Jump to content

Lgn.Magic

Members
  • Content count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lgn.Magic

  1. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    Hello Jack, As always, fast and smart!! The piece of code you posted is working like a charm. Both specials and normal prices are now displaying correctly in the table. Double check me on a fresh install to make sure it's working, if you're going to post the change on the contributions sections since i've a heavily moded store. Thank you again for your time and work. you're THE man :) Regards, Fabien.
  2. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    Hello Jack, After sometimes gone, i've decided to give another shot to that prob and see if i can find a solution myself. Actually i've come across "a partial solution" I can now have the specials price show correctly in the table of this contribution, but i still have a problem with else/if when writing the last part for the non specials prices. I explain a bit better. actually this is what i've for showing special price correctly. I changed if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] - $products_options['options_values_price']); } to if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) { if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($new_price + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($new_price - $products_options['options_values_price']); } } That way any special price is showing correctly. But there is code missing wich get the non specials price and this is there i've the problem. If i code something like if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) { if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($new_price + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($new_price - $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] - $products_options['options_values_price']); } } } or any other way, like changing order like if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) { if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($new_price + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($new_price - $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] - $products_options['options_values_price']); } } } or some other i've tried, i always end with a syntax error on the second or third } else { I believe error is not big and it shouldn't be hard...im just not good enough to understand wich caractere or word is badly formatted or what is missing. Also such code "i written" is probably pretty badly written for a php coder wich know exactly what he is doing. But if u have any suggestion to write second part, i ll take it. Right now i can make works specials price wich is only the first part of code (first two $price_with_attribute =), but after thatanything i try else get syntax error on else or show me normal price with 0. so i must have mistake somewhere. i've advanced some on this issue, so i thought i may send something here, and u may be able to give some suggestion Thank you for your time Fabien
  3. Lgn.Magic

    Header Tags SEO

    As always thank you for your fast answers! You're just a MUST for this community. Accept my congratulations for your hard and amazing work. I Will be looking for next version, that would definitly be helpfull and save time for multi languages stores. Have a good day, Regards!! Fabien.
  4. Lgn.Magic

    Header Tags SEO

    Hello Jack, The Fill Tag is great feature, but shouldn't it be considered to be language compliant? I mean i've 2 language on my store, and when adding produts,i usually have my french title,description,keywords different from english one, since i write them in 2 language. not good to write shoes in english in a french description for exemple. Having the option to fill tags depending of language installed on shop would be great, so u can enter a french description in 1 box and one in english on the other (french/englsih in my case). and then fill tag for a whole categorie and both languages. exactly as when u do it manually when adding products, you have a box for meta title for each language 1 of each for meta description and so on.
  5. Lgn.Magic

    SiteMonitor

    my phpmyadmin folder is htaccess and htpasswd protected. Also my hoster is one of the best, if not the best for my country. I think there server and hosting service is pretty much secured, they are really very profesional. although there always can be someway to try to enter with hacking. Nothing is a 100% secure. Anways, i'll try to follow your intruction and not skip that folder. ill try to install sitemonitor as u mentioned above. If i ever have problems to install a "2nd copy" of sitemonitor i'll try to contact them first since they got a pretty good contact support and they are oscommerce based so they know that open source very well. (so it can avoid making you more work answering me) If i ever have a recurring problem installing, i may come back to you for some infos. Thank you again !! have a good day. Fabien. PS: If i would exclude images folder, it could take away a large quantity of files and size, hackers can't use an image and modify it, since tehre is no code..but then if new files are injected there, i'll not be awarded of it right? exclude a folder both count for checking files alredy in (writed on reference file) but will also exclude that folder for checking new files in there. right?
  6. Lgn.Magic

    SiteMonitor

    Thankyou for your fast answer !! You always give so prompt reply, amazing !! I got an idea, im not sure if this is done on ever hoster, but on my root, my host created/added a phpmyadmin folder with all the files needed to run my domain, when i took my subscription. If i run site monitor with that folder excluded, it seems to run smoothly. If some people make hack attempts, it will/should be only on my shop files/folders (catalog or admin) ?? Or they are potentially could also make change on such folder like phpmyadmin wich would help them somehow to give access to something in the rest of the shop files. That folder is about 13Mo and have a lot of files, so as u suggested it may cause the problem since it's big Can i safetly exclude this folder from site monitor without making a "hole". I mean i'll not be able to see change in that folder if i exclude, so is it a potential problem? Thank you so much again !!
  7. Lgn.Magic

