Jump to content

jlb922

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. jlb922

    [Contribution] SEO-G

    I had the same problem on a clean install and learned that $HTTP_GET_VARS is depricated in PHP5 change it to $_GET and it will work.
  2. jlb922

    Article Manager v1.0

    Jack- Thanks for setting me in the right direction. I found an error I made when commenting out code during the install. It works! It's great! Jeff
  3. jlb922

    Article Manager v1.0

    I would post a link but the site is still on my local machine. I don't think I was clear enough when I described what I think is the problem. The page displays without any of the site headers, navigation, etc. just a white page with the text on it. It also only says "displaying 1 to 5 of 5 articles" but only shows the first and when I click the link it brings up a blankpage (article_info.php?articles_id=2&osCsid=43gqs0b81iegcuobeh4ak50vn6) Jeff
  4. jlb922

    Article Manager v1.0

    I have recently setup my site and cannot get the last piece (Article Manager) working. The admin console works, I can see the articles box on the home page but when I click All Articles it takes me to articles.php on just a simple white page like this: ****************** All Articles Current Articles Displaying 1 to 5 (of 5 articles) Result Pages: 1 Below is a list of articles with the most recent ones listed first. Article 1 by Site Admin ******************** Can anyone offer advice on where/how to start debugging? Following are my installed components OSCommerce V2.2 RC2 STS 4.5.8 Header Tags 3.1.0 Article Manager 1.57_1
×