Jump to content

raiwa

♥Ambassador
  • Content count

    3,979
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    135

Posts posted by raiwa


  1. 23 hours ago, radhavallabh said:

    Hi , Thank you for this wonderful addon;

    I use Oscommerce 1.0.5.0 Phoenix with multiple languages- English, German, Spanish

    I face a issue the products shown in the recently viewed are in all 3 languages together..

    When I view the catalog in English----The recently viewed addon shows a product in english, german and spanish in 3 separate boxes of the row.

    Please help on how to fix it;

    Regds./

    radhavallabh

    Hello,

    I checked on my multilanguage test store and all shows correct.

    Can you please post a screenshot and/or PM the link to the store.

    rgds
    Rainer


  2. 35 minutes ago, cinolas said:

    That would be a nightmare @raiwa, my installation is highly customized. I understand that the problem is in my customizations, and not in your code. As such, your help is beyond supporting your contribution. My problem is seemingly simple though: The attribute data is in the database, I just need to make it display on the page.

    I don’t mean to revert on the whole site, only on the page where you have the issue. As you have it already quite localised, it shouldn’t bee so much. I can’t help you further not knowing your mods.


  3. There is no problem using $_POST.

    I thought you were using the wrong Phoenix version.

    If your version states it is for GOLD, there is no reason to update. Use all files and code from your original package.

    I believe you have a problem with additional modifications or another add on you have in your store.

    Revert temporary all other mods and try to find what produces the problem

     


  4. 4 minutes ago, ce7 said:

    @raiwa

    Hi Rainer

    I installed this addon on CE, it was working, and when something wrong with configuration, fixed it, and after that, two situation happened.

    one is like this
    image.png.8881c20ecb291bb2f1e3bb3d7fb963eb.png

    the other one is installed but nothing show on the front page at all.

    Can you please kindly tell me what possible reason to cause this?

    Many thanks! Lyn

    Sorry, I do not understand. Please be more precise. Which OScommerce and Store hotline exact versions ?


  5. Hello Nicolas @cinolas,

    Please use the correct version for GOLD. The latest Phoenix version is not compatible with GOLD

    The highest available version for GOLD is the version included in QTpro CE Phoenix 6.0.0.

    Please use the files in the folder "2.3.4.(1.) EDGE"

    - check the modifications in the shopping cart section in includes/application_top.php
    - check and remove temporary other third party modifications/addons

    Sorry, I have no Gold test installation any more, so I can't give more specific advice. But I know that it works without problems with Gold.

    rgds
    Rainer


  6. Hello Corey,

    You could just add a check if the customer is wholesaler to the checkout payment Points module and disable it. This will disable the possibility to redeem points.

    If you would like to disable all info modules and the earn procedure, as well as the info in order mails etc, I'm afraid you'll have to add this check to all point &reward modules/hooks.

    rgds
    Rainer


  7. 3 hours ago, ce7 said:

    @raiwa

    Thank you very much for the addon. I installed on CE version. I also installed admin cost & margin, and get this warning:
    Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_CONTENT_QTPRO_STOCK_BUTTON_ENGLISH in /home/mywebsite.com/admin/categories.php on line 1304

    
                //++++ QT Pro: Begin Changed code
                $contents[] = array('align' => 'center', 'text' => tep_draw_button(IMAGE_EDIT, 'document', tep_href_link('categories.php', 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $pInfo->products_id . '&action=new_product')) . tep_draw_button(IMAGE_DELETE, 'trash', tep_href_link('categories.php', 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $pInfo->products_id . '&action=delete_product')) . tep_draw_button(IMAGE_MOVE, 'arrow-4', tep_href_link('categories.php', 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $pInfo->products_id . '&action=move_product')) . tep_draw_button(IMAGE_COPY_TO, 'copy', tep_href_link('categories.php', 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $pInfo->products_id . '&action=copy_to')) . tep_draw_button(constant('MODULE_CONTENT_QTPRO_STOCK_BUTTON_' . strtoupper($language)), 'clipboard', tep_href_link('stock.php', 'product_id=' . $pInfo->products_id)));
                //++++ QT Pro: End Changed code 

    how can I fix this warning?

    Many thanks!  Lyn

    You have to install the QtPro product options content module.

    Instructions:

    3a. [mandatory] In Admin =>Modules => Content[product_info] install and configure the module "QTPRO Options".
    3b. [mandatory] In Admin =>Modules => Content[product_info] uninstall the core module "Options and Attributes".


  8. Hello @tmcca,

    Most of your concerns have already been discussed in this thred. But I'll do again:

    3 hours ago, tmcca said:

    in the customers.php has zero customers shouldnt this show guests?

    In this version giuest accounts are auto deleted on checkout success. Only in some specific cases this does not happen:

    - the customer doesn't back from and external payment service
    - the customer does not continue browsing in the store and closes immediately the browser tab/window when arriving on checkout_success.php

    For these cases the guest account is listed in admin/customers.php with the guest flag. Like this the store admin can see them and delete them manually. But it is not necessary to delete them.
    If a customer tries to checkout again as guest with the same email address, the old guest account gets auto deleted on the fly.