    SiteMonitor

    Hello Jack, I tend to ask this little question. I run into Maximum "execution time of 30 seconds exceeded" for all 3 task u can do with site monitor (not counting hack code checker) Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /....../includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 264 If i try to go to my vhost and change max_execution_time from 30 to 60 (or even highter) and go back to site monitor and run one of this 3 task, i end with blank page..with no error showing..but the task isn't completed.. Is that possible to delet or comment that whole function in sitemonitor_funtions.php ?? wich is where is the execution stop to line 264 is Or this will break out something? I cannot understand why by changing on myvhost to 60 sec or even more, end me with a blank screen on site monitor tasks on my shop back end. Im using php5 and register off btw.. Thank you for your time, Fabien. PS: Note that if leaving to 30, i can run site monitor manually, but i don't have a complete report, and at the end of page i got the execution time error...but anyways i cannot update or delet reference time with 30sec..only run site monitor is half working, but no sense to do it with a old reference file
  8. Lgn.Magic

    Sitemap SEO

    i found out....this was coming from <!doctype html....> Sitemap.php from this contrib has <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> and for exemple my index.php has : <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> So i changed code in sitemap.php to this instead of the first one, and my categories link is back to normal. i've absoluty no clue why such a minor difference could do such a bug, but it seems to have fixed my problem.
  9. Lgn.Magic

    Sitemap SEO

    hello jack, i just added this contrib on my store, and as last time i tried i've the same problem wich should be minor, but i cannot figure it out. once i add contrib everything goes well, but the font size of my categories box is changed, on www.domain.om/sitemap.php i end with my categories link in box categories with font size of 16 px...where in any other page i've it displayed as normal (10px). so i end up with a screwed left columm wich is way more larger than it should since bigger font resize width of my left column..i cannot understand why it's changing a font size by it's own on categories box wich has nothing to do with site map. i can provide you links so u can see for yourself. just ask for it, ill PM you links. thank you for your time
  10. Hello there, So if i understood correctly, if php server version is 5.0+ i need to install lastest mod ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media http://addons.oscommerce.com/info/6768 ?? because i've actually Ultimate SEO URLs v2.8 http://addons.oscommerce.com/info/2823 and studently, the rewrite stopped working as it was before. now instead having www.xxxxx.com/catalog/my-product-p33.html i've www.xxxxx.com/catalog/-p33.html every product names categories names and so on are gone, i've just got product id or category id etc... i think it's related with php version since i don't any other contrib thatg would break seo url. so simply if php version is 5.0+ i need ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media right? Thank you for your time!! Regards, Fabien.
  11. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    Jack, i've tried to add this contribution on a fresh install of oscommerce, and special price is not working in attribut table. It just show the standard price, not special. in if ($products_options['options_values_price'] != '0') { $products_options_array[sizeof($products_options_array)-1]['text'] .= ' (' . $products_options['price_prefix'] . $currencies->display_price($products_options['options_values_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) .') '; if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] - $products_options['options_values_price']); Nothing call any special price like the standard new price call you can find in default prod info if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) { $products_price = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; } else { $products_price = $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])); } so when u call the echo in table <?php echo $currencies->display_price($price_with_attribute, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])); ?> it's normal to me that no special price is shown, since there is nothing in the code that do it. could you have a look at it? i've tried several things, but can't get it to work right wich each attribut. i can get it to show special price, but it show same special price for any attributs, im missing something somewhere. thank you, Fabien
  12. Lgn.Magic

