Jump to content

eyal_barouk

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eyal_barouk

  1. eyal_barouk

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Thank you so much for your answer! I will continue this topic in http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=341368 I hope you don't ,mind but I have quoted you there.
  2. eyal_barouk

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    My test site is at http://www.colors-etc.com/catalogtest/index.php I have PHP Version 5.2.9 Thank you,
  3. eyal_barouk

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi, I can't seem to get ULTIMATE Seo Urls 5 to work for me. (RCA2) installer.php went fine and all code replaced and uploaded. If "Choose URL Rewrite Type = rewrite" - (I understand that I have to use rewrite because I have Header tags SEO installed) the page gives an error : "Redirect Loop" If "Choose URL Rewrite Type = standard" the I get the "FWR MEDIA - Page not found" message. When Setting Enable SEO URLs?=false, I get products missing images and 0.00 for prices This is the second attempt of installing it and with the same results. Confused, Thank you, Eyal
  4. eyal_barouk

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi, I'm in the process of installing this impressive contribution and I have general problem: My store is Multilanguage store (hebrew,english,arabic) 1.The site always reverts back to the English language. I can start with Hebrew on a such as: http://www.my_store.com/catalog/index.php?language=en but when clicking a category link the path changes to: http://www.my_store.com/catalog/index.php?cPath=1 At this point the language is still Hebrew, but if I wait for a while an hit "Refresh" the store will jump back to English, regardless of Default language settings. 2. As a result of 1. wouldn't that cause me trouble with google indexing? - If a page will always be indexed without the ?language= parameter Customers will never be able to reach my Hebrew or Arabic pages directly from the Google search. So: I would like to display all links with the language parameter, no matter where: http://www.my_store.com/catalog/index.php?...amp;language=he Can this contribution help me with that? I have posted this question in two more places but got no answer and a little at lost here. Please, Thank you,
  5. eyal_barouk

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, I have a general question, which I'm not sure where to place. I have tried on the General forum but got no replies. Since you are involved in so many contributions, and since you reply in such great patience, I thought you might be able to shed some light on the matter. I don't believe this wasn't mention before but I have been looking and looking and couldn't find the right answer/contribution. I have a Multilanguage store (hebrew,english,arabic - soon) with three problems. 1.The site always reverts back to the English language; I can start with Hebrew, for instance: http://www.my_store.com/catalog/index.php?language=he but when clicking a category link the path changes to: http://www.my_store.com/catalog/index.php?cPath=1 At this point the language is still Hebrew, but if I wait for a while an hit "Refresh" the store will revert back to English, regardless of Default language settings. 2. As a result of 1 - wouldn't that cause me trouble with google indexing? - If a page will always be indexed without the ?language= parameter Customers will never be able to reach my Hebrew or Arabic pages directly from the google search. 3. I guess this is also true for sitemaps. I have tried the google XML siute map but I understand that it doesn't produce the language parameter too (I created the special language-xml file manually based on the xml sitemap ). So: I would like to display all links with the language parameter, no matter where or when: Can Ultimate Seo Urls 5 solve my troubles?
  6. eyal_barouk

    Header Tags SEO

    Got it to work! and I see the category name combined with the title. I didn't realize that I need to select "Show all pages" to display the sort order boxes for index.php Thank you again for your time and fine contributions.
  7. eyal_barouk

    Header Tags SEO

    I even went and completely replaced my modified index.php and includes/header_tags.php with original ones from the package - still no go. In "Page control", if I remove the "Default Tags -> title:" for the index.php then I see ONLY the category name in the title. All the boxes are checked in the page control but I'm sorry, I didn't get the "insert an order (1,2,3,4, etc...)" part. Thank you so much for your help & patience!
  8. eyal_barouk

    Header Tags SEO

    Category name doesn't show in the page title. Thanks you Jack. I have done what you suggested but still I don't see the category name title. I have just noticed that my index page has the -- in the title too, so some description is missing there too, I think. With that, the product page, product_info.php?cPath=24&products_id=67 for instance, is showing the full title (with product name) as expected. thanks,
  9. eyal_barouk

