Jump to content

X_Defrag_X

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by X_Defrag_X


  1. Ignore the last post, i figured out that i forgot to add the constants to the language file.

     

    However. i got everything looking good. it accepts my tracking number links are all there.

     

    BUT. When i click to view it, it does the little "Contacting courier... Please Wait"

     

    and then it shows nothing. i dont even get the "cannot contact the server" or anything. just nothing except the "[X] Close" thing.

     

    I've got my start & grab code set to

     

    $StartGrab = '<html>';
    $EndGrab = '</html>';

     

    So it should just show me everything.

     

    Any ideas?

     

    Cheers,

    Reece

     

    I've fiddled a bit more and i can now get...

     

    "Couriers Please - EZYTRAK� Tracking results function MM_preloadImages(){var d=document;if(d.images){if(!d.MM_p)d.MM_p=new Array();var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments;for(i=0; i0&&parent.frames.length){d=parent.frames[n.substring(p+1)].document;n=n.substring(0,p);}if(!(x=d[n])&&d.all)x=d.all[n];for(i=0;!x&&i "

     

    But that tells me nothing.

     

    Thanks,

    Reece


  2. Ignore the last post, i figured out that i forgot to add the constants to the language file.

     

    However. i got everything looking good. it accepts my tracking number links are all there.

     

    BUT. When i click to view it, it does the little "Contacting courier... Please Wait"

     

    and then it shows nothing. i dont even get the "cannot contact the server" or anything. just nothing except the "[X] Close" thing.

     

    I've got my start & grab code set to

     

    $StartGrab = '<html>';
    $EndGrab = '</html>';

     

    So it should just show me everything.

     

    Any ideas?

     

    Cheers,

    Reece

×