Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Phil77

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. I just installed ultimate seo urls v2.6. The catalog is fine but when I try log into admin I get Fatal error: Call to undefined function: tep_get_languages() in /home2/****/public_html/admin/login.php on line 79 I've searched and only seen a couple of mentions of this with no resolve. Any help would be appreciated, thanks
  2. Have spent all day on this install FCKeditor 1.2, I thought I finally got it working but when i tried to add anything eg new info page it looks ok in the editor, previews ok but then when you look at it on the site the text is in brackets and code - html markup? Example I typed Welcome and it comes out like _p style="text-align: center"_Welcome_/p_, when you go back to the edit the page it is the same there then as well. I tried listing a new product and the same thing happened. Ive tried to search for an answer on here and google but i cant find one. Any help would be appreciated. Thanks
  3. Phil77

    FCK WYSIWYG HTML editor

    http://addons.oscommerce.com/info/5679 sorry
  4. Phil77

    FCK WYSIWYG HTML editor

    after installing fckeditor i tried both adding a new information page and a product listing. so is this the wrong thread for fckeditor?
  5. Phil77

    FCK WYSIWYG HTML editor

    re-posting as per spooks advice, I pressed new topic instead of add reply. Have spent all day on this install FCKeditor 1.2, I thought I finally got it working but when i tried to add new info page it looks ok in the editor, previews ok but then when you look at it on the site the text is in brackets and code - html markup?, when you go back to the edit the page it is the same there then as well. I tried listing a new product and the same thing happened. Ive tried to search for an answer on here and google but i cant find one. Any help would be appreciated. Thanks
  6. Have spent all day on this install got through a lot of problems, thought it was working but it shows html markup when i tried product descriptions and new info pages. Ive tried to search for an answer on here and google but i cant find one. Anyone help would be appreciated. Thanks
  7. Phil77

    Featured Product Support v1.5.4

    Hi, i have tried to search the site and google for help with this but havent found an answer. I'm getting this error message Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home2/milliesd/public_html/includes/functions/database.php on line 103 it doesnt seem to affect anything but if you could help me fix it please? below is lines 102-104 of database.php function tep_db_result($result, $row, $field = '') { return mysql_result($result, $row, $field); } Could this be down to installing featured products? The error occurs when you click on a product. Thanks
×