapindex.xmlFS_CAT /hsphere/local/home/daniel0/isenkraemmeren.web.surftown.dk/catalog/Server http://isenkraemmeren.web.surftown.dkSave Path /WS_CAT /catalog/ ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!

     

    Array

    (

    [QUERY] => Array

    (

    [PRODUCTS] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 27

    )

     

    [CATEOGRY] => Array

    (

    [sTATUS] => success

    [NUM_ROWS] => 21

    )

     

    )

     

    [sAVE_FILE_XML] => Array

    (

    [0] => Array

    (

    [file] => /sitemapproducts.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [1] => Array

    (

    [file] => /sitemapcategories.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    [2] => Array

    (

    [file] => /sitemapindex.xml

    [status] => failure

    [file_exists] => false

    )

     

    )

     

    )

     

    Any ideas? Thanks for the help!

    Alea


  2. Hi,

     

    I checked my installation -- everything is working good there.

     

    I don't know what are .htaccess lines?

     

    I discovered today that there are two different Ultimate SEO programs -- one written by Chemo and another written by FWR Media. I have the one written by FWR Media called ULTIMATE Seo Urls 5. Does this version of Ultimate SEO conflict with STS?

     

     

    Another question:

    I want to change the layout of the "catalog/index.php?cPath=23_122" pages. It is where all of the products are listed -- for some reason in rows (weird because none of the other oscommerce pages are like this one - specials, catagory pages, etc). Do you have an index page already setup that alters this page?

     

    Thanks for the help!


  3. Hi,

     

    I have looked through all of the pages and from what I can tell is that the guy whole wrote the Headers add-on uses hardwired links and when you have a addon that changes the links problems are caused. Which must drive those who do follow the standards nuts....

     

    I don't know php that well to go through his code by myself and change it to the oscommerce standards.

     

    Can you help me with this?

     

    Thanks


  4. Hi Jack,

     

    I have installed HeaderTags_SEO_V_3.1.5, STSv4.5.8, and ULTIMATE_Seo_Urls_5.

     

    The problem I am having appears to be with Header tags. From what I can understand on the other contritbution forums for the other two add-ons is that you have code that uses "hard-wired" links and since the links are changed with Ultimate SEO 5, they don't play well together.

     

    How do you change your code from being "hard wired" urls to the oscommerce standards?

     

    Thanks


  5. Hi Bill,

     

    I don't have "user friendly urls" turned on.

     

    I have Ultimate SEO 5 and STS installed. Have you heard of any problems of them working together? When I have Ultimate SEO 5 turned OFF the product_info.php.html pages work. And when Ultimate SEO 5 is turned ON the product_info.php.html pages DON'T work.

     

    Please help!


  6. Hi,

     

    Like I said, all of the template file pull great when Ultimate SEO is turned off. When it is on, they don't. Why would the admin settings for the STS be causing problems when the product_info.php pages work when Ultimare SEO is turned off?

     

    The settings....

     

    Default template (v2.1.1)

     

    Use Templates?

    true

     

    Code for debug output

    debug

     

    Files for normal template

    sts_user_code.php

     

    Base folder

    includes/sts_templates/

     

    Template folder

    store

     

    Default template file

    sts_template.html

     

    Use template for infoboxes

    true

     

     

    Index template (v2.0.0)

     

    Use template for index page

    true

     

    Files for index.php template

    sts_user_code.php

     

    Check parent templates

    true

     

     

    Product info templates and content templates (v2.1.0)

     

    Use template for product info page

    true

     

    Enable STS3 compatibility mode

    false

     

    Files for normal template

    sts_user_code.php

     

    Files for content template

    sts_user_code.php;product_info.php

     

     

    The popup is not turned on.

     

    Thanks!


  7. Hi,

     

    I am having two problems, both problems go away when I turn off Ultimate SEO 5 and then are back when I turn it on. I would really like to use this program, as it is really cool!

     

    Background: I have installed STSv4.5.8, Ultimate SEO 5.0, and HeaderTags SEO V 3.1.5. I started with a clean install of oscommerce, dropped STS directly over it (so their shouldn't be any mistakes with that part) and then altered the various many pages for the other two. So far all of the programs are working well except....

     

    Problem: With STS you can alter the product_info page so that you get it to look the way you want it but it uses the c path which Ultimate changes. Also the popup boxes work, but something else pops up instead of the picture, again, I am pretty sure it is because STS pulls from the c path and the c path has been changed.

     

    Any clues?

    Thanks to all of the many people who help the people like me who don't have a clue!


  8. Hi,

     

    No, the admin is and has been set correctly for STS. I have tested it again because you asked.

     

    When the Ultimate SEO is turned on, the product pages and the popup images don't work. (the popup does but it pulls something other than the actual image. Given the problem, this actually makes sense because the URL isn't pulling correctly).

     

    Any idea on how to correct this?

     

    Thanks!


  9. Hi

     

    I am having two problems with my oscommerce site:

    I have STS STSv4.5.8 installed, ULTIMATE Seo Urls 5, and HeaderTags SEO V 3.1.5.

     

    Problem 1: The products_info.php.html isn't working. I think I have everything set up as the instructions say. I have put "product_info.php.html" in all of the folders under full and test. I installed STS on top of a fresh copy of oscommerce, so there shouldn't be any mistakes with the installation.

     

    Anyone have a solution?

     

    Problem 2: Popups isn't working properly. It comes up but with a blank template page -- has the header,etc and the left column tags showing... but no picture.

     

    Thanks!

×