    Header Tags SEO

    Hi, I have installed Header Tags SEO V 3.0 from catalog_for_new_shop_only_RC2 I have this great contribution up and running. All my tags are filled and the 'test' runs fine. Problem: I don't see the category name in the title when showing the category root on the client side. instead I get: -- I checked the categories_description table and all the tag fields are filled. I have tried all of the admin->"Display Category Parents in Title and Tags" options but it doesn't seem to matter. I checked and rechecked the installation and all seems fine. Can you please advise? I'm not sure where else to look. Thank you, my shop if you may http://www.colors-etc.com/catalog
  10. Got them to work together! It was actually pretty easy once I started reading the code instead of blindly bulk copy/paste it as I did with all the other contributions I have installed. Thank you so much for your help.
  11. Hi Jim, thank you for this quick reply. I did take it one at a time and I only got stuck in this part. I found that, on the part I have posted, (Removed?) that each contribution works fine on it's own but not together. I have to admit that I gave up after a short struggle - I didn't want to mess up the code not being sure exactly what it does; plus, I thought maybe some one else got this problem and so maybe an official solution might be posted to the community benefit. My Problem is not a critical because I don't update the tags from the category section anyway. Just wondered for perfection sake.
  12. Hi, I have it installed and running - I love it. very nice! I'm having trouble using this contribution along with the excellent Header tags SEO module http://addons.oscommerce.com/info/5851/v,22 Mainly (but not sure) in admin/categories.php After installing both contributions I get the code around line 976: if (isset($HTTP_GET_VARS['search'])) { $search = tep_db_prepare_input($HTTP_GET_VARS['search']); /*** Begin Header Tags SEO ***/ /* $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id, c.sort_order, c.date_added, c.last_modified, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_desc_tag, cd.categories_htc_keywords_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and cd.categories_name like '%" . tep_db_input($search) . "%' order by c.sort_order, cd.categories_name"); } else { $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id, c.sort_order, c.date_added, c.last_modified, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_desc_tag, cd.categories_htc_keywords_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = '" . (int)$current_category_id . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by c.sort_order, cd.categories_name"); /*** End Header Tags SEO ***/ // Categories images box $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, cd.categories_description_front, c.categories_image, c.categories_image_front, c.parent_id, c.sort_order, c.date_added, c.last_modified from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and cd.categories_name like '%" . tep_db_input($search) . "%' order by c.sort_order, cd.categories_name"); } else { // Categories images box $categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, cd.categories_description_front, c.categories_image, c.categories_image_front, c.parent_id, c.sort_order, c.date_added, c.last_modified from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.parent_id = '" . (int)$current_category_id . "' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by c.sort_order, cd.categories_name"); } In this state I get an error about the "else" command being out of place. I have ended up //unmarking the Header Tags SEO part in these lines. Is there a solution for this? Thanks you, Eyal
  13. eyal_barouk

    Printable Catalog and SPPC

    Found the solution at last!: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...rt=#entry845672
  14. Hi, I have installed and working on v 2.2: 1. Printable Catalog Printable Catalog v3.0 MS2 2. SPPC 4.2.2 My problem: When a user,who is not in the Retail group, prints a catalog he will always get the Retail group prices in his print. I am talking only on the printable Catalog, not the cart or any order total - they work fine as far as I can see. (I don't see the TAX ever since I have installed SPPC but that's for another topic...) Can you recommend a fix or another contribution that will print a nice catalog? I need the print for my Salesmen to hand over to customers. Thanks you so much in advance, especially the amazing contributors! I wish I was at a level to solve this myself; I tried but got confused and scared. yours humbly, Eyal How about an Open Source Car?
  15. Thank you matthell, I have installed your solution, but not sure what the problem was, and what it came to solve :-) Can anyone explain? I don't see any noticeable change in my Category Images behaviour. No disrespect, but I would like to know if the author approves of this fix. Thank you,
  16. Great! Thank you so much Jim. You were right, I have way to much text going on in my grid now. Time to rephrase some descs I guess... I would only suggest, if you will allow me, to place the new code after the link closing tag: $info_box_text .= $category['name']; $space_above = true; } //if (CATEGORIES_IMAGES_BOX_SHOW_NAME $info_box_text .= '</a>'; // Show the products description if selected in Admin if (CATEGORIES_IMAGES_BOX_SHOW_DESCRIPTION == 'True') { if ($space_above == true) { $info_box_text .= '<br>'; } // if ($space_above $info_box_text .= $category['description']; } //if (CATEGORIES_IMAGES_BOX_SHOW_DESCRIPTION so the description will not show as a link. Thanks again, Eyal.
  17. Hi, I have installed and have it working. Looks great! Problem: I don't see the description for the category image in "Box style = Grid" mode. Switched to "Box style = Rows" and I can see the desc. Is there a way to display desc in the grid mode? What a great contribution! Thank you, Eyal
  18. eyal_barouk

    Where is the description

    Dear moderators, Can you please delete this topic. Posted by mistake. Thank you,
  19. eyal_barouk

    Where is the description

    Hi, I have installed and have it working. Looks great! Problem: I don't see the description for the category image. I have placed a description on the Admin part. I'm sure I'm missing something silly... What a great contribution! Thank you, Eyal
  20. eyal_barouk

    Where is the description

    Oh' to answer my own question with another one: I couldn't see the description because I was in "Box style = Grid" Switched to "Box style = Rows" and I can see the desc. Is there a way to display desc in the grid mode? Thanks,
  21. eyal_barouk

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Got it to work!!! Thank you so much for your time and patience. There is no problem. I just didn't set the tax areas corectly. SPPC and OsCommerce Rocks! With love,
  22. eyal_barouk

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    I have "display prices with tax"=true on both store and customer group Group's tax exempts is set to false. And still it doesn't work - baffled.
  23. eyal_barouk

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Thank you for your answer Jan. What I did: 1. In Customer groups setting, edited the group and selected: "Set order total modules for the customer group" and checked all boxes. 2. I went to the customer details. In there I selected "Use settings from Configuration" for all modules. Still no luck. The tax still doesn't show.
  24. eyal_barouk

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hi, I have installed SPPC 4.2.2 - it is working fine on all levels. but ever since that I have lost the visibility of the VAT tax attached to each product. I am stuck with this for a long time now and cannot figure it out. I went through everything and read several articals, but nothing. Please, can you help? I'm Desperate! Thank you for all the great work!
  25. eyal_barouk

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    I would like to use the printable catalog for the convenience of our sales team, so they can login as the customer/group and have his catalog ready to print or mail with the groups prices. Thank you so much, Eyal
×