Jump to content

Imi78

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Imi Snuggles
  1. Hi, i hadnt activated "prevent spider sessions" from the start, so now there are URLs in the google-index with the SessionID. I am looking now for a solution that works with ULTIMATE SEO. I installed this code by Chemo in the application_top: if ( $spider_flag == true ){ if ( eregi(tep_session_name(), $_SERVER['REQUEST_URI']) ){ $location = tep_href_link(basename($_SERVER['SCRIPT_NAME']), tep_get_all_get_params(array(tep_session_name())), 'NONSSL', false); header("HTTP/1.0 301 Moved Permanently"); header("Location: $location"); // redirect...bye bye } } But i think it doesnt work with the Contribution: Google gets the original URLs. Is there a solution that works with UltimateSEO?? I got so far some sugestions: - to change $add_session_id = true in the functions from true to false - to modify the robots.txt like this: "Disallow: /*osCsid=*" What do you think? Greets ImI
  2. Hi, i am having trouble with redirect-errors. Which Sitemap-Contribution works best with Ultimate SEO?? ImI
  3. Imi78

    Header Tags SEO

    Hello again! :rolleyes: Following problem: I installed the Contrib. on my XAMPP -> everything works fine! I copy the files to my "real" server and i get this error: Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /catalog/includes/functions/header_tags.php on line 60 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /catalog/includes/functions/header_tags.php on line 61 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /catalog/includes/functions/header_tags.php on line 62 60 $header_tags_array['desc'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['description'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); 61 $header_tags_array['keywords'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD . ' ', $sortOrder['keywords'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_KEYWORD); 62 $header_tags_array['logo_text'] = ltrim(tep_db_prepare_input(implode(' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION . ' ', $sortOrder['logo'])), ' ' . HEADER_TAGS_SEPARATOR_DESCRIPTION); The server uses mysql4, XAMPP uses mysql5. Could there be the cause for this error?? Greets ImI
  4. Imi78

    Header Tags SEO

    OK, got it! Its the line i quoted.... Greets ImI
  5. Imi78

    Header Tags SEO

    Hi, i am looking for the code to remove that "Currently Viewing"-Line. Am i right that it should be somewhere at the end of the product_info.php?? Maybe this one?? <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" align="center"><?php echo TEXT_VIEWING; ?> <?php echo '<a title="' . $header_tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $header_tags_array['title'] . '">' . $header_tags_array['title']; ?></a></td> </tr> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> THX btw for your contribution and support! ImI
  6. Imi78

    Header Tags SEO

    OK, I solved that issue by just copying the premodified file and making some small adjustments for the SEO URL Contrib. Now i have on the product_info pages this "Currently viewing"-Line right above the footer. Is there an option to turn that off? Couldnt find any.... Greets ImI
  7. Imi78

    Header Tags SEO

    Hi, i am currently testrunning this contribution on XAMPP-Windows before uploading it into my shop: The contribution itself works allright at the moment - header tags,descriptions etc. are OK. BUT, when i want to enter the catalog in the admin-panel i get this error message: Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\testshop\catalog\admin\categories.php on line 342 That line 342 reads as follows: tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $categories_id . '&pID=' . $products_id)); break; case 'new_product_preview': <- this is line 342 // copy image only if modified $products_image = new upload('products_image'); $products_image->set_destination(DIR_FS_CATALOG_IMAGES); if ($products_image->parse() && $products_image->save()) { $products_image_name = $products_image->filename; } else { $products_image_name = (isset($HTTP_POST_VARS['products_previous_image']) ? $HTTP_POST_VARS['products_previous_image'] : ''); } break; } } I did the TEST-Function: besides some messages from too short titles there was only this: Missing Code in File explain The Header Tags head code for the product_reviews.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_write.php file cannot be found. The Header Tags head code for the specials.php file cannot be found. Language Mismatch Error: explain Language ID 1 in default Header Tags table does not exist in the shops languages. Whats wrong? Greets ImI
  8. THX!! It works now! Now i just have to find a way of getting rid of those """"""""""""""""" in my product-descriptions..... :rolleyes:
  9. I just checked again: Its not the Date/Number-thing that went wrong. Excel opening .csv-files seems to use the tab/delimiter as default, so there is one big data-mess. Maybe i change the settings in the easypopulate.php to tab/delimiter as standard for the excel-save-mode.
  10. Yes, when i used the excel-save-output i got in the "model-number" section DATES instead of NUMBERS. Changing the cell-format didnt help, so i switched the excel-save off and opened the .txt-files which ask me prior opening which cell-format i want. That worked to get rid of the Dates but unfortunately it brought the problem with the """". Maybe its an option to do it in the excel-save method, change the file to txt, edit the file and change it back to .csv??
  11. Hi, here is my config: Settings & Info EP vers: 2.76h-MS2 osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a OS: Linux 2.6.27.7-grsec HTTP: Apache/1.3 (Unix) mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.8f AuthPG/1.3 FrontPage/5.0.2.2635 DB: MySQL 4.1.22-standard-log PHP: 5.2.6 (Zend: 2.2.0) Temp Directory: /kunden/240310_4202/web/biopur/catalog/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: on Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: tab Excel safe output: false Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: false My problem: I export, do some adds with EXCEL, and reimport. Then the product-description has changed, for example,from: <a href "mailto:xxxxxxxx"> to <a href""mailto:xxxxxxxx""> So, every export/import brings additional "". Whats wrong? Greets ImI
  12. Hello, i installed the add-on as supposed. But when i want to create an EP-file to download nothing happens. What maybe wrong?? Greets Imi
×