Latest News: (loading..)

thejudge99

Members
  • Content count

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

thejudge99 last won the day on July 10 2013

thejudge99 had the most liked content!

1 Follower

About thejudge99

Profile Information

  • Real Name
    Julian
  1. Hi Like ive already posted if you read back - make sure to install all updates up to 1.3 - this removes the sql error at signup
  2. its found in the root (catalog) Folder
  3. hi ken0306 As ive already posted , if someone already has an account in the shop - the 3 fields First / Last name and Email address will already exist. Then if someone tries to login with facebook or google and those same 3 fields are not identical - login will fail. IF email is found - but the first and last names are something different - that could be concieved as Fraud , and without email address we could mistakenly log someone into the shop to someone elses login. This is the reason why TWITTER SHOULD NOT BE USED - without Email this is not suitable . As for Password - if someone creates a new account by using facebook or google - we dont need a password - the authentication will always be performed by FB or G. If however someone creates an account with FB or G and then needs to login through the shops internal login then the customer will have to use the password recovery to generate a real shop password. Jules
  4. Hi jimmy The double popup sounds like it could be from the query slide which is used in the last update ( if memory serves its called sexy popup) which isnt actually done by me so i cant say. The google login sounds like a setup / config error ( mismatch with the redirect URL ). As for Twitter ive already coded a login function but i didnt supply it as its not really adequate for a shop. Twitter does not supply Email address as a means of proving credentials only first and last name. As its possible ( although unlikely ) that more than one shop customer can have the same first and last name , it could create some problems. However as Email addresses are unique - testing credentials against first / last name AND Email ( which my contribution does) proves 100% that the customer is who he/she says he is.
  5. On the previous page are Solutions - 1 from me and 1 from Kymation.
  6. the addon was written for 2.3.1 + but others have this working with 2.2
  7. your page seems to work fine for me - although im not allowing your app to post to my friends on my behalf - so i dont come further - but no redirects
  8. try removing the Domain @ App Domains and Email @ User and Friend permissions - they are not needed for the login
  9. the Location of all Images along with whatever dimensions are passed to the function - so no that shouldnt matter
  10. try this new function in html_output.php // New HTML image wrapper function modified for KISS Image Thumbnailer by FWR Media function tep_image($src, $alt = '', $width = '', $height = '', $parameters = '') { // If width and height are not numeric then we can't do anything with it $imageg = @getimagesize($src); // Check the input variables and decide what to do: if($width > $imageg[0] && $height > $imageg[1]){ $image = '<img src="' . tep_output_string($src) . '" alt="' . tep_output_string($alt) . '"'; if (tep_not_null($alt)) { $image .= ' title=" ' . tep_output_string($alt) . ' "'; } $image .= ' '.$imageg[3]; if (tep_not_null($parameters)) $image .= ' ' . $parameters; $image .= ' />'; return $image; }else{ if ( !is_numeric ( $width ) || !is_numeric ( $height ) ) return tep_image_legacy( $src, $alt, $width, $height, $parameters ); require_once DIR_WS_MODULES . 'kiss_image_thumbnailer/classes/Image_Helper.php'; $attributes = array( 'alt' => $alt, 'width' => $width, 'height' => $height ); $image = new Image_Helper( array( 'src' => $src, 'attributes' => $attributes, 'parameters' => $parameters, 'default_missing_image' => DIR_WS_IMAGES . 'no_image_available_150_150.gif', 'isXhtml' => true, 'thumbs_dir_path' => DIR_WS_MODULES . 'kiss_image_thumbnailer/thumbs/', 'thumb_quality' => 75, 'thumb_background_rgb' => array( 'red' => 255, 'green' => 255, 'blue' => 255 ) ) ); if ( false === $image_assembled = $image->assemble() ) { return tep_image_legacy( $src, $alt, $width, $height, $parameters ); } return $image_assembled; } } // end function it checks first the Image dimensions with the original - if both width and height are bigger - it will instead just link the original Image
  11. btw - having problems with the Editor and IE 10
  12. try adding this to your if Statement ||( strncasecmp($file_name, "googleloader", 12) == 0
  13. sounds like your extra Images are actually smaller than the space youve set they should be. Test it by making sure all your Images are bigger than the space you set them to be.
  14. check includes/google/src/config.php Google still Redirects to the page you pass to it . ie REDIRECT_URL
  15. did you also Change REDIRECT_URL in includes/google/src/config.php to use http ? something like http://www.boomji.com/googleloader.php