Jump to content
Latest News: (loading..)

fronsky

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Fronsky
  1. Hi, I'm using the ultimate seo 2.1d and more pics contri, but encountered something strange. Google reported a lot of 404 errors. When looking at the source, Google encounters e.g.: <a href="http://www.xxxxx.nl/oscommerce/agate-beads-earrings-p-46#morepics.html" name="morepics" onMouseOver="document.MainImage.src='images/B10131-3.jpg'"><img src="imagemagic.php?img=images/B10131-3.jpg&w=400&h=400&page=" width="400" height="400" class="productsImages" border="0" alt="Agate beads earrings" title="Agate beads earrings"></a> </td> Google stops at the # before morepics.html and therefor doesn't find a valid html. Can this be changed? According to the more pics support forum this is a url rewrite issue. Can someone give me some advice? tkx in advance.
  2. Tkx for the anwer, I'll check with UltimateSEO
  3. Hi, I'm using the more pics contri, but encountered something strange. Google reported a lot of 404 errors. When looking at the source, Google encounters e.g.: <a href="http://www.xxxxx.nl/oscommerce/agate-beads-earrings-p-46#morepics.html" name="morepics" onMouseOver="document.MainImage.src='images/B10131-3.jpg'"><img src="imagemagic.php?img=images/B10131-3.jpg&w=400&h=400&page=" width="400" height="400" class="productsImages" border="0" alt="Agate beads earrings" title="Agate beads earrings"></a> </td> Google stops at the # before morepics.html and therefor doesn't find a valid html. Can this be changed?
  4. Hi, I'm using the more pics contri, bit encountered something strange. Google reported a lot of 404 errors. When looking at the source, Google encounters e.g.: <a href="http://www.xxxxx.nl/oscommerce/agate-beads-earrings-p-46#morepics.html" name="morepics" onMouseOver="document.MainImage.src='images/B10131-3.jpg'"><img src="imagemagic.php?img=images/B10131-3.jpg&w=400&h=400&page=" width="400" height="400" class="productsImages" border="0" alt="Agate beads earrings" title="Agate beads earrings"></a> </td> Google stops at the # before morepics.html and therefor doesn't find a valid html. Can this be changed?
  5. Hi, I'm using the more pics contri, but encountered something strange. Google reported a lot of 404 errors. When looking at the source, Google encounters e.g.: <a href="http://www.xxxxx.nl/oscommerce/agate-beads-earrings-p-46#morepics.html" name="morepics" onMouseOver="document.MainImage.src='images/B10131-3.jpg'"><img src="imagemagic.php?img=images/B10131-3.jpg&w=400&h=400&page=" width="400" height="400" class="productsImages" border="0" alt="Agate beads earrings" title="Agate beads earrings"></a> </td> Google stops at the # before morepics.html and therefor doesn't find a valid html. Can this be changed?
  6. Hi, I'm using the more pics contri, bit encountered something strange. Google reported a lot of 404 errors. When looking at the source, Google encounters e.g.: <a href="http://www.xxxxx.nl/oscommerce/agate-beads-earrings-p-46#morepics.html" name="morepics" onMouseOver="document.MainImage.src='images/B10131-3.jpg'"><img src="imagemagic.php?img=images/B10131-3.jpg&w=400&h=400&page=" width="400" height="400" class="productsImages" border="0" alt="Agate beads earrings" title="Agate beads earrings"></a> </td> Google stops at the # before morepics.html and therefor doesn't find a valid html. Can this be changed?
  7. Hello, Yesterday I installed Ultimate SEO. I think because of that I ran into a problem. When clicking on a subimage it gives an error: "Not Found The requested document was not found on this server." Mouseover works fine. Does this ring a bell with any of you?
  8. This setting isn't in the menu, but "Group Popup image with sub-images". I changed that to 'false' and now it's OK! THX!
  9. Hello, It appears to be a need for at least 3 images for the extra image function shows the images. When 'show original image on product info page' is set to false, there will no images be shown. Can this be changed easily? Is there a special reason for this?
  10. Hello, I installed this nice feature, except the usage of admin setting ´show all images on product info page´is to me unclear. Changing this setting doesn´t seem to make any difference. I aiming at setting the extra picture available after pressing `zoom´ and not directly. I hope you can help me understand this. Tkx, Harry
×