Jump to content

Jack_09

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Hm surprised no one has mentioned this, being unable to set attributes I would have thought makes this addon obsolete. I'm talking about the admin here, not additional admin members.
  2. I installed this mod v2.3.1 on latest version of osCommerce oscommerce-2.2rc2a and now most of the tables in Product Attributes have disappeared giving an error for split_page_results.php on line 80. First table is there but table on right and tables in bottom half have gone. Anyone had this problem? I have no mods installed except Dynamic menu which doesn't include admin files.
  3. Well I just checked my email and it's sent the passwords lol. Some testing to do but looks like it's working OK.
  4. I've installed http://addons.oscommerce.com/info/1359, the forum discussion link is dead BTW. It's installed and working however I cannot edit the passwords for neither myself or members. I looked in the fixes and there is one relating to Cannot Edit Accounts Fix, however I looked in this file and the code is already there. I downloaded Administration Access level account with categories 2.3.1 FR. Does anyone have this working with oscommerce-2.2rc2a, if so what did you download? Or if anyone can explain what's going on here that would be great.
  5. Jack_09

    [Contribution] STS v4

    Hello I have two problems at the moment. I seperate them with line .. ________________________________________________________________________________ Here is the cart http://www.onlinewebsitedesign.net/portfol..._cart/index.php look to the right column. The gaps between the tables are caused by tables which are invisible. It's something to do with functions/sts.php, the browser code has .. <!-- start orderhistorybox //--> <!-- end orderhistorybox //--> Nothing in between which is what causes the padding. sts.php talks about stripping unused tables but it's obviously not doing it correctly if certain styles are used. ________________________________________________________________________________ Also the horizontal and vertical dropdown dynamic menu mod isn't working. The tree menu work but not the dynamic menu, works fine with default. I set sts_column_left.php to .. // Get categories box from db or cache if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) { echo tep_cache_categories_box(); } else { include(DIR_WS_BOXES . 'dm_categories.php'); } $sts->restart_capture ('categorybox', 'box'); Tree version works fine but others don't work. Mod is here http://addons.oscommerce.com/info/4228. Thanks for the mod, I really like it. Have customized systems in the past and always had to go digging for stuff to create a template, don't have to with this saves loads of time.
  6. Jack_09

    [Contribution] STS v4

    Hi please look at this topic http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...p;#entry1386076. It's a very strange issue and BTW the default oscommerce structure doesn't do this. If you have an idea please reply here quoting this reply.
  7. Jack_09

    STS infoboxes styling issue

    Here is the cart http://www.onlinewebsitedesign.net/portfol..._cart/index.php, look to the right column. The gaps between the tables are caused by tables which are invisible. It's something to do with functions/sts.php, the browser code has .. <!-- start orderhistorybox //--> <!-- end orderhistorybox //--> Nothing in between which is what causes the padding. sts.php talks about stripping unused tables but it's obviously not doing it correctly if certain styles are used.
  8. Hi, am using STS and have applied style to infoboxes. Problem is that when one table isn't selected it still renders some of the styling! For example I add 1px border around info boxes, if one of the info boxes isn't displayed it adds 2px margin where that invisible info box would normaly be if needed. I've tested and it's the 1px border (1x2=2), it's rendering border but really funny thing is it doesn't render the color of border. Any ideas?
×