    [Contribution] U HTML Emails

    Yeah this is working, but when you have multi language installed...all orders proceceed by paypal will have emails sent in english (or whatever language u decide to write in require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/modules/UHtmlEmails/Standard/checkout_process.php'); change to : require(DIR_WS_LANGUAGES . 'english/modules/UHtmlEmails/Standard/checkout_process.php'); so a french customer will have an english mail....it's a bit tricky :( basically the problem is when returning from paypal on site, it doesn't creat good patch so you end with errors.. it search for includes/languages/modules/UHtmlEmails/Standard/checkout_process.php instead of where it's includes/languages/YOURLANGUAGE/modules/UHtmlEmails/Standard/checkout_process.php thats' why it creat a "failed to open stream: No such file or directory" i can't find out why...because the line is correct require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/modules/UHtmlEmails/Standard/checkout_process.php'); my only guess is that paypal is losing lauguage or something from time you click confirm and time it goes back to site after payment. ONE more issue with paypal and his bypass of checkout_process..... No one found at alternative change working without define a fixed language?? i would love to hear it. Thanx
  13. Lgn.Magic

    Optional Related Products, Version 4.0

    woups there is a mistake it's $attributes_values['products_price] instead of $product_info['products_price'] in those 2 lines... Somehow i can't edit my own post 30min after :s
  14. Lgn.Magic

    Optional Related Products, Version 4.0

    Basicaly, it shouldn't. code for prices u quoted is used only in that page..when if (RELATED_PRODUCTS_SHOW_PRICE == 'True') { is called if option is turned on. I did that change and it doesn't mess up anything else. i added a <br> before </s> <span class =....... so if special price it display in 2 line not 1... that way .$products_price_slave = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '<br></s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; instead of $products_price_slave = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; -------------------------- Also if some people are interested i did another change. <p></p> tags are used to get back to next line, but using that method, you have a blank space between each line. like $caption .= '<p>' . $products_name_slave . '</p>' . ""; so i changed it to $caption .= '' . $products_name_slave . '<br>' . ""; it do the same except there is no blank space anymore. If u want to do it too. Just change all occurences of '<p>' to '' and '</p>' to '<br>' and blank space between lines are gone.
  15. Hello, anyone has a solution for restocking problem with paypal standard payment... http://addons.oscommerce.com/info/5655 + 4.51b fix for payapl standard from surfalot nov 2008 http://addons.oscommerce.com/info/888 The fix for adjusting quantity is working good, but when we talk about restocking it's just a pain in the ass lol anytime an order is temp recorded in DB before processing payment, it do it correctly.....but once payment is done and you get back to site, instead of updating that same order line in ORDERS_PRODUCTS table to set the new status and add the products_attributs quantity in the last row. it just creat a new line instead updating the temp one....it do creat new line, but set order_id as 0 instead of order id....result, you have 2 line for an order, and when deleting an order and restocking, it use the temp line witch has products attribut to NULL...so it doesn't restock... http://img22.imageshack.us/img22/3835/dbor...oductstable.jpg First line is the temp order before paying...order_id raw correct....last raw products attributs to null (normal since it doesn't adjust stock before payment is done and u get back to the site) second line is after payment....attributs adjusted in last raw, but order id set as 0.... io cannot uderstand why it creat new line instead updating....or why it doesn't delet temp line and creat a new one with good order_id.. this is driving me crazy a little i hope anyone can help regards, Fabien
  16. i've a simple question. I've got everything working, it's just a security related question. got payapl standard http://addons.oscommerce.com/info/5655 update from surfalot 22nov2008 for qtpro http://addons.oscommerce.com/info/888 so everything works like a charm on all of my sandbox test's can complete whole order procedure, payement and have stock adjusted when back on the site. But..if customer doesn't return to site, statut isn't updated (from preparing paypal) stock isn't adjusted either... So here come a simple solution...jsut going to my payapl account preferences>preferences receiving payement on the site and adjust auto redirect to yes addind as url http://mydomain/catalog/checkout_success.php i've tested it and it work like a charm even on my local install...it redirect to checkout_success saying order has been made and received, empty the cart, update order status in admin and adjust stock.. but i'm just looking to make sure that adding such auto redirect with http://mydomain/catalog/checkout_success.php on my payapl account will not creat any security issues or any other problem? i mention that i've have SEO url too, but im not going to rewrite checkout success page anyways, so it shouldn't make any issue there i believe. just want to know what you guys think about this solution and the security.... Using that method, it's almost impossible to have a problem with a paid transaction (no stock updated, no status update and so on) the only problem is ppl hitting back button without make payment, so u'll have "ghost" order with preparing paypal status and no payment, but that an other story anyways :D and has nothing to do with y actual question
  17. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    Actually i have my top page product price commented since i don't wanna show I mean the top page one <td valign="top"><h1><?php echo $products_name; ?></h1></td> <td align="right" valign="top"><h1><?php echo $products_price; ?></h1></td> if i uncomment, my price show correctly the special price but not in table, so i thought it was coming from this contrib code lines my price code in prod_info is as follow if ($new_price = tep_get_products_special_price($product_info['products_id'])) { $products_price = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; } else { $products_price = $currencies->display_price($product_info['products_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])); } and the code part for price from ur contrib is if ($products_options['options_values_price'] != '0') { $products_options_array[sizeof($products_options_array)-1]['text'] .= ' (' . $products_options['price_prefix'] . $currencies->display_price($products_options['options_values_price'], tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) .') '; if ($products_options['price_prefix'] == '+') { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] + $products_options['options_values_price']); } else { $price_with_attribute = ($product_info['products_price'] - $products_options['options_values_price']); So normally, if i understand youe last post, u say your contrib should be calling, the special price if any in the table aswell?
  18. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    hello Jack, Im gone with my previous problem and i've got it fixed now. I noticed 2 things in this contribution u may want to be aware of: If adding a product to special, to offer promotion, table in product info will not display promotion price but default price. altough when u add to the cart disounted price is selected and all is ok so no bug from there. but i thought it may be be good to have price change in table of product attribut to promotion price. Also another thing with attribut display in table (prod_info) let's say there is 5 stock for A attribut..when a customer buy all the stock, it goes down to 0. but Option still in the table, the code to check out stock level in shopping cart (or wherever we add code for stock check, i don't remember exactly the page) is doing is job, and even if trying to add a quantity of an out of stock attribut, u can't checkout for it. but i thought it may be good to have attribut dispear from table when stock goes down to 0. Let me know if you can propose any solution to this 2 things Thank you for your time!! PS: I forgot to say thanx for your answers in Header Tag contrib theard. so thx :)
  19. Lgn.Magic

