Jump to content

turbo1982

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    sarah eddowes
  1. Figured it out. :thumbsup:
  2. Hi there i need some urgent help please. My shop is live and i have just found a problem with the check out procedure. When i go through checkout, i get to checkout confirmation and i then realise i need to go back into the store to do more shopping. On the second time through the checkout process i get to the payment info page click continue and i am then stuck in a loop with an error message at the top of the screen saying "Please select a payment method for your order." I dont have an option for payment method as I am using worldpay only. I know this issue only arises only with the worldpay module because if i turn it off and select cash on delivery and cheque it works fine. If i could fix this then great, but i would be equally happy to chop the code about to stop it happening if thats what is required to fix it. I would any advice given. Thanks in advance. Sarah
  3. turbo1982

    RBS World Pay Junior callback

    Hi Bob Do you have a unique order number generator installed? If you have then that is prob. causing a lot of your issues, it did for me. Will tidy my code up tonight and will publish my fix. I am one happy lady. Sarah
  4. turbo1982

    RBS World Pay Junior callback

    Hi there Pete, Mailed you my email i recieved from Worldpay of the transaction not quite sure what it is telling me? Is this what i should expect to see? Is there any chance it is getting stuck on my passwards? Passwards set in Worldpay do match ones stated in OSC admin,have triple checked. Is there something i am missing? Thanks in advance Sarah
  5. turbo1982

    RBS World Pay Junior callback

    I will be indebted to you if you can fix this.
  6. turbo1982

    RBS World Pay Junior callback

    Please can someone help because I am starting to lose the will to live trying to get Worldpay callback to work. I have tried everything on this post plus others twice and still can get it to work. Having built my site and eager to get it live this is really starting to do me in. I can successfully make a payment but when it come to the callback it just hangs on a white screen. I am running v2.2 RC2a. Payment Response URL http://<WPDISPLAY ITEM=MC_callback> Payment Response enabled? checked Enable Recurring Payment Response checked Enable the Shopper Response checked I have MD5 and Payment Response password set and is correctly inputted in OSC admin. Junior_callback.php file: $Id: junior_callback.php 1807 2008-01-13 00:50:08Z hpdl $ Any point would be great fully received. Thanks in advance. Sarah
  7. turbo1982

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    I have posted earlier but with no response I was hoping someone could answer this for me…..When I run the SQL code I get a 1264 error which I can’t seem to get round or fix. I have had this error before when installing other contributions and have ended up aborting the install because I can not get the SQL code to run. I really want to get this contribution working and I was hoping there is a way of installing without running the SQL code. Is there a way of defining the template you want to use in the php code? I am not bothered about having the facility to change the template used in admin. I really want to get this working and I would be very greatful if someone could help me. I am using osc 2.2 mysql 5 Thanks in advance
  8. turbo1982

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi I can't seem to run the SQL code and I was hoping someone might be able to help.... When I run the code in mysql front I get the following error: SQL execution error # 1264. Response from the database: Out of range value adjusted for column 'configuration_id at row 1 I am using mysql 5. I would really like to get this contrib working and I would be grateful for any help.
  9. Fantasic it works, your a star!!! Thank you :) I do have one more question....... I have a best sellers scrolling box with images which worked before i added MorePics. Now the images don't load up. Are the images defined differently using More PICs? I have tried hard to get it working but am at a loss. The code is below, do you have any suggestions? if (isset($current_category_id) && ($current_category_id > 0)) { $best_sellers_query = tep_db_query("select distinct p.products_id, p.products_image, pd.products_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c, " . TABLE_CATEGORIES . " c where p.products_status = '1' and p.products_ordered > 0 and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and '" . (int)$current_category_id . "' in (c.categories_id, c.parent_id) order by p.products_ordered desc, pd.products_name limit " . MAX_DISPLAY_BESTSELLERS); } else { $best_sellers_query = tep_db_query("select distinct p.products_id, p.products_image, pd.products_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_ordered > 0 and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by p.products_ordered desc, pd.products_name limit " . MAX_DISPLAY_BESTSELLERS); } if (tep_db_num_rows($best_sellers_query) >= MIN_DISPLAY_BESTSELLERS) { ?> <!-- best_sellers_scroll //--> <tr> <td> <?php $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('text' => BOX_HEADING_BESTSELLERS); new infoBoxHeading($info_box_contents, false, false); $rows = 0; $bestsellers_list = '<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">'; while ($best_sellers = tep_db_fetch_array($best_sellers_query)) { $rows++; $bestsellers_list .= '<tr><td class="infoBoxContents" valign="top">' . '</td><td class="infoBoxContents">'. '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $best_sellers['products_id']) . '">' .tep_image(DIR_WS_IMAGES . $best_sellers['products_image'], $best_sellers['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT).'<br>'. tep_row_number_format($rows). '. <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $best_sellers['products_id']) . '">' . $best_sellers['products_name'] . '</a></td></tr>'; } $bestsellers_list .= '</table>'; $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('text' => '<MARQUEE behavior= "scroll" align= "center" direction= "up" height="160" scrollamount= "2" scrolldelay= "70" onmouseover=\'this.stop()\' onmouseout=\'this.start()\'>'.$bestsellers_list.'</MARQUEE>'); new infoBox($info_box_contents); ?> </td> </tr> <!-- best_sellers_scroll_eof //--> <?php } ?> I am very greatfull for your help. sarah
  10. Hi Jim Thanks for your reply. I have tried it but i am not getting my while loop right. The images are displayed large one in the center and then the thumbnails listed in a single line below. Sorry i am not great with code.... could you give simple instructions please..... Many thanks Sarah
  11. Hi I have a slight issue and was hoping someone could help. I have 16 images displayed on one product. I have the css format set to true so the thumbnails are display with one large image. This works but the thumbnails are displayed in one line and pushes my template out. Is there anyway I can have the thumbnails displaying in rows and columns? I have had a look myself but don’t really have a clue. I am running More_pics_6 v2.0.3 For osC 2.2RC2a I would be grateful if someone could help. Thanks in advance.
  12. Hi I have installed More Pics 2.04 and i am having problems with the display of the main image and thumbnails. The main image displays at size 100 x 80 pix and the thumbnails at 50 x 40 pix. How do you get them to display larger? I am sorry in advance if i have missed something simple but have tried to solve this problem and cant. I have used all of your files and loaded the database successfully. I would like to get this working because it is a great contri!!! Thanks in advance.
  13. turbo1982

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hi I am trying to install this contri but having problems understanding what needs to be done to the account_history_info file. I am using an unmodified system. Would someone be able to give me more simple instructions or even better post the file/ section to be modified. Any help would be must appreciated. Thanks Sarah
  14. turbo1982

    Ultra Pics v1.1 ?

    Hi I want to install ultra pics 2.04 with lightbox but when i run the sql code i get the following messing: SQL execution error # 1264 Response from database: out of range value adjusted for column 'configuration_id' at row 1 i am installing this on a blank canvas of oscommerce 2.2. I am using MySQL-Front 5.0 (Build 1.213) If anyone could point me in the right direction because currently i am pulling my hair out!!! Many thanks
  15. Worked a treat! Very pleased Many thanks sarah
×