Jump to content

asianknight7664

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Song N.
  1. asianknight7664

    USPS error - TRIED EVERYthing!

    It is very likely that your web host company is blocking http access to your server (possibly shared server). You may need to contact them to see if the can allow USPS to access server so that the rates will appear. They may ask for USPS ip address and port #s... I'm still trying to get USPS to give me that info with no luck.
  2. asianknight7664

    USPS Shipping Error

    It is very likely that your web host company is blocking http access to your server (possibly shared server). You may need to contact them to see if the can allow USPS to access server so that the rates will appear. They may ask for USPS ip address and port #s... I'm still trying to get USPS to give me that info with no luck.
  3. asianknight7664

    USPS error - TRIED EVERYthing!

    Did you enter your zip code in the shipping section of the configuration panel?
  4. asianknight7664

    Broken USPS module since rate increase

    Still struggling, however, I suspect it has something to do with my web hosting company, aplus.net. I have contacted them and hopefully will get a response soon.
  5. You want to change VARCHAR to TEXT.
  6. asianknight7664

    [Contribution] - USPS Methods

    Okay, I searched through the log and couldn't find anything that indicates that the USPS sent anything to server. So I uncommented line 526 in the usps.php file located in includes/modules/shipping directory and had it email me the rates. When I checked my inbox, I got the e-mail however the message is blank. I understand that I'm suppose to see email text in XML format, but I don't. Would this indicate that it's possible something is preventing the USPS from showing the rates on my site? I have added a few addons, however, I have reasons to believe that none of them could really interfere with them. Any ideas?
  7. asianknight7664

    [Contribution] - USPS Methods

    It's both. For some reason I'm not able to get any of the rates to show up at all, just an error message stating an occurred with the shipping calculations. I'm trying to access my logs to see if I can find out exactly what's causing the error. I'll be happy if I can just get the domestic rate working.
  8. asianknight7664

    Broken USPS module since rate increase

    Not sure if you found it or not, but here's the url: http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,USPS+Methods
  9. asianknight7664

    USPS Shipping Error

    I'm still having problems with the addons, however, someone did mention to make sure that USPS have the rate calculator enabled in your profile. That may be the reason it's not working for you guys. Not 100% sure, but doesn't hurt to check.
  10. asianknight7664

    [Contribution] - USPS Methods

    Thanks for the reply Scott. I've entered my username and password, and made sure that USPS placed my profile on production as well as have rate calculator enabled. Unfortunately, I still get the same error. I installed the addon you recommended, and still have the error message. I don't know where else to look for answers. :huh:
  11. asianknight7664

    USPS Shipping Error

    Sorry, forgot to mention that a lot of people stated that having the zipcode in the shipping configuration will fix the problem most of the time. I don't know if you have entered the zipcode or not, so I figured maybe that might be the reason it's not working.
  12. asianknight7664

    USPS Shipping Error

    I see I'm not the only one. I've been searching for answers for the past few days, still can't find an answer. If I do find one, I'll be sure to post here. Hopefully we'll get an answer.
  13. asianknight7664

    USPS shipping

    Have you contacted the USPS and ask them to upgrade you to production server? Take a look here for more troubleshooting: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=85982 I can't guarantee that it'll fix the problem, but it's probably the solution. I'm still having issue with mine, but maybe you're lucky. Check out that thread.
  14. asianknight7664

    [Contribution] - USPS Methods

    Alright, I reverted back the USPS module that came standard with fresh install and it still won't work. I contacted USPS and they told me I'm on production server and I need to contact someone in osCommerce. Just to be sure, I tested my username and password on another site that runs on Virtuemart to see if works and it does with no problems. So that proves they did move me to production. I have entered my zip code and selected the country in the configuration, so I'm sure it's not the configuration. I reinstalled the addon and it's still not working. Any ideas why?
  15. asianknight7664

    [Contribution] - USPS Methods

    I have installed v. 3.0.2 and updated my database but I can't seem to get this addon to work for me. So I decided to give v. 4.3.0 ALPHA a shot, and I still have the same error: United States Postal Service United States Postal Service An error occured with the USPS shipping calculations. If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner I've been searching for an answer and so far found that one other person has the same error I have. Can someone point me towards the direction I need to go so I can get this contribution to work? Thanks.
×