    paypal standard and auto redirection from paypal

    who said i was going to have several shop to my paypal account?? i'll have one oscommerce.com and ebay transaction wich goes trough the same paypal account...i don't think customers will get redirection to the url when buying something on ebay...or will they?? + paypal ipn is just not what im looking for, no integration for qt pro..it by pass checkout process so i've to hard code every change from checkout process to my ipn.php in ext/ folder and i don't have the skills to do it. with paypal standard i've directly the module ready to and just have 1 page to remplace for qt pro integration and stock adjustement..and it works EXACTLY the same as those paypal IPN since i tried both version..
  20. Lgn.Magic

    Header Tags SEO

    Hmmm ok thank you for info... I just tried to add the code to see how it display..since some time ago if i uncommented those lines, title price was going out of my box...i've modified my prod_info since that, and now it's seems to be shown correctly into my box... So i could eventually delet $rpoduct_info call into my box header and use header tag seo code change <?php echo mws_boxHeader ($product_info['products_name']); ?> to <?php echo mws_boxHeader (); ?> but i'd rather don't use the price line since i've got attributes and show the max price when i got different price for attribute is a little messy no problem if im not using h1 for price ....i just lose the advantage for h1 tag in price line, if i understood your post, right? Seems better to take advantage of the h1 tag use...but it shouldn't be such an "issue" for price...if at least i've it for title..no?
  21. Lgn.Magic