    Quote

    Also in stats_customers.php it shows nothing

    As there is no customer account stored in db, no statistics can be shown.

    Quote

    I am guessing each payment module you need to add PWA in example stripe, that correct?

    Only the payment modules which bypass the core order processing in checkout_procerss.php, like paypal standard and stripe.

    In the next verrsion I'm preparing for Phoenix 1.0.5.1 even this will not be needed any more.

    Please see also the discussions at the beginning of this thread for further info.

    rgds
    Rainer


  9. Hello @kanhsu,

    Just checked on my develop store Phoenix 1.0.4.4 and all works like expected.

    I tried with stock controlled attributes and uncontrolled attributes.

    Maybe you have no stock defined/available for the attributes combination you tried. There is an option to awhich doesn't let add the product to cart if no stock is available.


  10. 5 hours ago, philpla said:

    this is also my idea at the moment, but qt is not hooked, so this will endup in a major code change

    QtPro is 100% modularized/hooked on the public store side. Admin side has 3 modified core files:

    - admin/categories.php will be hooked in the next update, probably together with the mods in core functions (functions/general.php)
    - in products_attributes.php it is impossible to avoid core changes until the announced/planned overhoal of the attributes system.

    @philpla, if you go to include the attributes price support into qtpro, I'll be pleased to add it to the QtPro package. As there are already attributes stock combinations controlled, it shouldn't be too difficult.


  11. 1 hour ago, ecartz said:

     

    I don't know the answers to how PWA is supposed to work here.  I'll leave that for Rainer.  I'm just saying that yes, there are situations where PayPal may complete the payment more than a day later. 

    If you wanted a low risk way to handle this, you could change the email from user@example.com to user+{customer_id}@example.com (replace {customer_id} with the actual customer_id) rather than deleting the account.  That would make the email unique (from the database perspective) while still pointing at the same email account.  But I don't know if that's necessary or if PWA has some other way of handling things when a temporary account exists but the customer wants to purchase again. 

    There is no need to delete a guest account other than keeping the database clean. But it shouldn’t be deleted immediately for the case the client is still logged in and tries again to checkout. PWA can handle an existing guest account. It checks if the email exists and deletes the old account on the fly if it was a guest account.


  12. Hello Nicolas @cinolas,

    THis is a known incompatibility with the force cookie use setting in older Attributes manager versions. Are you really on version 1.0???

    It has been fixed in AJAX Attribute Manager BS 2.9.4

    In addition to revert the force cookie use setting, you'll need also to delete cookies and browser cache to fix it using your version.

    I would recommend you to update to the latest CE version:

    AJAX Attribute Manager BS 3.0.0.

     


  13. On 1/24/2020 at 9:42 PM, ''B'' said:

    Hello... back after I installed KissIt in July 2014,  I could have sworn that somewhere there was a button that I could click that would delete all thumbnails. If it did exist, I liked it because with our one-off product site we end up with thousands of thumbnail images persisting on the server for products that were sold long ago. I know I can go into the database and manually delete those thumbnails (which is what I've been doing for a while now), but I want someone else to be able to easily delete them and I don't trust anyone but myself in the database. Does this button to delete those thumbnails actually exist, or am I completely mis-remembering and there is no such thing? Could have sworn it was over at the website's OSCommerce Admin.

    Hello Brenda,

    You can find reset thumbs setting to delete all thumbs here:

    Admin : Configuration : Images : KissIT Reset thumbs

    I opened a new support thread for KissIt image thumbs here:

     


  14. 6 hours ago, dculley said:

    using Phoenix 1.0.4.3 not live yet

    Trying to get 'Optional Admin Installation' to work.  Followed all the instructions.  But seem to be missing a file.  After the upload of the modified files I went to admin - catalog - catagories/products and got the following error.

    image.thumb.png.c07f9810be151b096d38df138d38e64c.png

    Line 138 is :

    require_once 'includes/modules/kiss_image_thumbnailer/classes/Image_Helper.php';

    I don't see this file under classes. 

    Can someone help?  Please

    The " Support thread: http://forums.oscommerce.com/topic/388022-kissit-image-thumnailer/ " dos not work. 

    You have to upload a copy to your admin directory, see instructions:

    Quote

    1) Uploads

    Upload the uploads directory to your osCommerce Admin installation preserving the directory structure. No core files are changed or overwritten, these files are all new, so this action is entirely safe.

    Uploads/catalog/includes/modules/kiss_image_thumbnailer/all content..
    Uploads/catalog/images/no_image_available_150_150.gif
    Uploads/catalog/images/watermark.png

    To:

    [catalog]/admin/includes/modules/
    [catalog]/admin /images/no_image_available_150_150.gif
    [catalog]/admin /images/watermark.png

    NOTE: files are identical for catalog and admin.

    Quote

    I don't see this file under classes. 

    What do you mean by "under classes"?

    catalog/admin/includes/classes/
    or
    catalog/includes/classes/
    or
    catalog/includes/modules/kiss_image_thumbnailer/classes/
    or
    catalog/admin/includes/modules/kiss_image_thumbnailer/
    classes/

    Please post complete paths.

    The correct path for admin installation is:
    catalog/admin/includes/modules/kiss_image_thumbnailer/classes/

     

×