    Header Tags SEO

    hello there, i got a quick question, regarding product_info changed code. for my question is simple: I've commented out those 2 lines like this because im using graphical border command tip to box out my whole product info page. i've added command for title like this...so my product title goes in the top of that box, exactly like any colum right, left box have there title at top of it. will there be any problem if i don't add the mentioned code change for header tag?? all other product_info must change for header tag are done... the one changing meta and title lines at top of page and the other under <body> tag im not mentinioning social bookmark and currently viewing..but it's done also. but are not a Must to make header work on a specific page if i uderstood correctly. this seems to be working without the change in the first quote , i just want to make sure it won't cause any problems. Typically what is exactly doing that code change? im not sure exactly, i just see a simple change....deletiing class and adding h1 tag. Thank you for info! Regards
  22. Hello There, Im desesperatly searching for this and cannot figure it out after like 2 weeks (lol :D) Im looking for the command that is calling stock level per attribut...with QT Pro The Standard command to call the overall stock quantity for a product is <?php echo tep_get_products_stock($product_info['products_id']); ?> I just cannot find out how to call the stock quantity of each attributs from "Products_Stock" DB table (wich is used by QT Pro for attribute quantities) instead of overall quantity from "produts" DB table I need it for my product_info page, and i don't think i have any other code to add except that command. Just cannot figure how to write it.... Is anyone able to help me out writing that php echo tep_get_products_stock ??? Thank you
  23. Hello There, I've been installing this mod for attribut quantity, i fixed most of my problem with it i believe. http://addons.oscommerce.com/info/3302 But i still have a problem with restocking quantity attributs when deleting order. I've done the fix posted on contribution page. i did test to see if restocking was working after the fix it actually restock product quantity and attribut quantity. But if i ever do a test purchase and my order have more than 3 attributs for a same product. It doesn't restock everything correctly.. To be clear if i have, let's say 6 attribut, it will restock correctly only 3 out of the 6. rest is not restocked. The fix is supposed to be this one In admin\includes\functions\general.php change $order_query = tep_db_query("select products_id, products_quantity from " . TABLE_ORDERS_PRODUCTS . " where orders_id = '" . (int)$order_id . "'"); while ($order = tep_db_fetch_array($order_query)) { to $order_query = tep_db_query("select products_id, products_quantity, orders_products_id from " . TABLE_ORDERS_PRODUCTS . " where orders_id = '" . (int)$order_id . "'"); while ($order = tep_db_fetch_array($order_query)) { $options_query = tep_db_query("SELECT products_options_id, products_options_values_id FROM " . TABLE_ORDERS_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " LEFT JOIN " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " ON products_options_name = products_options LEFT JOIN " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS_VALUES . " ON products_options_values_name = products_options_values WHERE orders_products_id = '" . (int)$order['orders_products_id'] . "'"); $option = tep_db_fetch_array($options_query); tep_db_query("update " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " set options_quantity = options_quantity + " . $order['products_quantity'] . " where products_id = '" . (int)$order['products_id']. "' AND options_id = '" . (int)$option['products_options_id'] . "' AND options_values_id = '" . $option['products_options_values_id'] ."'"); i can't see what is going wrong in that fix Anyone able to help out?
  24. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    Ok, if interested about adding row in stock...i finally found out. i installed again contrib for attributs quantity http://addons.oscommerce.com/info/3302 Seems it's the best for me at the moment. i was able to fix most problem i had with that contrib. Even if i still have some, i believe ill fix it soon... Anyways, about adding in stock raw into ur contribution here code i added catalog/product_info.php on fist "<tr></tr>" wich drawing table title <td class="main" align="center"><?php echo TEXT_PRODUCT_INSTOCK; ?></td> and on the second wich display attributes info <td class="main" align="center"><?php echo $products_qty = $products_options['options_quantity']; ?></td> then in catalog/includes/languages/english/product_info.php (and in any languages used) define('TEXT_PRODUCT_INSTOCK', 'In Stock'); Although i don't know if such code works with other attribute quantity such as qtpro or other there can be. It does with this contribution and that one i mentioned at beginning of post
  25. Lgn.Magic

    Attribute Qty Product Info

    ok thanks anyways. I've been installing qt pro b4 i add it again, and the little things thats wasn't really good on this contrib are still there (i just forgot about them) i'll have to restore without QT pro i think....too bad it takes ages to merge this contrib on a modified store :( i've been trying different attribut quantity contributions including this one http://addons.oscommerce.com/info/3302 on last one, it would do the job for me but there as "several" bug wich is not what im looking for. alright any mod can't be bug free for sure. But would you have any attribut quantity contribution to suggest me i'm almost done changing all this things standard osc attribut doesn't do itself...i've sort order, reference for each attributs now table to show...eveything exactly as i wanted. BTW thank you for updating this contribution, you rox :D looking forward next version with dropdown :D my last step is attribut quantity, and i cannot get it to work properly :(...almost a month im working to make attributs works correctly Regards, Fabien.
×